Sorry for bad update

Hej allihopa, skrev inget inlägg igår och det ber jag om ursäkt för. Men jag skriver nu i alla fall, så nu blir alla glada igen hehe. Sitter just nu hos Mikael, kom hit för en stund sen, och kollar på teve och myser. Innan jag kom hit var jag ute med K och S och åkte pulka, det var superroligt har inte gjort det på evigheter, tror jag gick typ i femman sist haha! Man får passa på när snön är framme igen... innan den fösvinner, eller innan det blir slask. Usch det ser jag inte fram emot hatar slask och blött väder. Om jag skulle få bestäma skulle jag vilja ha vår och sommar nu! Dels för att man kan ha klänning, short och linnen på sig och sola och bada på stranden, men också för att jag fyller år på sommaren. I år är det även väldigt speciellt eftersom jag fyller 18 ÅR!! Jippiiieee!:)

Ikväll blir det nog film som vanligt, vet inte riktigt vilken ännu men det får vi se senare. Men nu ska jag spla lite kort med min kära pojkvän, ha en underbar kväll! Pussiluss!

My sister

Några ytterliggare citat/ kommentarer från min syster, haha.

*Telefonen ringer*
Syster: Ja hallå... hej, ja vänta hon är här *går upp till mitt rum och knackar på dörren*
Jag: Jaa?
Syster: Har ni kläder på er?
Jag: Jaa
Syster: Okej i så fall har du telefon


Vi sitter och äter middag med familjen...
Syster: Jag undrar hur det skulle vara att se Orlando Blom som Frodo.... hehe.
Mamma: Ja.. jag undrar det ja.


Syster: Johanna du har bruna ögon
Jag: Ja jag vet...
Syster: Bajsbruna ögon, hahaha!


Syster:
Tänk om man skulle vinna en miljon kronor!
Jag: Ja tänk om
Syster: Då skulle man ju kunna köpa hur mycket godis som helst!


Syster: Hej, ska vi åka in till stan efter skolan och handla julklappar, vi kan ju handla några tillsammans liksom.
Jag (som tänkte på annat och inte hörde vad hon sa): Va vad sa du?
Syster: Liksom
Jag: Vaa? En gång till?
Syster: Liksom


Syster (skriker på morgonen): MEN JOHANNA, DU HAR JU INGEN BH PÅ DIG!


Vi sitter på bussen och min syster börjar prata om massa pinsamma saker så jag tittar ut genom fönstret...
Syster (skriker): TYCKER DU JAG ÄR PINSAM NU? SKÄMS DU JOHANNA? HAHA NU BLEV DU RÖD I ANSIKTET

Early day

Jag kan inte sova så jag skriver till dig här istället, Mikael tvingade upp mig typ kvart i sju (usch) men nu när han har åkt så kan jag inte somna om nu är för pigg! Funderar på att sitta vid datan ett tag och sen gå ner och ta något att äta. En sak som känns bra med att vara uppe såhär tidigt är att jag slipper känna dåligt samvete för att typ sova bort halva dagen.

Igår lagade jag och Mikael Tacos till allihopa (mamma, min låtsaspappa, syster, gudfar som var på besök och oss), och det var supergott! Har inte ätit det på väldigt länge. Sen kollade vi som sagt på film... och jag var såå nära på att somna (som vanligt) men vi slutade kolla på den innan jag hann göra det och så låg vi och bara pratade istället. Sen vet jag inte riktigt när eller hur vi somnade, haha.

Gårdagens citat
Jag: Jag undrar vad man skulle behöva göra för att hamna i Guiness rekordbok
Syster: Hmmm... *tänker* ...bada med sniglar!

Hahaha! Min syster har sagt många roliga/ konstiga saker i sitt liv, jag kan rabbla upp hur många som helst. Men det tar vi en anna gång för nu ska jag gå ner och äta mackor med O'boy. Ciao!

YEEEEES!

