Heeeello

Heeej! Ääääntligen fredag! Så skönt! har lunch just nu och sitter innte på internet och slappar. Har bara en Nutida/konst lektion (första lektionen idag) och sen slutar jag, vid tretiden. Inte jättesent men ändå jobbigt eftersom det är fredag och då vill manbara heem. Hem till Mikael i mitt fall. Jag har knappt pratat med honom någonting denna vecka, och har inte träffat honom sen i måndags. Det var ju flera dagar sen, skitjobbigt! Det är skolan och allt detta pluggande som ställer till det, tyvärr. Men nu ska vi ta igen den tiden rejält, det kan jag lova;)

Nä nu måste jag göra mig i ordning till lektioner som börjar om tio minuter. Ciao!

This weekend

Hej på er alla, hoppas nu har haft en trevlig helg. Snart är den tyärr slut så man får ta vara på dem sista timmarna idag innan den nya skolveckan börjar igen. Själv ska jag kanske åka och bowla lite med familjen och ha det trevligt, var ett tag sen sist nu så jag är väldigt taggad! Jag ska vinna! (tävlingsmänniska som jag är, haha) Annars i helgen har jag mest träffat Mikael och umgåtts, gjort lite andra småsaker också. Gick bland annat på ännu en gudstjänt vid elvatiden idag, det var lika tråkigt som förväntat. Passade på att ta nattvarden då, faktiskt första gången för mig eftersom jag inte har konfirmerat mig. Inte så gott kanske, men en upplevelse i alla fall, hehe. Och imorgon kommer jag troligtvis åka på ännu en gudstjänst (den sista, yaaay!)

Imorgon åker jag hem till pappa igen, det ska bli riktigt kul att se hur långt dem kommit på det nya huset. Får hoppas att dem har fixat internet också annars får jag väl blogga i skolan så länge, hehe. För jag kan ju inte bara låta bli att uppdatera för att jag inte har internet hemma, eller hur!

Nä nu måste jag städa fördigt mitt rum innan mamma blir galen på mig, hon har tjatat ett tag nu. Hörs puss!

Almost weekend

Imorgon är det Grey's anatomy, wiiiie! Som jag har längtat kan jag säga! Och nej jag ska inte sitta uppe hela natten och vänta tills man kan få tag på den, sånt gjorde jag bara förut, haha. Men det finns inget som säger att man inte kan sägga väckning på typ fem och gå upp då (jag vet, jag är galeen. hahaha)
Och imorgon är det fredag och helg! Wiiie! Då kan man äntligen bara ta det lugnt och slippa tänka på skolan eller något annat tråkigt eller jobbigt.
Och imorgon ska jag träffa Mikael, wiiiie! Då kan man äntligen få hålla om honom och bara ha det mysigt. Jag älskar helg!

Oj herregud vad mycket klockan blev, måste verkligen sova nu. Vi hörs imorgon gott folk. Puss!

List for today

Jag kunde övertala K att göra en lista ganska enkelt, hon tycker bara att det är jättekul när jag bloggar haha. Så här kommer den!


Dagens låt: Det får nog bli Over You med Daughtry

Dagens frisyr: Utsläppt med fläta i luggen
Dagens smink: Använder faktiskt inte smink, tycker jag är finare naturlig

Dagens klädsel: Strumpbyxor, svart ”peace”- tröja, grå tjocktröja och ett par vita knästrumpor (som är sååå sköna!)
Dagens händelse: Bio med K
Dagens planer: Dagen har ju i och för sig redan varit till största del men ikväll ska jag ta det lugnt framför min kära röda dator
Dagens vill ha i allmänhet: hmm… får nog bli en rolig stund med min best buddy, och det fick jag! Wiie!
Dagens materiella vill ha: en systemkamera (blir så sugen att få en sån när man ser hur alla fotar så fint hit och dit)
Dagens beroende: Haha Full House!
Dagens tråkigaste: Skolan helt klart!
Dagens köp: En mellanpopcorn och Coca cola, haha. Gott!
Dagens mat: Räksallad på tunnelbanan på väg till Vällingby från skolan.
Dagens mående: Skitglad! Har varit positiv hela dagen!


Vilken skönhetsprodukt kan du inte leva utan?

