Twilight

Jag kom på att jag har glömt berätta om vad jag tyckte om Twilight som jag såg på bio i fredags...Den var gudomligt bra! Jag älskar den!! Även fast jag inte ens läst böckerna. Vill bara se den igen nu! Den rekommenderas varmt av mig. Och sen är det ett plus i kanten att han som spelar huvudrollen är så snygg! Alltså jag tror jag blev lite kär när jag såg honom (och hans vackra frisyr!)... Jummie säger jag bara (men du vet att jag tycker du är snyggast ändå älskling<3) Jag vet att han ser lite läskig ut på bilden men han är snyggare när man ser honom i filmen. Ni kanske känner igen honom från Harry Potter där han spelar Cederic. Robert Pattinson är hans riktiga namn.




Han hade en snyggare frisyr i filmen, men inte är han ful såhär inte.

Something to read

Och här kommer listan... men det tog sin tid!

 

Nämn något som gjorde dig glad idag: Att vinna på poker, mohaha
Vad gjorde du kl 08 imorse: Vaknade med kläderna på och liggandes åt fel håll i sängen, hade somnat framför datorn igår kväll. Haha!
Vad gjorde du för 15 min sedan: Pratade i telefon med K

Vad ska du göra imorgon: Gå i skolan och åka hem till pappa
Det sista du sa högt: ”Nej du får inte låna min rubriks kub”, haha nöörd!
Det senaste någon sa till dig: ”Får jag låna din rubriks kub?”, hahaha

Senaste gången du hade sex: Oj här blir det verkligen personligt! Har aldrig haft sex faktiskt. Väntar på den rätte… som jag redan är tillsammans med ;)
Vad har du druckit idag: Massor av julmust… i snapsglas (drack typ tjugofem stycken, töntigt kanske men kul!)
Vad var det senaste du åt: Potatisgratäng med falukorv
Vad var det senaste du köpte: En godispåse med lakrits i fredags
Vad är det för färg på din ytterdörr: Vit
Vad är det för väder hos dig nu: Blåsigt och kallt
Godaste glassmaken: Det finns så många, jag är ett glassfreak helt klart! Kan inte välja
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Kanske inte vid första ögonkastet, men jag tror på äkta kärlek

Sover du tungt: Ja verkligen, varje natt!
Drömmer du mardrömmar: Inte ofta
Trivs du med ditt jobb: Ja det är helt okej, inget att klaga över (jobbar som barnvakt varje onsdag)
Favoritklädsel: Just nu är det tights och stor T- shirt, det är så bekvämt
Favoritlåt just nu: Imogen heap – speeding cars, det var K som tipsade mig (tack vännen!)
Vad ser du om du tittar till höger: Min bäddfåtölj och en väska på golvet
Vad gör dig glad just nu: K, eftersom hon var snäll och skickade denna lista
Vad ska du göra härnäst: Studera engelska och prata med K (såklart haha)
Höger eller vänsterhänt: Högerhänt… men jag känner väldigt många vänsterhänta faktiskt, lite kul
Humör just nu: Glad och lite trött
Favoritgodis: Lakrits!

Godis eller sex: Eftersom jag inte är så erfaren av sex kan jag inte riktigt svara på denna fråga. Men om jag hade haft sex skulle jag nog tycka mer om det, haha
Kläder just nu: Tights och randig klänning
Sommarplaner: Resa till London, ta det lugnt, bada i poolen, träffa pojkvännen, umgås med kompisar, sola, ja osv.
Hur många kuddar sover du med: Tre stycken (ibland två), det blir mysigast då

Spelar du något instrument: Nope
Morgon eller nattmänniska: Nattmänniskan till 100 %!
Vad är viktigast för dig: Mina nära och kära
Är du kittlig: Ja på vissa ställen, tillexempel på magen
Snarkar du: Inte vad jag vet eller har hört andra säga
Stjärntecken: Lejonet
Äckligaste insekten: Som min naturintresserade och skrytsamma syster alltid brukar säga ”Johanna, spindlar är faktiskt inte insekter, dem är spindeldjur” så kan jag ju inte svara spindlar på denna fråga. Därför får det bli jag kackerlackor istället, dem är riktigt äckliga!

Stökigt eller välstädat: Jag föredrar välstädat faktiskt, och jag försöker hålla mitt rum fint men det är svårt ibland, haha
Längtar du mest efter just nu: Mikael!!! <3 (detta är stunden då jag avslöjar min pojkväns riktiga namn för första gången, det tog ett tag men jag kände att det var dags nu)


It is all about the games

God kväll! Nu har gästerna åkt hem till slut och det är dags att fokusera på studierna. Jobbigt. Och tråkigt. Men ett måste. Men först ska jag såklart uppdatera er lite. Dagen med folket blev riktigt rolig! Det började med att jag och kusinen spelade Texas Hold'em no limit, och gud vad vi körde länge. Sen samlades alla i baren och körde mer kort och pratade (jag pratade nog mest som vanligt haha) Sen lekte jag och kusinen lite med min gudfars femåriga dotter, hon är jättesöt, tills hon inte orkade mer (eller det var kanske vi som inte orkade) Sen vart det ännu mera poker, men denna gång var vi fler personer och nu var det Chicago som gällde. Skitkul! Min mamma utklassade alla, hon är bäst haha! Allt avslutades med en omgång Trivial Pursue (eller hur det stavas) där jag och mamma förlorade stort. Men man kan ju inte alltid vinna. Mycket sällskapsspel och kort blev det, men det är bara kul. Och självklart bakade vi pepparkakor, åt lussebulllar och drack julmust också. Det enda jobbiga med kvällen var att jag saknade min pojkvän så mycket, tänker på honom typ hela tiden, för han är så underbar! <3

Nu sitter jag och väntar på att K ska skicka en lista till mig som jag ska svara på, det var ett tag sen sist nu. Den kommer upp senare ikväll kan jag lova. Puss så länge!

Last night

Glad första advent!!!
Jag hade egentligen tänkt att blogga igår kväll när jag hade kommit hem, men jag var så trött så jag orkade ärligt talat inte (förlåt K!!!) Men nu ska jag berätta vad som hände igår istället. har tyvärr inte fått bilderna från min kompis ännu, hoppas hon skickar dem snart.

Kvällen hos F började med att vi åt en jättegod middag, och vi pratade på väldigt mycket (även fast dem flesta inte kände varandra) Sen gick vi in i vardagsrummet och körde lite dansmatta, vilket var skitroligt då alla såg helt galna ut när dom försökte sätta stegen. Haha! När vi hade tröttnat på det gick vi ut och tog fika, ananaskaka, jummie! Sen var det vardagsrummet som gällde igen, men denna gång ett sällskapsspel. Jag orkar inte berätta hur det gick till men det var i alla fall kul. Vi avslutade kvällen med singstar och en anna kareokeskiva med typ svenska klassiker. Vi skrek så högt att vi knappt hade någon röst kvar, men det var det värt för det var så kul! Haha. Jag tror till och med en tjej spelade in när vi sjöng någon låt, jag kan sätt aupp den här sen så ni kan få höra hur fint vi sjöng haha!
Ja, det var i stora drag min lördagaskväll. Hoppas ni också hade roligt!

Min mamma hade förövrigt bakat massa lussebullar när jag kom hem (julkänsla eller vad!), jag hann tyvärr inte hjälpa till eftersom vi började så sent med bakningen. Men det gör inget, för då kunde jag ju bara komma hem och äta dem direkt. Gott, gott, gott! Plus att då kan jag baka pepparkakor idag istället.

Nu ska jag äta frukost (ucsh vad sent jag gick upp) och sen sätta igång med lite städning och plugg. Ska göra det tråkiga nu på förmiddagen så jag är klar till gästerna kommer på eftermiddagen. Vi ska ha glöggprovning... jag som hatar glögg. Men jag kan sitta med mina lussebullar istället, hehe. Pusselipuss!

Party party!

Gårdagen var lyckad, men jag glömde ta foton. Det blev faktiskt inte ett enda. Tyvärr. Men nu ska man inte sura för det, för ikväll ska jag iväg på födelsedagsfest hos F vid 18.00. Jag ska, chockerande nog, ha en grå klänning på mig. Har inte bestämt hur jag ska ha håret ännu, vanligt, lockar eller platt?K tjatar på att hon ska komma hem till och klippa mig axellångt innan festen, men det vågar jag inte. Jag är feg. Ungefär så här kommer jag se ut. Håret ska inte se ut som på bilden.



Nu börjar julen närma sig med snabba steg, imorgon är det redan första advent. Jippie! Och idag ska jag och mamma baka lussebullar och pepparkakor, så det kommer lukta jul i hela huset. Gott! Måste hinna städa och plugga idag också, annars måste jag göra så mycket imorgon och det blir tufft. Måste gå och handla till bakningen nu ses, ciao!

Got my own computer back!