Nu är det LOOOOOOV! Åh så glad jag är! Inget kan få mig att bli på dåligt humör idag, ingen! Måste bara lite snabbt skriva ihop lite fakta om en konstnär och skicka den till min lärare nu i eftermiddag sen är jag friii hela kvällen. Ska passa på att kolla på Grey's anatomy innan Mikael kommer över, han är ute och spelar fotboll (några hundra meter från mitt hus där IP ligger) för tillfället men går direkt till mig sen efter. Ikväll blir det en läskig film som gäller, Sleepy hollow med Johnny Depp i huvudrollen. Ja som jag minns den så är den läskig i alla fall. Jag minns att jag satt nere i mitt rum i källaren alldeles ensam en sen kväll när den gick på teve och jag blev verkligen skiträdd, drömde till och med mardrömmar efter. Men samtidigt var den så jävla bra också, läskiga filmer kan ju också vara bra liksom, så jag vill ändå kolla på den igen ikväll. Jag och Mikael får sitta och hålla varandra i handen hela filmen så kanske vi inte blir lika rädda, haha. Den första filmen vi såg tillsammans var fatkiskt en skräckfilm (Saw I) och jag minns att han sa till mig "Johanna, du får hålla mig i handen om du blir rädd", och detta var innan vi blev tillsammans så det var väl hans sätt att komma mig närmre kanske, gulligt!

Fundrar på att börja med "dagens citat", det är ju för roligt, slänger in en rolig sak som sades igår av K.

K: Okej, men ska vi kolla på powerpointen igen och skriva in det som fattas"
Jag:
Aa okej, men då kan vi ju börja här.... " *jag tar fram en sida på powerpointen*
K: VAR ÄR NAPOLEON!!!

Hahaha ni skulle hört hur hon skrek, askul! Det var en bild på napoleon hon syftade på bara så ni vet. Nä nu måste jag vara lite seriös för en gångs skull och plugga i tjugo minuter, sen kan jag ta det lugnt igen. See ya!


I am sooo happy!

Och så är man hemma igen. Vi hade bara två lektioner innan lunch (sen slutade vi) men sen satt jag och två till kvar och pluggade fyra timmar i skolan. Fyfan vad jobbigt det var, men nu är vi färdiga i alla fall, skönt  som bara den! Så ikväll behöver jag inte plugga, wooohhoo vad glad jag blir! Istället kan jag ta det lugnt och gå och lägga mig i tid och bara sova, sova ut ordentligt. En annan sak att vara lycklig över är att imorgon är det den sista dagen innan lovet, kan det bli bättre? Knappast! Så nu ska jag vara på gott humör hela kvällen och vara snäll mot alla jag ser och pratar med. Hörs, ciao!


"Belongs to Johanna"

Oj just de jag har ju inte skrivit vad jag gav till Miakel igår, det måste jag ju göra. Det var egentligen inte världens romantiskaste sak men jag tyckte den var fin. Jag gav honom en T-shirt där det stod "Belongs to Johanna" (det är jag som har skrivit det med en tygpenna). Texten vart lite sne men då blir det lite mer persnoligt ändå, haha. Här kommer lite bilder.




I am bored

Hej här sitter jag i skolan, uttråkad och rastlös. Alldeles strax är det lunch och det kommer sitta bra i magen, är skithungrig! Men för att få tiden att gå fortare skriver jag en lista och sätter in här, då får ni också något att läsa om ni har tråkigt, det gynnar både er och mig alltså. Ja om ni är intresserade av vad jag skriver såklart haha.

STEG 1
Skostorlek: 39
Civilstatus: tillsammans med Mikael
Höger eller vänsterhänt: högerhänt
Kär?: absolut!

STEG 2
Skor som du bar idag: bruna stövlar
Dina svagheter: har ganska dåligt självförtroende ibland
Målsättning: att ta studenten och få ett bra jobb, men samtidigt ha tid med familj och kärlek

STEG 3
Första/Sista tanken då du vaknar: vill inte gå upp!
innan du somnar: ååh sömn!