Haha, alltså egentligen är ju jag inte så mycket för skönhetsprodukter om man säger så, men om jag skulle vara tvungen att svara skulle det vara concealer.


Vad är ditt bästa respektive sämsta klädköp?

Sämsta: ett par svarta ”prasselbyxor” som jag tyckte var snygga i affären men hatade dagen efter. Fast jag var ju bara tolv år då, haha.

Bästa: Mina första tights tror jag, det öppnade helt nya dörrar! Allt tack vare K, tack vännen!

Vad hittar man alltid i din sminkväska? Ge oss din topp 3..
Ja du, mascara, concealer och foundation tror jag. Men som sagt så sminkar jag mig aldrig, så dem kommer inte till stor använding längre.


Vilka är dina favoritskor?

Jag har ett par svarta gladiator- sandaler jag köpte i somras, jag älskar dem! Längtar till i sommar då jag kan använda dem igen!


Och sist, berätta en sak som vi absolut inte vet om dig, något oväntat/smaskigt/lite hemligt!

Oj haha, vad svårt. Jag kommer tyvärr inte kunna säga något som K inte redan vet om mig, men till er andra kommer det nog vara en nyhet:

När jag var liten ville jag vara kille och funderade stark på att könsoperera mig (var i nioårsåldern ungefär) Men jag är absolut inte inne på det idag, är väldigt nöjd med att vara tjej och verkligen glad att jag inte opererade mig!

 

 


Och så bilden på dagens outfit. Jag har inte tjocktröjan på mig, men det går väl bra ändå.

Movienight

Hemma igen efter en dag på biografen med K. Det va trevligt och jätteroligt, vi flummade riktigt mycket sista delen av filmen, kändes typ som jag skulle kissa på mig av skratt. Men det kunde i och för sig bero på att jag hade druckit två coca cola innan haha. Ja självklart har jag varit i skolan också och den var lika tråkig som vanligt och gick väldigt långsamt. Men nu är jag hemma igen, yes! Ska kolla på 91210 nu och lite andra serier senare också. Nöööörd haha. Men man kan ju inte slita sig från allt som går på teve, man blir så beroende jue. Jag skyller på att dem gör för bra teveprogram, det är inte mitt fel haha. Och jag har inget i skolan att göra denna vecka så jag kan kolla hur mycket jag vill ikväll utan att få dåligt samvete... score!

Känner att jag är på ett riktigt bra humör idag! Jag vet inte riktigt vad det kan bero på. Eller alltså jag är ju alltid glad och skrattar och så men idag känns det som jag varit ännu gladare, om det nu går. Jag vaknade på rätt sida helt enkelt. Ja det måste vara därför. Och sen kan det ju också vara för att jag har världens bästa kompis och världens bästa pojkvän, dem kan väl ha lite med det att göra också.

Oj jag kom på att jag inte letat fram mina skridskor ännu, ska ha dem i skolan imorgon, ska åka på idrotten. Inte riktigt något jag älskar, jag är som Bambi på is om inte värre. Det måste se roligt ut haha. Men då gör jag andra glada genom att underhålla så det är ju positivt i alla fall. Och att jag har sånna där vita konståknings skridskor med taggar längst fram (som jag som är så klumpig ofta snubblar på) gör det inte direkt lättare, vill ha hockeyrör istället som jag hade när jag var liten. Jag minns hur ledsen jag var när jag växte ur dem, jag grät i flera dagar. Tror jag springer ner direkt och kollar igenom alla garderober i hallen innan jag glömmer, har inte världens bästa minne direkt. Ibland känns det som jag är senil alltså, haha. Seriöst. Vi hörs om en liten stund då jag tänkte Hissa och dissa och kanske lägga upp en ny lista, det beror på om jag kan övertala K att göra eller hitta en ny (det är alltid hon som fixar det åt mig, eller i alla fall oftast) Ciao!

Finally over!

Provet är över, lättnad! Har nyligen kommit hem och satt på mig en stor T-shirt och ett par varma mjukisbyxor. Det känns skönt efter att ha varit ute i kylan, slasket och snön som kommit till under dagen. Har inga fler saker i skolan som måste vara färdigt den här veckan så det är lugnt. Kan istället gå ner i köket, göra iordning en kopp varm choklad, mysa in mig i sängen och kolla på One Tree Hill, Full House och En Ängels tålamod (som jag håller på att kolla om alla avsnitt på, det är jättekul haha!) och vänta tills Mikael kommer hit. Vi ska ha en liten myskväll. Men tills dess TV- time! Wiiiee!

