ONE YEAR TOGHETER! <3

ETT ÅR TILLSAMMANS MED MIN ÄLSKLING IDAG! WIIIE! <3

vi firade redan igårkväll fram till tolvslaget i morse, med både paket och tårta, hihi. och nu är de ju bara två dagar kvar tills jag fyller arton också vilket innebär ÄNNU mer paket och tårta. UNDERBART! kan knappt vänta! :)
nu ska jag strax gå över till mikael och mysa och sova där, måste passa på den sista natten på sommarlovet (ever!!). så go natt.


only a few days left! <3

HEJ BLOGGEN! jag vet, jag vet, jag vet att jag inte skrivit på flera månader, eller iaf inte på en månad (eftersom jag var bortrest i två veckor o skrev att jag inte skulle blogga då). de va btw jättekul på mikaels landställe, jag träffade massa nya intressanta människor och gjorda massa roliga saker! men direkt när jag kom hem så kände jag att jag verkligen INTE hade ngt att blogga om. det fanns inget intressant i mitt liv just då för tillfället, inte som jag ville dela med mig av iaf. men nu antar jag att alla mina läsare är borta på grund av min dåliga uppdatering, vilket gör att de jag skriver nu kommer ingen se ändå så jag kan lika gärna berätta lite om vad som sker för tillfället. men bara lite snabbt.

vi börjar med dem två riktigt GLADA nyheterna... om FEM DAGAR fyller jag 18!! och om TRE DAGAR firar jag och mikael ETT ÅR TILLSAMMANS!!! <3 heeelt sjukt roligt! jag längtar, jag längtar, JAG LÄÄÄNGTAAAR!!! men om fem dagar börjar också skitskolan. fyyy! HATA. men de får man väl leva me.

så, vad har hänt mer denna månad sen jag kom hem? jo jag har fått lite färg på kroppen (mer än på länge) vilket har gjort mig överlycklig... fast det är fortfarande inte jättemkt så de är väl inte direkt ngt att skryta om haha. jag har badat väldigt mkt i poolen o faktiskt lite på stranden också, och vi har haft vääldigt många gäster hemma den senaste tiden. sen har jag varit på kryssning med massa familj o vänner och dansat och spelat bort massa pengar, de va kulkulkul! men när vi kom hem från kryssningen fick jag reda på att jag fått hörselgångsinflammation i örat, ajajaj, mindre kul! men nu efter några dagar så känns de iaf lite bättre som tur är. men de är inte najs alls! och till sist, de värsta som har hänt på sommarlovet... jag har förlorat en vän. (och nej, hon är inte död, vi är bara inte kompisar längre, eller vi har iaf inte pratat på hela sommarlovet typ) de är skitjobbigt verkligen, men jag är ganska säker på att hon inte skulle vilja prata med mig om jag ringde... för de har hon sagt till en av våra gemensamma kompisar, så jag känner inte direkt för de. det är nog tyvärr för sent. och det gör mig ledsen för hon var min bästa kompis som jag kunde prata med närsomhelt och varsomhelst. de finns ingen annan som känner mig lika bra som hon. men jag har bestämt mig för att jag iaf ska lämna tillbaka några saker jag lånat från henne o även ge henne en londonmugg som jag köpte när jag var i london som jag inte hunnit ge henne än. tror jag ska lägga den i hennes brevlåda lite senare. sen får hon göra vad hon vill med muggen, de är ju hennes.

nog personligt prat, nu ska jag städa i mitt rum o äta kvarlämnat godis från igår när jag träffade några andra vänner hemma hos mig. vi hade jättekul, nu är de bara undanplocket som måste ske innan mamma, syster, mormor o kusin kommer hem från värmland ikväll. ha de gött nu så ska jag försöka bli bättre på att skriva frånome nu. BYE!

RSS 2.0