Hemma! Har fixat internet på min egna dator igen, det var nåt fel på det förut (har fått sitta vid mammas konstiga dator en längre period), då blev jag glad. Men glädjen varade inte länge när jag märkte att Grey's anatomy inte har visats den här veckan på grund av thanksgiving i USA. Nu är jag ledsen istället. Men jag kommer rycka upp mig när jag, pojkvännen och två andra kompisar (bland annat K) ska på bio ikväll. Vi ska träffas tidigare och ta en fika och spela kort, skitkul! Speciellt för mig som är en spel och kort människa.

Idag fortsatte vi med vårt formprojekt (papier marché, eller vad det heter) på bilden, och det är riktigt kul faktiskt när man väl kommer in i det. Och eftersom jag pratar så mycket hela tiden, haha, satte K tejp på min mun för att jag skulle sluta. Men det hjälpte inte för jag började nynna på "jag vill vara din Margareta" då istället. Alla måste ha tyckt att jag var jättekonsitgt, men det är ju ingen nyhet precis. Haha! Nu ska jag hoppa in i duschen och välja ut kläder för kvällen och sen är det bara vänta tills M kommer till mig. Saknar min älskling! Jag sätter upp bilder från kvällen sedan. Ha det, puss!


Haha!

New record!

Igårkväll blev det ett nytt besöksrekord! Good work och tack för alla kommentarer! Mitt förra rekord var 38 besökare, igår ökades antalet till 52 (är jag nästa kända bloggerska eller vad! haha), så det är jättekul!

Det är så skönt att det är fredag idag, längtar så mycket tills ikväll då vi ska kolla på bio. Men jag längtar däremot inte till skolan som jag ska åka till om några minuter, usch och blä! Fast vem saknar skolan? Nu måste jag klä på mig annars kommer jag aldrig hinna, vi hörs ikväll innan bion. Puss på er!

Done!

Nu är det bestämt. I morgon blir det bio men K, F och M, vi ska se Twilight, vilket innebär att jag inte kommer kolla på den ikväll. Det ska bli riktigt kul! Sen ska M sova över till lördag, så vi kommer ha jättemysigt på kvällen. Och på lördag kväll kommer jag gå på F:s födelsedagsfest, skitkul! Och till sist på sändag ska jag blanda dagen med städning, plugg och träffa kusinen (som jag förövrigt inte har sett på mer än en månad!) En fullpackad helg alltså, och det mesta kommer bli festligt vill jag lova! Wiie! Kan det bli bättre? Svar nej! Puss och hej!


Latest days

Igår gick åkte jag och K förbi stan och gick in på Butterick´s, vi skulle köpa ballonger till ett bildprojekt i skolan. Har inte varit där på jättelänge, kommer inte ens ihåg att jag någonsin har varit på Butterick´s, och det vore skam. Men det var kul i alla fall!

 

Idag har jag varit duktig när det gäller träning. Är helt död efter ett skitjobbigt spinningpass plus gym, men om det är vad som krävs för att få smala lår, snygg rumpa och ett sexpack är det värt det. Haha. Har precis kommit ut ur duschen nu och tänkte sätta mig framför datan och äta vindruvor och dricka lite Coca cola, så onyttig jag är. Men det får man vara ibland. Tänkte att jag senare ikväll ska kolla på Twilight som alla pratar om nuförtiden, ska bli intressant. Ska försöka få in lite plugg också, men vi får se hur det går med den biten. Haha, puss!

  

Sätter upp bilder från när jag och K var ute på promenad för några dagar sen. Vi passade på så länge snön varade, för nu är den nästan helt borta, bara massa slask kvar. Suck.

  






K:s söta vovve ville också med på promenaden.

It hurts

Jag sitter i min säng med en jobbig värk i nacken, har nog legat konstigt tror jag. Det gör riktigt ont alltså. Fy! Får försöka massera bort det onda.
Nu har M åkt hem för kvällen och snart ska jag sova. Jag är faktiskt väldigt trött nu och kommer därför sova som en stock. Fick rekomendationen av K att kolla på Paris Hilton's my new BFF på MTV:s hemsida, hon sa att den var rolig, och hon hade rätt. Det är underhållande! Kanske inte riktigt min stil av program egentligen, men jag ska ge den en chans. Så det är vad jag har roat mig med under kvällens lopp; pojkvän och TV. Förvånad? Haha, nej inte ett dugg! Innan jag somnar tror jag att jag ska kolla på något gammalt Grey's anatomy avsnitt, från typ tredje säsongen. Det var år och dar sen, kul! Det är bara tandborstningen kvar och sen är jag good to go! God natt sötnosar, puss!

Waiting

Sitter här i skolan och väntar på att kultur och idé historian ska börja. Är på mycket bättre humör idag, är ri.ktigt glad till och med! När vi har slutat ska jag och K åka till stan (det  blir inget jobb idag) och kolla lite, sen blir det åka hem och krypa ner under täcket och mysa i värmen. Kanske kolla på lite film också. Ja i alla fall tills M kommer till mig senare ikväll, yey! Saknar honom så mycket alltså, vi har inte setts på flera dagar nu. Gud vad man är patetisk egentligen att man blir så "beroende" av en person, man är som en hjälplös liten kattunge, haha. Patetiskt, men sant i mitt fall. Men nu måste jag gå om jag inte vill ha ännu en försenad ankomst. Hehe. Puss och hej!

Nothing to write about

Jag har inget att skriva om, så kallad skrivtorka. Jag har ingen inspiration och jag är bara allmänt nere. Usch, det har inte varit en rolig dag. Har inte känt såhär ledsen på riktigt länge faktiskt. Och jag vet inte varför jag känner såhär. Konstigt. Så därför blir det tyvärr inga fler inlägg just ikväll (förlåt K). Tror jag snart ska sova, ja efter att jag pluggat lite såklart. Men det får inte bli för sent. Dröm sött, pusspuss!



No no no!

Nehepp, nu visar det sig att min älskling inte kunde träffas ikväll, han har för mycket plugg. Nu blev jag ledsen. Hade verkligen sett fram emot ikväll. Men vi ska förmodligen ta igen lite tid imorgon, det är inte helt säkert att han kan men det hoppas jag verkligen! Saknar honom.

Så... vad ska man göra nu då? Plugga? Nej. Eller jo, jag borde skriva lite på min svenskanovell, men det tänker jag inte göra ännu, måste ta det lugnt ett tag först. Jag tror jag går till ICA, köper lite godis (på en tisdag, haha) och en tidning och kommer hem igen och kollar på TV. Det får mig att tänka på annat än M, så det blir bra.

Crapy day

Jag som skulle komma i tid... blev det så? Nej. Och inte nog med att vi tog en senare tunnelbana, tunnelbanan hade också växelfel. Det är ingen bra morgon. Och det kommer inte bli en bra skoldag. Massa, långa och tråkiga lektioner på schemat, jag har ingen lust! Jag vill inte. Jag vill ligga i min sköna säng och sova, inte sitta på en stol i klassrummet och vänta tills historialäraren kommer och börjar sin lektion. Skit.

Men det kommer bli bättre på kvällen när M kommer till mig, he will make my day! Ja och K kommer såklart hjälpa mig genom skoldagen, min bästa vän. Puss på er alla!

Just ordinary stuff

Efter alla inlägg med massa bilder på mig och min roliga, *host host*, vardag tänkte jag faktiskt ha ett inlägg där jag bara skriver. Ett inlägg där jag skriver om mina åsikter och tankar och vad som håller på i mitt liv just nu. Hoppas ni orkar läsa, haha.

Till att börja med, bara sjutton skoldagar kvar till julafton!! Vad mer behövs säga än: WIIIIEEEE! I can not wait! Fast då kommer såklart ångesten med att köpa julklappar. Panik! Men det löser sig nog. Hoppas jag. Min kära mamma ville egentligen resa bort under julen men det blev ett big no från min sida. På julen ska man vara hemma med familjen och släkten, med röda tomteluvor, julklappar, glögg, julgran och TV:n på Kalle anka i full rulle. Inget annat! Men då kom det underbara förslaget från min underbara mamma att vi skulle resa utomlands på påsklovet istället. Då blev jag genast väldigt glad. Hur bra låter inte det liksom!? Yey! Vi ska nån gång i veckan sätta oss ner tillsammans och kolla upp lite resemål, spännande spännande. Och till sommaren planerar pappa att vi ska åka till Luton (en bit utanför London) och hälsa på min släkt som bor där. Har faktiskt aldrig vartit där så det ska bli riktigt kul också! Många resor för mig år 2009 må jag säga. Great!

På tal om hur många skoldagar det är kvar börjar jag tänka på hur mycket vi har att göra dem sista veckorna innan lovet. Skit. Många saker är det kan jag lova, och det kommer inte bli kul! Det tar upp så mycket tid med skolan, hinner inte göra något annat känns det som. Jag vill ha mer fritid så jag kan spendera mer tid med M, K, F och alla mina andra underbara vänner. Nej, jag år börja tänka positivt... jag får tänka på att skolan hjälper mig att få ett bra jobb och en bra framtid. Ja så ska jag tänka. Inget negativt här inte. Ska försöka.