Hörs senare, puss o hej!

Hate tests

Ååh hata, hata, hata naturkunskap! Hata prov! Men när det är över kommer det vara så skönt för då har vi tyo inget mer den här veckan, yää baaby! Och imorgon kväll kommer jag träffa Mikael och ha det jättemysigt! Och på onsdag ska jag och K gå på bio och ha kul och umgås. Så denna vecka kommer inte bli så jobbig i alla fall, och det är ju skönt i alla fall.

Sen jag kom hem har jag inte gjort så mycket, mest tagit det lugnt och kollat på Full House. Ska snart sätta på filmen Wild Heart can't be broken från 1991, hade inte ens hört talas om den innan K nämnde den häromdagen, men hon säger att den är bara så jag får lite på hennes ord. Sen ska jag plugga och sen sova tror jag. Börjar ju 08.20 imorgon så jag måste ju upp tidigt liksom. Puss!


I almost forgot

Oj just de, glömde skriva om min dag, skriver ihop ett litet inlägg snabbt inna Full house.

Vi börjar med gudstjänsten. Den var inte riiiktigt det som gjorde min dag, inte det roligaste man kunde göra klockan elva en söndag. Men det var ett måste, tyvärr. Hela grejen höll på typ en timme och tjugo minuter och jag höll ärligt talat på att dööö kändes det som. Det bestod till mesta del av sånger, bön, predikan, "amen", psalmer och nattvard. Och varje gång en ny sång började ställde sig alla upp och för att inte verka konstiga var ju vi också tvugna att ställa oss upp (även fast vi inte sjöng med). Skitjobbigt verkligen! Sen var det lite pinsamt när alla ställde sig på knä i bönställning och prästen läste något från Bibeln typ, och vi är ju inte troende så varför skulle vi be liksom, så då var vi typ dem enda som satt som vanligt. Piinsamt. Haha. Men det värsta var ju nästan på slutet då prästen skulle säga några sista ord och "lätta på stämningen" och vara lite rolig och säga ett skämt. Det gick ungefär såhär:

"Det var en pastor som skulle prata inför en församling och gick fram till mikrofonen och sa: hallå? funkar den här mikrofonen eller? och då sa alla i församligen: nää och inte din ande heller!"... och ALLA i kyrkan började skratta asmycket, jag förutom jag, K och K2 som typ fattade nada. Vad var det som var så roligt?? Men inte nog med det, nej då det var inte slut här... sen säger prästen: "Den är ännu roligare på engelska... Hallo, does this microphone work? And all the people say: no but neighter do you!" och alla garvade igen. Herregud säger jag bara, herregud.

Sen när jag kom hem kom Mikael över ganska snart och vi har myst hela kvällen och firat fem månader som par. Superkul och supermysigt. Om bara en månad firar vi ett halvår jue!! Yäää! Men som sagt, det känns som vi har varit tillsammans längre. Men men, tiden går i sin egen takt.

Nä nu ska jag sluta skriva, vi hörs imorgon. Puss!


I am so negative

Alltså jag orkar inte med skolan, jag orkar inte med att plugga, jag orkar inte med jobbet, jag orkar inte att jag ska tappa mitt busskort (SKIT!!), jag orkar inte att ha så lite pengar, jag orkar inte att jag har någon ordentlig budget, jag orkar inte att jag sällan har bra framförhållning, jag orkar inte att mina föräldrar blir sura på mig för typ ingenting och ska tjata hela tiden, jag orkar inte att helgerna går så fort, jag orkar inte att veckorna går så långsamt, jag orkar inte att det är en hel termin kvar till sommarlovet. Jag orkar bara inte. Shit vad negativt det låter, men jag var bara tvungen att få ut det. Nej fyfan alltså. Bläää.

