weekend.

jaa de va ju ett tag sen sist, som vanligt. de blir inte direkt fem inlägg om dagen här, utan typ tre i veckan hahaha. men de  är bättre än inget alls hoppas jag. idag är det sovmorgon till ett. najs. sen har jag en lektion idag, yää. borde egentligen plugga när jag kommer hem, men nääj de orkar jag inte idag.

i helgen har jag verkligen varit jätteduktig och städat hela mitt rum ordentligt, jag har dammsugit, torkat golvet, bäddat nya lakan, rensat heela garderoben, plockat undan allt skit, slängt soporna och allt. sen har jag även städet allrummet på övervåningen samt badrummet. stolt hehe. så nu är de renare än de varit på lääänge! och nästan hela dagen igår spenderade jag i tvättstugan, tvättade upp mot åtta tvättar och hängde upp dem osv. så nu har jag avverkat en veckas tvättning i min familj. sköönt.
sen igår runt sex körde jag och familjen bowling i stan, jag vann såklart mohaha, fick 144 som bäst på en serie tror jag. helt ok resultat ändå, jag är nöjd iaf.

nu ska jag gå ner till köket och fixa lite frukost, sen blir det hoppa in i duschen och sen åka till plugget. byebye äppelpaj.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0