Imorgon ska föresten M komma hem till mig igen, saknar honom så! Även fast vi träffas flera gånger i veckan känns det alltid för lite. Alltid! Varför ska tiden gå så snabbt när vi umgås? Jobbigt, jobbigt, jobbigt, jobbigt! Man får ta vara på den tiden man har tillsammans, den är värdefull. Så imorgon funderar jag på vad han och jag ska hitta på. Det blir nog det vanliga att bara slappa, mysa, umgås och prata som gäller. Sen blir det kanske även lite massage och tända ljus som dem senaste gångerna. Måste säga att det gör en riktigt avslappnad i hela kroppen, precis vad man behöver efter en lång dag i skolan (vilket det är imorgon, usch!) och M har två träningar under dagen så jag förstår att det är skönt för honom också. So that is great!

Orkar inte skriva mer nu, är för trött och seg. Nu ska jag bara lägga mig under mitt varma täcke och försöka sova, börjar 8.20 imorgon, så det är tidiga puckar som gäller. Och ingen försovning, right K? God natt sötnosar! Ses imorgon, puss!

Winterpictures

Och nu har man kommit hem igen efter nästan en och en halv timme ute i snön. Det var härligt! Fast kallt. Mot slutet fick vi även ut S att leka i snön, haha. Alla mulade varandra typ. Jag sätter upp bilderna nu istället för att skriva om allt, för bilder säger mer än tusen ord.

 





 

 


Snögubben heter ÅKE.



 

 


Det tog lång tid att få med alla bokstäver på bild, jag skrev för stort haha.

Something to think about

"Jag har tänkt på en sak Johanna... vi lever aldrig våra liv. Eller jo vi lever ju men vi gör inget roligt med våra liv. Vi bara går i skolan och åker hem och sätter oss vid våra datorer eller pluggar. Men det är inget liv. Vi måste börja leva, vi måste börja leva idag! Idag ska vi hitta på något roligt tillsammans när vi kommer hem, verkligen göra något med våra liv!"

Detta sa K till mig på vägen hem från skolan och det fick mig verkligen att tänka till. Vad gör vi med våra liv egentligen? Vi kastar bort det mesta av tiden på skolan, det är ett faktum. Men var tar fritiden vägen? Jag tror datorn faktiskt tar upp mesta delen av fritiden, och det är synd.
Men nu när det är snö ute så har jag och K i alla fall bestämt oss för att gå ut och bygga snögubbar, åka pulka, göra snöänglar, och massa andra roliga saker man kan göra med snö, ikväll. Sjukt roligt!  Man måste ju passa på. Självklart tar jag bilder. Måste dra nu om jag ska hinna i tid. Puss och ciao!

 
På vägen hem, jag försöer fånga snöflingor på tungan, det gick sådär haha!


Jag ser det snöar, jag ser det snöar det var väl roligt, HURRA!

91210

Det har verkligen blivit en totallugn dag idag, har inte gjort någon nytta alls känns det som. Men så blir det ibland, och det är ju faktiskt skönt! Mötte upp K igen vid tiotiden för att få flera avsnitt av 91210 till min data (jag är förövrigt väldigt fäst vid den serien nu!!), så vi satte oss rakt upp och ner på en sten utomhus i snön, med våra datorer, och laddade ner avsnitten på mitt usb. Haha det måste ha sett roligt ut för dem som gick förbi på gångvägen. Men vi hade trevligt i alla fall, right k? Och det är det viktigaste.
Nu har jag precis gjort i ordning några rostade mackor och lite apelsinjuice som jag ska äta och dricka medan jag kollar på min nya bra serie. Det kommer bli en sen kväll kan jag säga. Tur att jag börjar 12.45 imorgon. Men nu måste jag fortsätta kolla! God natt och sov gott, det ska i alla fall jag göra! Puss!


Check it out!

I LOVE SNOW!

Jag älskar snö! När man kollar ut genom fönstret kan man se att det har snöat som bara den nästan hela dagen. Wiie! Snart är det jul! Och eftersom jag varit hemma största delen av dagen kunde jag inte låta bli att gå ut ett tag. Jag blir som ett barn på nytt när jag leker i snön, haha! Och i år har jag lovat mig själv att jag ska göra en snögubbe, vilket jag inte gjort på flera år. Jag undrar varför jag slutade med det, det är ju så kul. Jag antar att man måste växa upp nån gång... men inte än!






These days

Gud vad jag inte har skrivit ett inlägg på länge känns det som, men det är bara för att jag inte skrev igår. Usch! Det beror på att M och några andra killkompisar var hemma hos mig. Vi spelade kort och umgicks. Sen åkte dem flesta hem utom M dåra, och vi myste ett tag innan han till slut också var tvungen att åka hem. Kvällen var lyckad!

Idag gick jag upp ungefär halv tio då K ringde och väckte mig och sa att jag skulle hålla henne sällskap på 4H- gården och jag gick med på det, gjorde iordning min frukost (som jag hade med mig) och gick dit. Och vi hade det jättetrevligt som vanligt, flummade runt och var glada. Dem har även typ världens sötaste svarta kattunge där som jag inte kunde låta bli att fota. Tog även lite andra foton från dagen. När jag kom hem spelade jag lite TV- spel, vilket jag inte gjort på evigheter, och det var skitkul verkligen! Haha. Annars har jag mest tagit det lugnt hela dagen.

Ikväll blir det mys med familjen som gäller, vi ska spela sällskapsspel (det blir säkert monopol!), äta en god middag tillsammans och kanske hyra en film. Trevligt, trevligt! Men först ska jag kolla på första avsnittet "90210" eller "Beverly Hills" som jag har lovat K. Jag ska hålla mitt löfte! Puss på er!

 
På morgonen, när jag är på väg att träffa K


Det står: J+M i ett hjärta som jag gjorde i snön


Jättegullig kanin och jag

  
Den söta kattungen hoppade upp på min rygg, lite kul faktiskt, haha!


 
Detta är mitt 100:e inlägg i min blogg, så hurra för det!

I can't sleep

God morgon! Jag sitter i sängen och borde egentligen sova, men jag är inte alls trött, jag är jättepigg! Så jag passar på att skriva ett blogginlägg. M ligger och sover bakom mig, han är garanterat tröttare än mig. Han är gullig när han sover. Ikväll har vi haft det jättemysigt, vi missade dessärre Idol som jag sa att vi skulle kolla på, haha, men det bryr jag mig inte om. Jag vill hellre umgås med M. Vi har bland annat spelat kort, ätit godis, kollat på film, haft tända stearinljus, lyssnat på mysig och lugn musik och ja lite annat också.

Nä men nu måste jag försöka sova, kan ju inte vara uppe hela natten! Hoppas ni har haft en lika bra fredag som jag. God natt och puss!


Weekend!

Fredag= helg! Skönt! Det har varit en ganska lugn dag, inga större ansträngningar. Om några timmar ska M komma hem till mig och sova över, som vi gör typ varje helg, haha. Och nu har vi inte träffats sen i tisdags så det ska bli mysigt! Vi ska såklart komma ihåg att slå på TV:n klockan 20.00 då Idol börjar. Okej, jag har inte följt varje program precis men nu är det så få kvar, fett spännande ju! Och imorgon, kväll ska jag och familjen iväg på middag (fest?) hos min gudfar, det ska väl bli kul antar jag. Eller jag hoppas det. Får inte glömma att ta bilder bara!

Just nu har jag precis kommit hem och sitter i min säng och äter min turkiska peppar som jag köpte på vägen, det är väldigt gott men otroligt stakt! Men det är det helt klart värt! Tänkte att jag faktiskt skulle vara duktig och plugga i en timme så här på fredagseftermiddagen. Det brukar jag inte göra, men vi har en sak till måndag och en till tisdag och jag har inte börjat på något ännu. Ska bland annat skriva en novell, vilket jag faktiskt brukar göra på min fritid, så det kommer nog vara ganska enkelt ändå. Lägger upp lite bilder på hur jag ser ut denna afton. Hade en randig T-shirt, tights och raggisar. Ciao!

 

  

Back in the house

Halloj igen, nu är jag äntligen tillbaka i huset. Shit vad lång tid det tog för K och mig. Vi började plugga lite samhälle och sen gjorde vi färdigt vårat collage som vi ska göra på bilden. Blev faktiskt riktigt nöjd med mitt (se bilderna nedan) Självklart hade vi tid att skratta mycket också, som vanligt. Haha. Nu sitter jag i min varma säng med ett par sköna mjukisbyxor, en stor T-shirt och ett par mysiga raggsockar. Dricker även lite varm O´boy. Mys! Passade på att ta lite bilder. Pussiluss!