Det enda som gör mig glad och får mig att känna glädje och att livet har en riktigt bra mening är två personer. Den första är kära K som jag nämnt många gånger i denna blogg. Hon är min bästa vän, mitt stöd, min skrattkompis och en av dem jag kan prata om allt med. Den andra personen är Mikael. Han är min pojkvän, min älskling, också mitt stöd, en underbar människa och en av dem jag också kan prata om allt med. Dem betyder allt för mig och jag vill aldrig att dem ska försvinna ur mitt liv. Dem är som mina droger, jag är beroende och inget rehab i hela landet kommer få mig att sluta vara beroende av dem. Så är det bara. Älskar er!

Gud vilket "mesigt" inlägg det blev känner jag. Det blev ett sånt där typiskt inlägg som handlar om typ meningen med livet och lite andra, som jag anser, halvmesiga saker som man egentligen inte borde grubbla över. Men men ibland måste man få skriva sådana också. Eller hur?

Tänkte spendera resten av kvällen framför Full House, serien jag fastnat otroligt mycket för senaste tiden. Det är så kul! Jag borde egentligen sova, men jag är inte det minsta trött och kommer därför bara ligga i sängen och tänka på massa saker och göra allt förutom att somna, så jag orkar inte gå och lägga mig ännu. Plus att jag har sovmorgon till 10.35 imorgon så det gör inte så mycket, jag kommer ändå få sova ganska många timmar. Nä nu ska jag sluta skriva och göra annat istället. Fram med täcke, kuddar, mysbyxor, varm choklad och min datorn, det är allt jag behöver sen blir allt perfekt. God natt och puss!

Latest days

Och självklart ska jag berätta lite om vad jag har gjort dem senaste dagarna. Här ska vi inte missa något inte.
I torsdags var det kort skoldag och jag åkte som sagt hem direkt för att jobba på min papier marché. Efter att ha gjort det några timmar kom K hem till mig och vi kollade på TV och jobbade samtidigt (fast hon målade Aquarell istället) Sen vart det lite flumm här och där och det ena ledde till det andra och plösligt hade vi lagt ifrån oss våra bildarbeten och börjat kolla igenom min garderob och kolla vad jag hade för kläder, det var skitkul, speciellt eftersom jag hittade ganska mycket som jag inte ens visste att jag hade. Och efter en stunds provande av kläderna tystnar K och ler så som hon ler när hon kommit på något nytt och roligt som hon vill att jag ska göra, och jag hade rätt... "Johanna, kan inte jag få klippa ditt hår? Snälla, snälla, snälla. Jag lovar jag klipper precis så mycket, eller lite, som du vill"... och jag gick med på det. Hon har tjatat förr utan resultat men ikväll fick hon som hon ville. Måste säga att jag faktiskt blev nöjd (även fast det inte är så stor skillnad på håret då jag bara klippte typ en centimeter, haha). Hon klippte rakt i alla fall. Tack K! Och när hon hade åkt hem jobbade jag ytterligare några timmar på min papier marche och sen var jag äntligen färdig... ja nästan i alla fall. Armarna på min gubbe råkade gå av eftersom jag inte hade satt dit dem ordentligt så det var lite synd, men jag gjorde därför om den lite. Men sen hade jag inte behövt stressa så mycket som jag gjorde igår då jag trodde att allt skulle vara färdigt till frredagen, för jag fick nämligen reda på att det inte är förrän nu på torsdag hon sätter betyget. Fan, jag har jobbat flera timmar i sträck, i onödan! Jaja men då slipper jag göra det nu i veckan istället.

Igår var jag, K och F och kollade på bio och hade en trevlig fredagskväll med godis och skratt. Vi kollade på "Bröllopsduellen" som faktiskt hade premiär igår. Jag tyckte den var både rolig och bra, värd att se. Det enda som var lite dåligt var att den var så förutsägbar, men det är väl många andra komedier också liksom. Helt klart en bra kväll, och sen är det alltid trevligt att träffa kompisarna. Hade ju inte träffat F på ett tag, och K och jag har ju så roligt tillsammans!

Imorgon är det inte bara vilken söndag som helst, utan det är en söndag där jag och Mikael har varit tillsammans i fem månader! Det känns som det har gått längre tid, men fem månader är inte helt fy skam ju. Vi ska "fira" med att gå på bio, har inte riktigt bestämt film ännu men vi kommer säkert överrens om något bra. Och när vi firar sex månader kommer den dagen falla in bara fyra dagar efter alla hjärtans dag. Och när vi firar ett år kommer den dagen vara två dagar för min 18-årsdag. Bra timing eller vad! Perfekt!