   



  


Pretty

Äntligen är provet över! Även fast det bara gick sådär är jag glad! Ska snart träffa K och fika och plugga samtidigt, haha vi får se hur det går. Nä, men vi måste vara seriösa så det kommer nog bli bra till slut. Och när vi har pluggat färdigt idag har vi inget förrän till på måndag, så då kan man bara slappa hela kvällen. Yey! Och imorgon kan man kolla på Grey's anatomy, ännu mer yay! Det är det bästa programmet och jag är nördigt besatt. Och tro mig, det finns en skillnad mellan besatt och nördigt besatt. Jag är nog av  den värsta sorten, haha. På tal om Grey's anatomy kan jag lika gärna sätta upp lite bilder på den väldigt snygga (enligt mig) Patrick Dempsey! Jag vet att han är över 40, men det bryr jag mig inte om. He is pretty!






I musn't forget

Får ju såklart inte glömma att berätta om min kväll innan jag börjar med pluggandet. Jag och min kära moder hade det jättetrevligt! jag kan inte direkt påstå att middagen var billig, men det var det värt. Riktigt god mat och underbart sällskap! Vad mer kan man begära? Tyvärr blev det inte så många bilder, glömde helt enkelt bort det. Men en bild kan jag bjuda på.


Min fina mamma framför restaurangen vi åt på.

Damn studies!

Nu har jag fixat lite med en ny header, den blev lite suddig med det får duga, allt kan inte bli perfekt. Och som K brukar säga: "Bilderna är snyggast när dem är lite suddiga, dem är snyggare då än som skarpa". Så det blir bra. Ska fixa lite småsaker med designen sen också, men det får bli någon annan dag. Nu måste jag verkligen plugga religion, har prov imorgon. Och jag kan inte ett skit! Inte någonting! Har nog aldrig varit så här dåligt förberedd till ett prov förut. Men K ska komma över till mig snart så vi kan plugga tillsammans ett tag. Då känns det lite bättre i alla fall. Tack gode Gud!

Many balls in the air

Det känns som jag håller massa bollar i luften just nu, speciellt om man tittar på alla mina olika kategorier jag har. det är massor ju, Och bara därför ska jag införa en ny sak, haha. Ska börja med Hissa och dissa varje vecka. Där beskriver jag (som man hör på namnet) vad jag tycker är bra och dåligt. Men jag ska inte bara hissa och dissa en sak, utan fem saker varje vecka! Gör min första här och nu. Puss!

HISSA:

1. UGGS! Jag tyckte förut att dem var jättefula. Okej, dem kanske inte är dem snyggaste skorna som finns, men helt okej ändå. Och dem är lätta att sätta på och så sköna!! I like them!



2. MALTESERS! Dem är så himla goda! Jag köpte en påse häromdagen, och när man äl har börjar äta kan man inte sluta. Jummie!



3. TIGHTS! Dem är nog utan tvekan det bästa och skänaste klädesplagget nånsin! Och man kan ha det både hemma och ute på stan. Perfekt med en stor skön T-shirt till!



4. "FRIENDS"! Enligt mig den bästa komediserien som gjorts! Om man är nere och på dåligt humör behöver man bara kolla på några avsnitt av vänner så blir man genast på bättre humör! Har 8 av 10 säsonger på DVD hemma, så jag kan kolla när jag vill!



5. DUNTÄCKE! Det är så mysigt att krypa ner under ett varmt duntäcke nu när det är så kallt! Finns inget bättre nästan!




DISSA:

1. IS! Att det är halt på marken vart man än går. Så klumpig som jag är kommer jag ramla på rumpan när som helst. Så nej tack!



2. SL! varje gång jag ska gå till bussen på morgonen måste jag gå tio minuter innan bussen ska komma (det tar två minuter att gå till hållplatsen) för att den nästan alltid är jätteförtidig. Ibland är den också försenad, men man måste ju ändå gå ut tidigt för säkerhetens skull. Den kommer i alla fall aldrig den tiden den ska! Skitjobbigt!



3. ONT OM PENGAR! När man kollar i sin plånbok ser man att det inte finns så mycket pengar så man hade önskat. Och nu är det ju tid att köpa julklappar, panik! Skulle behöva lite botox till plånboken, haha.



4. TRÅKIGA MÄNNISKOR! Människor som inte kan släppa loss och inte ens kan dela med sig med ett litet leende eller ett skratt är inget jag föredrar att umgås med. Det kan vara för att jag själv älskar att skratta och le så mycket!



5. STÖLDER! Det är så onödigt tycker jag, finns inget positivt med det över huvud taget. Min kära kusin blev bestulen sin mobil får ungefär en vecka sen, och det var andra gången. Inte kul alltså!


The newest list

Sätter upp ännu en lista, det har blivit väldigt många den här veckan faktiskt. Det är riktigt kul. Haha. Fast jag ska sluta jag lovar, det blir ju tråkigt i längden liksom. Håller för övrigt på att göra om designen helt p min blogg, vill förnya mig lite. Så om det ser konstigt ut på något sätt är det därför. Ciao och puss.

Du heter: Johanna Felicia Baker, det visste ni redan
Smeknamn: Jo (uttalas Yo), Hannabanna, Baker
Låt just nu: Ingrid Michaelson - The way I am
Röker du?: Nej usch vad äckligt!
Beroende av: Musik, film och kärlek
Favoritkaraktär(er) i bok: Läser ingen för tillfället, inte min favoritsyssla direkt
Vem behöver du mest just nu: Min pojkvän
Vad tror folk om dig: Oseriös kanske, haha! Och pratig!
Vad får du oftast komplimanger för: Oj svårt, min hy tror jag, eller mina ögon.
Vad säger du för att imponera på någon: Haha, många saker! Du får höra om vi träffas någon gång.
Hur imponerar man på dig: Man skämtar mycket, har lätt för att släppa loss och skratta.
Brukar du skratta för dig själv? Haha, jaa ofta
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? "Aa jag måste ha matteprov på fredag o jag kan inget. Men du får gärna störa det gör inget det är bara kul. Pusspuss<3" Ungefär
Vilken är din favoritmålning?: Oj, har ingen aning.
Vart bor du: Med mina föräldrar
Trivs du där: Ja absolut!

Äger du några Converse: Nej, men jag vill ha!!
Festar du mycket: Inte speciellt mycket, nej.
Vad har du för mobil operatör: Tele2, Comviq Kompis tror jag
Är du allergisk mot något: Nä, ingenting som jag vet
Har du haft sex idag: Inte idag
Nästa mål i ditt liv: Att bli berömd sångerska och flytta till USA!!
Hur svarar du i mobilen: "Hallå" om det är någon jag känner, "Johanna" om det är någon jag inte brukar prata med eller inte känner. Haha.
Vem ringde du senast: Min kära vän K
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: "Alltså, tänk om vi skulle vara systrar och du skulle dö, och sen skulle någon ringa hem till oss och vilja prata med dig och jag var tvungen att säga att du var död. Fett hemskt, eller hur?" Nåt i den stilen, hahaha. Jag vet, vi är lite konstiga.

Antal sömntimmar inatt: Åtta ungefär
Sov du ensam?: Inte så ofta på helger, men annars: ja.
Tycker du om din pappa: Jadå!
Brukar du komma i tid: Ehh haha, inte så ofta dem senaste veckorna om jag ska vara ärlig. Måste förbättra mig.
När mår du bra: När jag är med dem jag älskar!
När blev du fotad senast: Idag, bara någon timme sen
Vanligaste färg dina kläder: Grå och svart faktiskt. Tråkigt men sant.
Vad tycker du om fötter: Haha, ja fötter är nödvändiga
Är du aktiv i skolan: Ja faktiskt, hyfsat bra i alla fall.
Vem/vilka saknar du just nu: Mina kompisar och min pojkvän!


Take a break and go for a walk

Promenaden vart inte av så tidigt som planerat. Eller jag var uppe i tid och redo, men k försov sig så vi tog gick ut nu på dagen istället. Lika skönt det, kallt med skönt. Och bilder tog vi förstås. Puss.

 



  






Great!

Kvällen blev lyckad. Den var mysig, rolig och helt enkelt underbar! Det är allt jag kan säga. M, jag älskar dig! (men det vet du redan) Och nu har vi varit tillsammans i tre härliga månader! Jippie!

Jag ska nu, som tidigare utlovat, berätta lite om min mammas present som hon fick av mig igår. Jag gav henne ett papper med en bild på hennes huvud inklippt på Jessica Albas heta kropp ståendes i vattnet med en snygg bikini. Haha. Det var K som hjälpte mig med den, tack! På lappen stod det att jag skulle bjuda henne på middag imorgon kväll, och att det bara skulle vara hon och jag. Har inte träffat min mamma (ensam) på hur länge som helst så vi har mycket att ta igen. Mys! Ser fram emot en kväll med min kära moder.

En annan bra sak är att vi är lediga imorgon! YAY! Jag kan inte beskriva hur skönt det är. Och på morgonen har jag och K planerat att ta en liten morgonpromenad runt åtta (!) då vi kommer ta med oss te och varm choklad. Vi kommer även fota mycket, både på omgivningen och oss själva. Dem bilderna sätter jag upp såklart. Då har ni också något att se fram emot, haha.

Men nu ska jag krypa ner i sängen, ringa K och prata en stund och sen sova, jag ska ju upp tidigt imorgon till promenaden. Det blir inga bilder i dag, tyvärr, men jag lovar att ni kommer få det imorgon! God natt allesammans och puss!