Ska även iväg med K och K2 till kyrkan imorgon, vi ska på gudstjänt. Nej vi är inte religiösa, vi har bara en skoluppgift i religion. Har faktiskt aldrig varit på en gudstjänst förut så lite spänd är jag, men jag tror inte direkt att det kommer bli roligt. Jag kommer säkert somna efter tjugo minuter, hehe. Detta betyder också att det blir hyfsat tidig uppgån på morgonen, får komma ihåg att ställa väckarklockan bara. Usch, hatar när man inte kan njuta av ledigheten fullt ut och sova hur länge man vill. Men är det är skolarbete är det ett måste imorgon.

Ikväll ska jag kanske träffa Mikael, hans bror och Morgan. Vi ska väl typ spela lite kort och ta det lugnt och bara umgås. Det var ett tag sen jag träffade allihopa samtidigt faktiskt. Det ser jag fram emot! Men nu ska jag fortsätta kolla på Full House säsong två, jag älskar den serien! Om ni inte har sett den rekommenderar jag er  verkligen att göra det. Den är i och för sig från 1987, men det borde väl inte spela någon roll egentligen.

Ciao!

 


New shoes!

Hallå igen, nu är det helg och ledighet som gäller! I alla fall ikväll och imorgon. Woohoo! Idag var jag, mamma och Mikael i Vällingby för att köpa en lampa till vardagsrummet samt kolla lite i affärer. Jag skulle bland annat kolla efter etr par nya vinterskor, eftersom mina andra var trasiga. Men jag hade ändå inte trott att jag skulle köpa ett par, är ganska kräsen när det gäller skor och kläder. Men till min stora förvåning hittade jag ett par skor på Din sko för 399 kronor. En blandning mellan stövlar och stövletter, bruna, ylle på insidan och det går att vika ner och vika upp. Nice! Right? Puss!



  




Let's make a list... again

Och för typ femtiotolfte gången sätter jag upp en lista. Antar att jag inte har något bättre för mig, ja förutom min papier marche som aldrig verkar bli färdig. Får kämpa på. Hörs senare, puss!


För 10 år sedan
1.) Hur gammal var du? 7 och ett halvt ungefär
2.) Var gick du i skola? Backluraskolan
3.) Var levde/bodde du? Hässelby, Backlura
5.) Var brukade du hålla hus? Hos kompisar eller hemma
6.) Bar du glasögon? Nope
7.) Vem var din bästa vän? Sofie Eriksson
8.) Hur många tatueringar hade du? inga alls
9.) Hur många piercingar hade du? Bara öronen, fick när jag fyllde 7
10) Vilken bil körde du? Jag hade ingen bil själv, men min mamma och pappa hade en silvrig volvo
11.) Hade du varit på ett riktigt party? Nja inte precis, eller räknas disco?
12.) Hade du fått ditt hjärta krossat? Nej, inte i så ung ålder

 För 5 år sedan
1.) Hur gammal var du? 12 och ett halvt ungefär
2.) Var gick du i skola? Backluraskolan
3.) Var arbetade du? Hade inget jobb
4.) Vart bodde du? Hässelby och Spånga
5.) Var brukade du hänga? Fortfarande hos kompisar eller hemma
6.) Använde du glasögon? Nope inte då heller
7.) Vem var din bästa vän? Sofie Wallin
9.) Hur många tatueringar hade du? Ingen fortfarande
10.) Hur många piercingar hade du? Hål i öronen
11.) Vad för bil körde du? Nu hade familjen skaffat ett modern, snygg och cool grön Mitsubishi, haha

12.) Hade du fått ditt hjärta krossat? Nja, snarare krossat ett hjärta…
13.) Var du singel/upptagen/dejtande? Jag var upptagen med en kille som var ett år yngre än mig. Hade dumpat min förra kille för den här killen (som jag tyckte var sötare)