Just because

Bara för att jag sitter på min historialektion och har så tråkigt sätter jag upp en ny lista. Puss.

1. Jag lyssnar på... allt möjligt, mest rock och pop

2. Jag pratar för... mycket!

3. Jag tycker om... folk som är sig själva

4. Igår var jag...  hemma och pluggade

5. Min första riktiga kyss... var för länge sen

6. Jag avskyr när folk... är falska

7. Kärleken är det... bästa som finns!

8. Jag gillar att... äta, prata, skratta, sova, jag kan fortsätta i evigheter

9. Jag kommer alltid att... älska min familj

10. Sist jag grät var... när jag kollade på en film, för någon vecka sen

11. När jag är glad... skrattar jag!

12. När jag vaknar på morgonen... känns det som jag kommer somna stående

13. Innan jag går och lägger mig... kollar jag på film

14. Just nu tänker jag på... min pojkvän

15. Idag har jag... hunnit försova mig och gå i skolan

16. I natt ska jag... umgås med M, i alla fall på kvällen

17. I morgon... ska jag bjuda mamma på middag

18. Jag vill... flytta till New York


Evening update

Jag sitter här i mina sköna mjukisbyxlr och en stor skön T-shirt och känner för att bara slappa, men jag måste plugga lite till först. Känner mig slut och seg i hela kroppen. Men snart ska jag gå och lägga mig ändå, måste få lite skönhetssömn. Måste ju vara fräsch inför morgondagen då jag och M firar tre månader ihop! det kommer bli mysigt!
jag hoppas ni sover gott och drömmer sött. Puss och god natt.


Monday

Första dagen i skolan är avklarad, en mycket lång och jobbig dag. Och tråkig. Men det gick bra. Man känner verkligen att vintern är på gång nu, det är minusgrader och frost. På vägen till skolan hann jag ta några fina bilder, riktigt höstiga faktiskt. Tyckte att dem skulle passa in i mitt inlägg som ett litet plus i kanten. Sätter upp andra bilder från dagen också. Jag är lika snygg som vanligt, haha.

Ikväll blir det en blandning av plugg och tårtätande. Min mamma fyllde ju år igår så vi ska fira henne lite idag med god mat och glasstårta. Jummie! Sen ska jag ge henne min present, jag kan berätta senare vad det är. Måste förssten passa på att tacka K för hjälpen med presenten, du var till stor hjälp. Tack! Puss!

    



  

  


It is a beautiful day

Vilken härlig morgon! Ja förutom kylan då, det är inte kul. Är på lika bra humör som igår, och väldigt pigg och kry. Och har kommit hem till mamma nu, härligt! Har sovmorgon till 10.35 idag, så det är också skönt. Allt är bra helt enkelt! Jag lägger upp veckans "vill ha". Nu är det saker inför vintern man vill ha. Saker man kan ha hemma och njuta av inomhus när det ar kallt ute.
    
LCD- tv på rummet skulle inte sitta fel                     Härligt fotbad
  
Mysigt SPA-kit med massageoljor och andra geler      Ullstrumpor att värma fötterna med

Praktisk och smart hårdiskså man får mer utrymme på datorn

Things I would never do

Känner för att sätta upp en till "lista", det har blivit många sådana på senaste tiden. Tycker det är kul. Ikväll handlar den om 10 saker jag aldrig skulle göra, inte ens för pengar. Enjoy!
  1. Hoppa bungyjump
  2. Äta spindlar
  3. Springa naken på offentlig plats
  4. Vara med i Big Brother
  5. Skada en annan människa med flit
  6. Raka av mig håret
  7. Hoppa fallskärm från ett flygplan
  8. Flörta med en lärare
  9. Gå till skolan utan byxor
  10. Skrika "jag är gay!" i matsalen

Picture update

Jag känner mig bara så pigg och glad ikväll! Vet inte varför, antar att jag är lycklig. Och jag som tänkte gå och lägga mig tidigt, haha lycka till. Och bara för att jag är på så bra humör känner jag för att lägga in extra många blogginlägg. Bra va? Vi börjar med dagens bilder, som inte är dem snyggaste, men det spelar ingen roll. Jag är mig själv i alla fall. Sätter även upp en bild från igår eftersom ni inte fick se några bilder då. Pusspuss.



    

 


Happy birthday mom!

God dag, eller snarare god kväll. Klockan har redan hunnit bli sex. Idag har det varit tråksöndag med städning och plugg. Imorgon bär det av till mamma (som förövrigt fyller år idag; GRATTIS!!) tidigt på morgonen för att sedan spendera två veckor där, som vanligt. Det ska bli kul, har saknat min lilla mamma. Så imorgon blir det av att fira henne på kvällen. Familjemys helt enkelt. Måste bara hitta på något bra att köpa i present, ska antingen göra det idag eller imorgon efter skolan.

Idag är det bara en månad och åtta dagar kvar till julen! Det såg så fullt ut med en nedräkning på bloggen, så jag kan lika gärna skriva det i mina inlägg. Puss.

Impulsive lists

Jag vet, jag skrev att jag skulle kolla på film och sova nu. Men jag kände bara för att skriva ett inlägg till. Kollade runt på lite bloggar och fick lite inspiration faktiskt och blev väldigt taggad. Så nu ska jag skriva en lista på fem saker jag ångrar att jag inte har gjort i mitt liv. Varför inte slänga in "fem saker ni inte visste om mig" igen också, nu när jag ändå är på gång. Haha.

Fem saker jag ångrar att jag inte har gjort:
  1. Börjat med streetdance
  2. Fortsatt med basketen
  3. Vågat sjunga inför publik
  4. Varit mer seriös i skolan i ettan
  5. Sparat pengar tidigare
Det finns mycket jag skulle velat göra i mitt liv, det ända som egentligen hindrar mig är bristen på tid, pengar, ork och mod. Tråkigt men så sant.

Och så  fem saker som ni inte visste om mig, igen. Haha. Och efter detta säger jag god natt igen.
  1. Jag är löjligt rädd för getingar
  2. Jag är riktigt dålig på att gå upp i tid på morgonen
  3. Jag har haft fler killkompisar än tjejkompisar
  4. Jag var en jättedålig förlorare som yngre
  5. Jag har alltid varit en stor godisgris!
God natt!

A tired evening

Hemma igen, efter en minst sagt seg kväll. Det var inte tråkigt på något sett; maten var jättegod och sällskapet var på gott humör. Det enda var att jag var så himla trött, så trött att jag slummrade till i farmors fåtölj i två timmar. Kanske inte så socialt, men otroligt skönt! Det blev tyvärr inga bilder ikväll, hade ingen kamera och ingen mobil i största hugg direkt. Och min familj är inte så "fotiga" av sig, lite synd. Ni får klara er utan.

Nu när jag har kommit hem igen blev jag däremot mycket piggare, direkt. Skulle kunna vara uppe i flera timmar till och med. Men det ska jag inte. Ska prata lite med K, kolla på en film och sova. Det blir "Systrar i jeans", eller "the sisterhood of the traveling pants" som den heter på engelska, som gäller. Bland annat Blake Lively från underbarba Gossip girl är med i filmen. Även America Ferrera från Ugly Betty och Alexis Bledel från Gilmore girls är med. Fast det var inte därför jag ville se den, utan det är för att jag (faktiskt!) har läst boken. I typ femman, i skolan. Jag kommer ihåg att jag gillade den, så nu ska jag se filmen också. Ska bli intressant.



Imorgon är det söndag, sista dagen på helgen, och det känns inte alls så kul. Visst det är ändå en ledig dag, men det är dagen före en helt ny och jobbig skolvecka. En skolvecka som innehåller inlämningar och prov som vanligt. Usch vad tråkigt! Längtar till lovet, vill bara vara långledig. Det är det härligaste som finns! Och vad mysigt med jul! Hoppas tiden går fort.

Den 18:e november, på tisdag alltså, har jag och M varit tillsammans i tre månader. Tre underbara, roliga och kärleksfulla månader. Men det känns som så mycket mer!!! Det känns som vi varit tillsammans minst ett halvår. Tiden har gått så långsamt. Riktigt långsamt till och med. Herregud säger jag bara! Men det är inte tiden som räknas, det är vad man hunnit göra under tiden som är det viktiga. Och det vi har hunnit med är mycket det. Och jag kan inte säga mer än att jag aldrig har kännt en kille så bra som jag känner honom. Jag kan prata med honom om allt och det känns så tryggt och skönt. Det kan inte bli bättre!
Nu ska jag byta om till skönare kläder, krypa ner i sängen och kolla på min film. Jippie! Puss och god natt.

Lazy day

Shit vad seg jag är! Har bara degat hela dagen känns det som. Men det behöver man ibland få göra. Igår kväll var jättemysig med M, det var så skönt att få träffa honom igen efter en vecka ifrån varandra. Hade saknat honom jättemycket! Talesättet "kärleken växer när man är ifrån varandra" har nog en poäng i detta sammanhang. Man märker verkligen vad man har när man är ifrån det man älskar. På kvällen gjorde vi  faktiskt inte så mycket, gick typ till vivo och köpte lite godis och kollade på film, TV och myste hela kvällen.

Idag gick jag upp runt ett, alldeles för sent egentligen, men det var bara så skönt att ligga kvar i sängen lite extra länge och mysa lite till. Efter frukosten åkte jag och spelade lite fotboll med killkompisarna runt en timme sen åkte jag hem igen. Nu sitter jag här i min säng, nyduschad och fräsch, och gör iordning mig för kvällen som jag och min familj ska spendera hos farmor. Ska bli kul faktiskt. Vi skulle åkt tidigare egentligen men det blev senare, som vanligt i min familj haha. Och jag är fortfarande lika seg som tidigare, känner att jag måste piggna till lite. Outfiten ikväll är ett par ljusblåa MissSixty jeans med hål i knäna, en enkel vit T-shirt, Grå tjocktröja med mönster på. Sen blir det den blåa dunjackan och fake- uggsen som vanligt. Simpelt med gud så skönt! Hinner inte ta en bild, ska åka om några minuter. Hörs när jag kommer hem igen. Puss!

Finally!

Fredag! Äntligen. Idag och ikväll blir det mys med pojkvännen och bara njuta av denna härliga ledighet i två och en halv dag. Jag älskar helger. Jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på för roligt ännu, men vi kommer säkert på något bra. Jag har lite bråttom nu, ska hinna med en buss som går om några minuter. Men ni får klara er utan några fler uppdateringar idag, jag kanske lägger in ett litet inlägg ikväll, vi får se. Lägger i alla fall upp dagens outfit och lite andra bilder från dagen. Ha det, puss!



Skor: Primark
Tights: Indiska
Jacka: Stadium
Mössa: hittade i garderoben hemma
Tjocktröja: H&M

  

Weekend soon

Sen jag kom hem har jag duschat och suttit och pluggat, inget slappande över huvud taget. Jag är stolt! Jag har gjort 2/3 av mitt arbete som ska in på måndag. Nu ska jag bara ta det lugnt efter mitt slitande och sen tänkte jag faktiskt gå och lägga mig i tid (helt otroligt, haha). Måste ju vara pigg inför imorgon då jag ska träffa kära M igen efter nästan en hel vecka isär. Det är första gången på länge som vi varit ifrån varandra så länge, lite jobbigt faktiskt. Men imorgon tar vi igen den tiden tillsammans.

Sätter upp några bilder från dagen, vilket jag har börjat göra ganska ofta numera. Det är bara kul. Eller vad tycker ni? Pussiluss.


Här sitter jag på K:s trappa på morgonen och dricker varm choklad.

  
Jag var på väg hem från skolan och blev sugen på lite choklad och Coca cola.

It feels like monday

Nämen god morgon! Hur mår ni idag? Gud, det känns verkligen som det är måndag idag, men det är ju torsdag. Det kan ha att göra med att vi var lediga igår (jag vet, fett skönt!) Men jag ska inte klaga, för torsdagar innebär ju snart fredag. Och fredag innebär helg! JAA! Jag längtar. Mina planer inför helgen är inte så många däremot. Jag ska sova hos M från fredag till lördag, mys! Ja, typ det.

Vet ni föresten var jag är nu. Jag är hos K. Eller snarare på hennes trappa, haha. Hon har varit så snäll och kommit ut med varm choklad och hållt mig sällskap. Det är faktiskt jättetrevligt här. I like it! Snart ska vi åka till skolan tillsammans. Sätter upp lite bilder från det senare, för nu verkar det inte funka att sätta in dem från min mobil till datan. Typiskt. Men det löser sig. Så jag sätter upp lite andra bilder så länge, från när jag, K och en tjej som vi var barnvakt åt var i en park och hade picknick. Men kom ihåg, det var länge sen.
Ha en bra torsdag! Vi hörs, Puss på er!

  
Jag är alltid lika snygg, haha.

Back on track

Nu kör vi en till "Johanna listar", det var ett tag sen nu. Kändeinte riktigt att jag hade tillräckligt med inspiration, men nu är jag "back on track". Idag handlar listan om dem fem sötaste nuvarande paren i Hollywood, enligt mig. Puss.

  1. Orlando Bloom och Miranda Kerr
  2. Jake Gyllenhaal och Reese Witherspoon
  3. Penn Badgley och Blake Lively
  4. Katherine Heigl och Josh Kelley
  5. Zac Efron och Vanessa Hudgens
    
Orland och Miranda                                                  Jake och Reese

  
Penn och Blake                                                   Katherine och Josh


Zac och Vanessa

Funny funny

God kväll! Gossip girl var precis som förväntat, underbart! Jag kan inte få nog av den serier, på samma sätt som jag inte kan få nog av Grey's anatomy. Men det är en annan femma, haha. Häromdagen när jag och K stod och pratade medan vi väntade på bussen uppkom ett missförstånd som är lite komiskt. Och inte nog med att allt var ett missförstånd, vi gick runt med det jättelänge utan att veta vad den andra egentligen hade sagt. Och vi hörde inte vad den andra sa även fast vi sa det flera gånger. Hahaha. Nu blev ni allt nyfikna på vad vi sa va? Självklart ska jag skriva det här och nu.

Jag: Alltså jag är så kissnödig! Jag måste kissa!
K: Okej...
Jag: Jag måste kissa nu. Jag kommer snart leta efter en buske som jag kan kissa i, jag kan inte vänta!
K: Sa du en busskur?
Jag: Ja, en buske.
K: En busskur?
Jag: Men jaa!
K: Haha, varför ska du kissa i en busskur?
Jag: Men jag måste ju kissa i nåt, eller hur? Håller på att kissa på mig.
K: Men måste du kissa i en busskur?
Jag: Jaa, vad annars ska jag kissa i? Jag brukar alltid kissa i en när jag är på landet.

Hahahaha! Det kanske inte är så kul att läsa det, men man måste varit där för att det ska få maximal effekt. Så är det alltid. För er som undrar vad en busskur är så är det som en inglasad busshållsplats. Jag tror säkert ni fattar det, men jag tänkte för säkerhets skull.
Nu ska jag kolla på One Tree Hill ett tag, ligger så långt efter. Får se hur mycket jag orkar. Puss.

Good afternoon

God eftermiddag! Jag hann inte med något morgoninlägg idag, försov mig nämligen för att sedan upptäcka att den första lektionen var inställd. Inte kul. Fast då kom jag i tid i alla fall så det var ju bra! Dagen har varit ganska tråkig, inget speciellt har egentligen ägt rum. Det har flytit på bra. Det enda jag gjort förutom skolan är att åka till en baptistkyrka med kära K och min andra kompis som vi kan kalla K2, haha. Orsaken till att vi var i kyrkan var för att vi har ett skolarbete om symboler i kyrkor, inte något annat. Vi var där och pratade med pastorn som faktiskt hade en dotter som går i samma skola som oss. Vilket sammanträffande!

Och alldeles strax är det dag för Gossip girl Jippie! Jag har köpt hem lite choklad, lakrits och Coca cola inför tittandet på en av dem bästa serierna i världen! Kan knappt vänta, men jag måste ju uppdatera bloggen först, eller hur? Ni, mina kära och trogna läsare är ju ändå viktigast. (smöra eller vad, haha) Puss på er sötnosar!



och såklart lite bilder från dagen...

  

  


Five things you did not know about me

Och innan jag går och lägger mig och kollar på min film tänkte jag göra en sista uppdatering där jag skriver fem saker som ni inte visste om mig. Nu kommer sanningen äntligen fram, haha.
  1. Jag är rädd för att bada i havet
  2. Jag är 1/4 brittisk
  3. När jag var liten älskade jag Magnus Uggla och Nordman
  4. Jag skulle vilja ställa upp i Idol om jag hade mod till det
  5. Jag hatar att läsa böcker
Nu har ni fått lära er något nytt som ni inte visste igår. Inte så pjåkigt. Sov gött nu så hörs vi imorgon. God natt och puss.

New week, new things

Får såklart inte glömma veckans "vill ha", dem är ett måste. Denna vecka är det elektronik och sportsaker. Jag är ju allt en liten nörd.

  

   


Much text and some pictures on the side

Hatar skolan. Hatar skolan. Hatar skolan! Hade prov idag och det gick sådär, får hålla tummarna att det blir bra till slut. På onsdag har jag en samhällsinlämning som ska in och har även ett religionsarbete som ska in nu i veckan. Och jag har typ inte gjort ett skit, bara väldigt lite. Panik! Det har bara hunnit gå en dag på den nya skolveckan och jag är trött som bara den. Jag är trött på allt som har med skolan att göra. Jag vill ha jullov och jag vill ha julafton. Jag älskar julen! Jag älskar att baka pepparkakor och lussebullar, jag älskar julstämningen, jag älskar julmusiken och jullåtarna som man hör om och om igen (som man i och för sig till slut tröttnar på efter en månad, men det är mysigt ett tag), jag älskar julpyntet, jag älskar julgranar, jag älskar paketen, jag älskar fake- tomten (som offtast är pappa eller grannen, haha), jag älskar julfärgerna, jag älskar julmaten och jag älskar att se vit glimmrande snö ligga fint på marken på julaftonsmorgonen. Ja ni märker att detta är något jag gillar. Men det finns en sak jag inte gillar med julen, och det är glöggen. Verkligen inget för min smak! Nu är det bara en månad och två veckor kvar, lycka! Borde nästan starta en nedräkning på bloggen haha.