För 2 år sedan
1.) Hur gammal var du? 15 och ett halvt ungefär
2.) Var gick du i skola? Hässelbygårdsskolan
3.) Var jobbade du? Inget jobb ännu
4.) Var bodde du? Bromma och Spånga
5.) Var brukade du hänga? Hos någon kompis eller hos dåvarande pojkvännen
6.) Använde du glasögon? Nej, hade fortfarande bra syn
7.) Vem var din bästa vän? K!
8.) Hur många tatueringar? Ingen
9.) Hur många piercings hade du? Bara öronen, inga nya
10.) Vilken bil körde du? En svart Skoda hos pappa och fortfarande den gröna Mitsubishin hos mamma
11.) Hade du fått ditt hjärta krossat? Ja
12.) Var du singel/upptagen/gift/dejtande? Upptagen med en kille som jag egentligen inte var kär i, var tillsammans med honom i mer än ett år tyvärr. Jag var lite idiotiskt på den tiden.

Idag
1.) Hur gammal är du? 17 och ett halvt unefär
2.) Var går du i skola? Mikael Elias Teoretiska Gymnasium
3.) Var arbetar du? Som barnvakt åt en nioårig kille
4.) Var bor du? Bromma och Spånga
5.) Använder du glasögon? Nej, min syn är lika bra som den alltid har varit, tack och lov
6.) Var brukar du hänga? Hemma hos nuvarande pojkvännen eller hemma mest, ibland hos kompisar men inte så ofta, tyvärr.
7.) Talar du med dina gamla kompisar? Nja, inte speciellt ofta.. faktiskt nästan inte alls, synd men sant
8.) Hur många piercings har du? Bara hål i öronen fortfarande, och planerar inte att göra fler piercings närmsta tiden
9.) Hur många tatueringar? Ingen, men man vet aldrig vad som händer i framtiden
10.) Vad har du för bil? Ingen, men troligtvis skaffar jag en snart. Eller snarare, troligtvis börjar jag övningsköra snart!
11.) Har ditt hjärta krossats? Ja men inte på senaste tiden
12.) Är du singel/upptagen/gift/dejtande? Tillsammans med min underbara pojkvän Mikael, han är bäst!
13.) Vem är din bästa vän? K, utan tvekan!


Hard work

Slutade tidigt idag, hur skönt som helst! Har varit hemma en stund nu och ska alldeles strax sätta igång med mitt papier marché arbete (vet inte hur det stavas), det kommer ta många timmar och vara skitjobbigt men jag kommer kämpa på och kolla på Full House säsong ett så länge, så jag kommer nog klara mig. Sen kommer K över till mig och vi ska umgås och ha trevligt, så det ä naaajs! Annars har jag ingenting annat speciellt planerat ikväll, mitt arbete kommer ta upp den mesta tiden. Nä nu måste jag sätta igång om jag vill hinna färdigt idag, ciao och puss!

Hello and good morning

God dag! Ny dag och nya möjligheter. Har lång sovmorgon idag så passar på att skriva ett litet inlägg på morgonen. Idag blir det skön skoldag och jobb som gäller, som sagt. Sen ska jag troligtvis träffa Mikael när jag kommer hem, vi ska kolla på film och mysa. Vi började kolla på Saw II igår, men hann aldrig färdigt så vi får fortsätta ikväll. Jag är vanligtvis inget stort fan av skräckfilmer, men ibland så är det "kul" att kolla på.

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning så jag inte kommer försent! Ciao!

Quick day

Ännu en skoldag har gått och tiden har gått i dunderfart. Har nästan bara hunnit gå i skolan och träffa Mikael en stund idag, inget annat känns det som. Men det känns ändå bra. Imorgon är det sovmorgom till 10.35, yeees! Då kan man äntligen ta det lugnt. Efter skolan är det job som gäller, men jag tycker bara det är kul (oftast i alla fall, hehe) att träffa killen jag är barnvakt åt, vi kommer så bra överrens och har så kul ihop. Och så får jag ju pengar för det, så det kan inte bli så mycket bättre tycker jag.

Dem senaste dagarna har jag gått runt och lyssnat på samma låt om och om igen, den sitter fast i mitt huvud och vill inte försvinna. Men det är förståeligt eftersom den är så bra. Vissa skulle nog tycka att det är för lugnt tempo i den, men jag älskar den! Tänkte därför dela med mig lite av vad jag gått och nynnat på. Låten Storm av Lifehouse. Nu ska jag sova, go natt o puss!