Idag har jag hunnit vara i skolan, tappat bort min väska i skolan, letat igenom hela skolan för att hitta den, hittat min väska efter typ en halvtimmes letande, städat mitt rum, tagit det lugnt framför datan, lyssnat på lugn och skön musik, pluggat och ätit två Delicato kokosbollar. Dem är supergoda! Vi kan köpa dem på vårt lilla söta café i skolan för fem kronor. Underbart! Det var faktiskt M som fick mig att gilla dem. Alltså visst hade jag smakat på dem någon gång för länge sen, men eftersom han gillar dem så mycket så köpte han en som jag fick smaka på. Och sen var jag fast. Så gott. Om ni inte har smakat dem har ni missat något!

Tänkte faktiskt kolla på film ikväll igen, jippie! Jag gör ärligt talat det typ varje dag. Shit. Men det är så kul ju. Idag blir det "21 blackjack" som står på menyn. Jag började se den förra veckan men somnade efter typ tio minuter för det blev så sent. Men ikväll ska jag försöka börja kolla i tid. Skådespelare är bland andra Kevin Spacey (som också är med i Pay it forward), Jim Sturgess och Kate Bosworth. Jag ser fram emot att se den.



Tänkte lägga upp ytterligare några bilder (kom ihåg: gamla bilder!) på mig från när jag, min pappa, min låtsasmamma och min syster var på Kreta. Det är alltid lika kul att se sig själv och hur ful man är. Nej nu ska jag inte vara negativ, så ful är jag inte. Helt okej, haha. Här kommer dem, enjoy! Och Jag hoppas ni får en bra kväll! Pusspuss.


Det är min kära syster som står i vattnet och jag som står på land, om ni skulle undra.


För det första: vad brun jag är!!! För det andra: jag känner verkligen inte igen mig med så kort hår. Shit.


Åter igen: jag är skitbrun! och åter igen: vilket kort hår!! Bry er inte om den fula minen haha.


Här ligger jag och solar mig ännu brunare. Vill tillbaka till värmen!


Jag dök typ hela tiden, jag tycker det är skitkul! Haha.

Random stuff

Tänkte sätta upp ett inlägg med lita olika saker. Jag blandar det med att skriva om min gårdag och sen andra saker jag kommer att tänka på för stunden. Kanske sätter upp några bilder på mig också. Det är alltid lika underhållande, haha.

Igår, denna regniga söndag, har jag faktiskt varit i kyrkan. Nej jag är inte troende men däremot har jag en inlämningsuppgitf i religion. Skulle aldrig gå till kyrkan annars. Jag och K gick runt och kollade på alla symboler och hur kyrkan var byggd osv. Tråkigt! Sen åkte vi till Historiska museet där vi kollade på utställningen om medeltida kyrkor typ. Det gick inte så bra, vi hittade inte allt vi skulle men nu har vi i alla fall varit där. Skönt att det är över. När jag kom hem åkte jag iväg och spelade fotboll med min kära pojkvän och några andra killkompisar, och det var kul som vanligt. Men alla gick hem ganska tidigt så vi blev väldigt få i slutet. Plus att jag fick fett ont i foten när min M sköt en ganska hård boll när jag stod i mål. Jag fick en rejäl smäll, eller så är jag bara känslig haha. Dem senaste två timmarna har jag hunnit äta schnitzel, lyssna på musik, prata med K, äta lite godis, vara inne på internet och bara ta det lugnt. Jag kan ju inte direkt plugga eftersom jag inte har min psykologibok som ni vet. Fast det känns ändå skönt att tänka att jag inte kan plugga för då får jag inte ångest. Yes!

Jag tycker att jag och M har haft för lite tid ensamma den här veckan, vi har alltid varit flera som träffats samtidigt och då är det inte samma sak. Jag saknar honom, att umgås med bara honom. Och nästa vecka har jag flera inlämningar som jag måste göra och kommer därför inte kunna träffas så mycket. Dumma skola! Och jag hatar att jag slutar så sent hela tiden. Skit. Men jag hoppas vi kommer hinna ses någonting i alla fall, jag och min söta pojkvän. Nej föresten, jättesöta.

Jag får lite ångest över framtiden nu också, vad ska man göra efter gymnasiet. Jobb, universitet, sabbatsår? Vad ska man göra? Jag har ingen aning. Ifall jag börjar jobba vet jag inte alls vad jag vill göra, och samma sak gäller med universitetet. Om jag tar ett sabbatsår är jag bara lat. Fast det vet vi ju redan att jag är, haha. Jag antar att jag bara får ta det som det kommer hur läskigt det än blir. Jag får gå efter magkänslan och på impulser. Önska mig lycka till, det kommer jag behöva.

Är ni redo för en ny utmaning imorgon då? Spännande va, haha. Jag kan ärligt säga att jag inte kommit på vad jag ska göra ännu, men jag och K kommer säkert på något bra. Man kan ju alltid hoppas. Nu sätter jag upp några gamla och oseriösa bilder på mig, det är så tråkigt med bara massa text. Hoppas ni får en bra måndag. Puss på er!

   

    

Test tomorrow, not prepared

Jag har inte min psykologibok hemma och jag har prov imorgon. Shit! Men det finns inte så mycket att göra, får kolla på anteckningarna och åka tidigare till skolan på min sovmorgon. Tråkigt men ett måste för att jag ska få godkänt på provet. Vill ju inte bli underkänd. Nä, nu ska jag sluta tänka negativt och börja tänka positivt. Jag ska tänka på K, för hon gör mig alltid så glad. Haha, eller hur K? Love you darling. Puss.

Crytime

Jag har nyss bevittnat en av dem bästa filmerna någonsin! Jag grät floder! Och jag gråter inte jättelätt till filmer, men shit vad jag grät nu, för den var så sorlig. A walk to remember heter den. Huvudrollerna spelas av Mandy Moore och Shane West. Underbar film! Rekommenderas! Det var kära K som rekommenderade den till mig.



På tal om sorliga filmer får ni inte missa att se Pay it forward som är också är en otroligt bra film. Älskar den! Jag kommer ihåg när jag såg den första gången, jag tror jag var tio eller elva. Mamma satt och kollade på den hemma och jag gick in i vardagsrummet för att säga god natt, men satte mig i soffan och ville kolla på filmen ett tag först. Och efter tio minuter var jag fast och kunde inte slita mig från TV:n, det spelade ingen roll hur mycket klockan var och hur tidigt jag skulle upp nästa dag. Jag var tvungen att se klart den. Och jag blev så tagen av den filmen, jag grät hela tiden med jämna mellanrum. Så sorlig! Har typ sett den tio gånger till, minst.


Saturday

Oj shit vad mätt jag blev... efter en halv pizza! Hahaha, vilken mes jag är som inte orkar äta upp den. Tog en Hawaii som vanligt. Men typ fem glas cola orkar jag dricka. Fast kolsyran kan nog ha något med att jag inte orkade pizzan. Nog tjatat om min pizza, kanske inte så intressant. Vi börjar om på nytt: Hej! Hur mår ni? Ursäkta den dåliga uppdateringen igår, men som sagt var jag hemma hos M och då känns det konstigt att sitta och blogga där. Men nu är jag tillbaka, lika pigg och glad som vanligt. Eller i alla fall glad, börjar faktiskt redan känna mig lite trött. Men jag ska absolut inte sova ännu! Får hålla mig vaken på något sätt.

Funderar på att gå ner till Konsum och köpa lite glass, kände mig väldigt sugen helt plötsligt. Och jag vill ju inte ha min kalla pizza längre. Haha. Ja, vaniljglass med colasås får det bli, hur gott som helst! Sen tänker jag sitta och ta det lugnt, inget plugg! Eller jo, lite plugg annars får jag ångest. Men inte för mycket, lagom är bäst. Lite plugg och lite glass, punkt. Sen blir det en film också såklart. Kanske skriver lite senare, ha det! Puss.

Time to relax on a friday evening

God morgon, har ni sovit gott? Det har jag i alla fall. Gjorde klart min historiauppift och sen gick jag och lade mig i god tid, riktigt skönt faktiskt! Och idag är det fredag, jippie! Det innebär helg, sova över hos M, ta det lugnt, Grey's anatomy, Idol 2008, film. Och ja, godis också såklart. Haha, typiskt mig!
Ha en bra kväll! Puss på er!

Another video

Och bara för att det är premiär för videobloggen idag så lägger jag upp en ny utmaning till! Jag filmade faktiskt båda idag. Den här gången ska jag klara av att äta fem mums mums på så kort tid som möjligt. Men jag misslyckas totalt! Men kul att se på ändå. Jag typ dör av skratt, hahahaha! Puss på er.

Video

Jag tänker ta det stora steget och börja videoblogga. Alla jublar, haha. Men jag ska inte bara sitta och snacka på klippen utan jag ska utföra utmaningar. Lite kul va? Det första klippet är när jag ska dricka en glas Cola på så kort tid som möjligt, jag klarade det på 8.40 sekunder. Och shiit vad ont i magen jag fick efteråt, det kanske märks på filmen hahaha. Jag garvar typ varje gång jag ser den. Vad tycker ni?
Tänkte att jag skulle filma in nya utmaningar varje torsdag och måndag, så får ni lite att se fram emot. Puss.


A camera please

Problemet med min blogg är nog att jag har för få bilder som jag tagit själv. Både på min omgivning och på mig. Och på vad jag gör. Jag vet själv att bilder drar till sig läsare för jag är själv en. Så, därför ska en systemkamera vara det jag prioriterar mest av allt! För då ni, då ska ni få se på bilder, haha. Härliga bilder! Det gäller bara att ha tålamod och fortsätta läsa nu när ni vet vad som väntar.


Föresten, tjejen som vann 100.000 kronor vann det i en tävling på The Voice, och ni har också chansen att vinna. Gå bara in på länken och fyll i blanketten så är ni med och tävlar. Det ska jag lugnt göra! Puss.

http://www.thevoice.se/4113.aspx

I want money!

Jag sa att jag skulle plugga ikväll. Har jag pluggat? Nää. Och nu får jag dåligt samvete för det. Nej vad jobbigt. Jag får plugga som attan imorgon, det kommer nog gå bra för jag pluggar bäst under press. Så är det nog för dem flesta tror jag. Så, vad har jag gjort ikväll? Jag har lyssnat på massor av skön musik, pratat med K, varit inne på datorn och löst min rubriks kub typ femtio gånger. Nörd! Haha. Stolt nörd.

Har ni föresten hört om tjejen som vann 100.000 kronor att spendera i Täby centrum under en dag. Dem pengarna hon inte handlade upp skulle försvinna. Så det var bara att shoppa loss! Tänk att få det priset, GUD vad lycklig jag skulle bli! Skulle springa runt som en galning, hahaha. Jag skulle bland annat köpa en systemkamera, en filmkamera, en resa, en iPod, en TV, något fint till K, något fint till mamma, massa smycken, skor, väskor och ton av kläder. Vilken lycka! Men tyvärr så vann jag inte. Livet är orättvist. Blä.



Nu är det dax för mys framför en film, igen. Som nästan varje kväll. Jag älskar min dator och jag älskar filmer! Hörs imorgon. God natt och puss.

Studies, no thanks

Äntligen hemma igen! Som jag sa blev det en lång dag. Men nu är jag hemma och det första jag tänker göra är i alla fall inte att plugga, det är en sak som är säker! Jag ska sitta i min sköna säng, äta lite Marabouchoklad med Schweizernöt (oo så gott!), dricka lite Coca cola och bara ta det lugnt. Superskönt!
 
Idag har jag faktiskt kommit ihåg, eller K påminnde mig snarare, att fota dagens outfit. Jag har ju verkligen satt upp det varje dag som jag skulle *host host*. Nää, jag har faktiskt varit riktigt dålig på att komma ihåg det. Men här kommer det i alla fall.



Tights: Indiska
T-shirt: Topman
Tjocktröja: H&M
Jacka: Stadium
Scarf: Second Hand
Skor: Primark (fick från K när hon hade varit i London, tack!)

Work, work, work

Nej usch vad sent jag gick upp, hade egentligen tänkt att gå upp tidigare. Men det är ju alltid skönt att sova ut när man har sovmorgon! Idag har jag två lektioner på eftermiddagen, sen åker jag till jobbet och på kvällen måste jag plugga lite. Det kommer bli en ganska lång dag. Sånt är livet.
Ska göra iordning mig nu, får inte missa min buss som går om en halvtimme. Ciao och puss.

A long night's sleep

Tiden går verkligen fort när man har kul, verkligen!! M var här i fem timmar men det känns som max två. Det är helt sjukt! Och jobbigt för jag vill ju att han ska vara här fortfarande. Jag önskar man hade en fjärrkontroll som i filmen "Click" så man kan stoppa, spola framåt och spola bakåt tiden. Tror ni det finns en sån att få tag på? Haha.

Den senaste veckan har jag börjat gilla Turkisk peber väldigt väldigt mycket. Förut tyckte jag att det var för starkt men inte nu länge. Jag äter den hela tiden ju! Men man blir så törstig, måste gå och ta ett glas vatten varje halvtimme känns det som. Men det är det värt. För det är ju så gott! Right?

Imorgon har jag sovmorgon till 12.45, mohahaha, så då kan man ta det lugnt utan att behöva stressa. Och det innebär att jag kan vara uppe länge idag. Ja! Tänkte gå in på YouTube och kolla på olika intervjuer med massa olika kändisar, det är faktiskt skitkul när man väl kommer igång! Ja, jag vet att jag inte har något liv, hahaha. But I like it!

Wear a dress and be happy

Bokredovisningen är över. Skönt! Nu kan jag andas ut några timmar innan jag måste sätta igång med historiaarbetet som ska in på fredag. Jag orkar inte ha ångest över det idag, det får jag ta imorgon istället. Ikväll ska jag fokusera min tid på M som kommer om typ en och en halv timme. Yey!

Tänkte lägga upp veckans "vill ha". Den här veckan är det mest klänningar jag kollat på, det kanske syns haha. Jag är ingen människa som ofta brukar ha klänning på mig, men snart kanske det blir ändring på det för jag fick värsta nostalgin nu! Puss.

  

  

  

  


Relax

Nu har jag kommit hem igen efter en lång, första skoldag. Det var lika tråkigt som väntat, om inte tråkigare. Har en bokredovisning imorgon och jag känner mig inte alls förberedd! Usch! Jag får göra mitt bästa, mer kan man inte göra. Änska mig lycka till, det behöver jag haha.

Även idag planerar jag att kolla på en film och någon av mina kära TV- serier, som jag gör typ varje dag. Jag är helt galen i filmer alltså! Men det är ju så mysigt, tycker inte ni också det? Jag menar, vad är skönare än att ligga och mysa i sin varma säng framför en bra film eller en bra TV- serie. Jag kan inte komma på många saker. Movies rock!
Ikväll blir det först att se klart "Chasing Liberty" som jag somnade framför igår. Sen funderar jag på att kolla på några avsnitt av "One Tree Hill".  Har inte kollat på det på evigheter känns det som, ligger fortfarande bara på säsong fem. Ja, så får det bli! Puss.



I do not want to go

GOD MORGON! Ja, det är verkligen en god morgon. Idag gick jag upp kvart över sex då jag skulle hem till min kära pappa tidigt. Och nu sitter jag här i min säng i ett par sköna mjukisbyxor och en stor T-shirt. Jag är på riktigt bra humör faktiskt. Måste snart göra i ordning mig, börjar bli lite tight om tid, min buss går om tjugo minuter. Idag börjar skolan igen, helvete! Ursäkta språket. Jag har absolut ingen lust alls, vill ha en vecka till med lov. Jag får tänkta positivt; om en och en halv månad är det jullov! JAA!
Ha en bra dag så hörs vi sen, puss.

You can not forget

Det blir även en dagens outfit såklart, har halkat lite efter tycker jag. Skärpning.



Tjocktröja: H&M
Tights: Indiska
T- shirt: H&M

Days go by and you get nothing done

Nu var det flera dagar sen jag bloggade, riktigt dålig uppdatering faktiskt. Tre dagar sen sist tror jag. Har egentligen ingen ordentlig ursäkt, antar att jag är slö av mig. Men ett förlåt kan jag säga så blir allt bra igen. Förlåt.

Under de senaste dagarna har jag hunnit vara inne i stan, träffa K igen efter att hon kommit hem från London, träffat M  och myst, köpt en Rubriks kub (och lärt mig hur man löser den!), spelat fotboll med killkompisarna, handlat kläder, ätit pizza och städat mitt rum. Haha, då vet ni. Har verkligen fastnat för den där Rubriks kuben nu, sitter och håller på med den hela tiden. Har precis lärt mig att lösa den utan beskrivning. Kanske inte låter så kul men det är det!

Jag hade verkligen saknat K medan hon var i London så det var verkligen ett kärt återseende i Fredags! Fick även ett par jättefina vinterskor av henne som en liten present, tack!! Sätter upp bild på dem nedan.

    

Och som avslutning sätter jag in mitt mest korkade och kanske mest roliga citat. Jag inte bara sa det utan jag "skrek" ut det på en restaurang när vi stod i kön, typiskt mig! Skyller på att jag bara var 15 år när jag sa detta, haha. Puss.

"Nej, men jag vill inte ha turkiskt kött på kebaben!"


RSS 2.0