The point

K har tjatat och tjatat på att jag ska blogga en gång till, och jag har fortsatt säga "jag ska" och  "ja senare", men jag ska inte göra henne besviken. Har haft lite svårt att komma på vad jag ska skriva om bara, men egentligen borde man inte tänka för mycket på det. Jag menar, det borde komma av sig själv, det borde komma naturligt att skriva ner saker man tänker på. Ja i alla fall för mig som älskar att skriva ner saker jag går runt att grubblar och tänker på. Men jag har ändå svårt att skriva något som verkar intressant för er, jag underskattar mina åsikter och mina tankar och tror att allt är skit och helt ointressant för er. Men det är ju vad en blogg egentligen handlar om, att skriva om vad man själv tycker om saker och ting. Jag tror jag har missat en del av den poängen förut, but not any more. Nu börjar bloggen på riktigt, till 100%. Hell yää!

Men det blir inget mer bloggande nu på morgonen, måste gör mig iordning inför en ny skoldag. Bye.

First schoolday

Och nu är jag tillbaka efter första skoldagen denna vecka. Fyfan vad jobbigt det känns, orkar inte med fyra dagar till helgen. Vill bara vara ledig igen, vill ha sommarlov nu! Blää. Livräddnigen gick bra i alla fall, var svårare än jag trodde men det var inga större problem för mig ändå. Annars hade jag bara en lektion och lunch. Kom hem för typ tjugo minuter sen och sitter nu och äter pepparkakor och tar det lugnt framför datan. Ska snart kolla lite på One Tree Hill, ligger några avsnitt efter, och lägga mug i sängen och mysa med filtar och kuddar. Sen vid halv sex ska jag över till Mikael och hämta min handväska jag glömde i helgen och passa på att träffa honom innan han åker till träning. Sen blir det hem igen och ännu mer One Tree Hill och lite middag. Gud vilken lång och rörig förklaring där kände jag, men jag hoppas ni fattar orkar inte skriva om för jag är lat, haha. Puss!

Moms place!

Nu är jag tillbaka igen... efter många dagar borta. Och nu är jag hemma hos mamma och där funkar internet med sladd, så nu kan ni vänta er många inlägg framöver, yää!

Fytten är äntligen helt överklarad, ja för min del i alla fall. Allt är iordning i mitt nya rum och allt är uppackat, urskönt!! Vi har såklart lite kvar att göra i resten av huset, men det får ta den tid det tar. Det ska bli riktigt kul att komma tillbaka till pappa om två veckor och se hur långt dem har kommit då. Så länge kan jag ta det lugnt hos mamma i två veckor och fokusera på annat än att flytta. Jag behöver lite lugn och ro.

Nu har ju som sagt skolan börjat igen, och även fast det bara har gått tre dagar är jag redan skoltrött! Jag orkar inte. Blä, usch och fy! Det enda som är bra med att det inte är lov forttfarande är att TV- serierna börjar sändas igen, hallelujah för det! Jag sitter faktiskt och väntar på att Grey's anatomy ska bli färdigladdad just nu (har inte sett avsnittet från i torsdags ännu!) Så nu är jag väldigt spänd på att få se det, jippiiiee!

Nu ska jag duscha, men jag kommer säkert skriva ett inlägg lite senare eftersom jag har sovmorgon till 10.35. Puss o hej!

I'm back!

Hej bloggen! Nu är det garanterat 2009, åtta dagar in på det nya året till och med! Och jajg har inte bloggat någonting. Detta måste vara det största uppehållet som har varit på denna blogg, inte bra, inte bra! Men jag har en förklaring faktiskt: jag har flyttat och därför inte haft tillgång till internet eller tid att blogga. Det har varit fullt ös hela dagarna. För tillfället har jag  bara tillgång till internet i skolan, men det duger för mig.

Så vad har jag gjort förutom att flytta? Jag har börjat skolan (igår), kollat på det nya Gossip Girl avsnittet (yäää!), träffat Mikael, pratat med K, vilat, sovit, firat nyår och jul hos pappa... ja typ det. Annars har bärandet av lådor och kartonger tagit upp den mesta tiden. Men nu är det äntligen över, jippie!

Men nu börjar religionslektionen, vi hörs senare! Puss o hej!

RSS 2.0