STEG 4
Pepsi eller Coca Cola: Coca cola!
McDonalds eller Burger King: McDonalds
Adidas eller Nike: Tycker om båda, fast jag väljer nog Nike
Lipton Ice Tea eller Nestea: Är det så stor skillnad ens? Jag dricker inte iste så jag väljer ingen
Choklad eller vanilj: Oj vad svårt, choklad tror jag

STEG 5
Svär du? Ja ganska ofta, men jag försöker faktiskt tänka på att inte göra det (men det går inte så bra hehe)
Sjunger du? ja gud ja väldigt ofta, i duschen, hemma, när jag lagar mat, ja fast för mig själv dåra
Duschar du varje dag? Nej jag kör varannan, vill inte slita på håret
Röker du? Nope aldrig!
Gillar du skolan? Hehe egentligen tror jag inte det finns många som gillar skolan, men om jag ska nämna något positivt med den är det att man träffar sina kompisar där varje dag
Tror du på dig själv? ibland, ibland inte. Det varierar
Kommer du överens med dina föräldrar? Haha jadu.... ibland

STEG 6
Har du under den senaste månaden...
Druckit alkohol? Nej
Rökt? Nej
Shoppat? Jadå lite gran
Ätit en hel ask müsli? Haha nä brukar inte göra det direkt
Ätit sushi? Nej, hatar det!
Stått på scen? Nope, men det skulle vara kul
Skejtat? Haha nej det är bara min pojkvän som gör det, fast på sommaren dåra
Bakat? Ja faktiskt, kladdkaka muums!
Stulit något? Nej

STEG 7
Har du någonsin Däckat eller varit jättefull? Nej har aldrig varit full, inte riktigt något jag dras till direkt
Blivit kallad hora? Nej aldrig
Blivit nerslagen? Nej inte vad jag kan komma ihåg

STEG 8
I framtiden
Namn på barn? Jag gillar Aaron, Felicia, Freja, William
Hur vill du dö? Smärtfritt, inget lidande här inte
Vad vill du bli när du blir gammal? Lycklig; ha en underbar man att dela min pensiontid med, att ha lite pengar också skulle heller inte sitta fel

STEG 9
Antal människor du skulle ge ditt liv för: 5
Antal CD-skivor du äger: Haha inte många!
Antal piercings: ett i varje öra
Antal tatueringar: inga... men man vet aldrig hur det blir i framtiden
Hur många gånger har du varit med i tidningen? Kanske en- två gånger, men det var inte direkt några "big news", inte förstasidan liksom haha
Antal saker jag ångrar: Självklart ångrar man saker man har gjort, men för tillfället kan ja ginte komma på några

Home at last!

Nu är jag hemma, jipiiie vad skönt! Äntligen lite lugn och ro gott folk. Äntligen får jag vila. Haha inte för att min dag egentligen har varit jätteansträngande men ändå, det är ju jobbigt att gå i skolan. I och för sig måste jag ändå plugga lite hemma ikväll, men det kan jag ju göra senare. Nu ska jag alldeles strax kolla på en film (orkar inte plugga direkt, noo way!) medan jag väntar på att Mikael ska äta och plugga en stund hemma innan han kommer över. Jag vill att han ska vara här nuu, men jag antar att jag får vänta. Typiskt.

Ni kanske fortfarande undrar vad jag ska ge honom, men det kommet jag tyvärr inte kunna avslöja eller visa bild på förrän han fått det. Så ni får se imorgon helt enkelt, ha tålamod. Och eftersom jag kommer ha fullt upp med att mysa sen så kommer jag nog inte skriva några fler inlägg, kanske ett till när han har åkt hem beroende på om jag orkar (laat eller vad haha) Men ni får ha det så gött ändå! Puss!


Såhär såg jag ut idag påväg till skolan

I have to study

Sitter och pluggar historia i skolan, var tvungen att göra det innan jag åkte hem kände jag, så jag får det överstökat. Sen blir det av att åka hem och mysa... men den som väntar på något gott väntar alltid för länge. Föresten dagens skönaste var när jag och några andra från klassen satt och jobbade på ett grupparbete i svenskan och en i gruppen avslutar en mening med "senare"... precis i den sekunden en lärare på skolan går förbi (kollar lite halvkonstigt på oss då han trodde hon sa tjenare) och till slu med glad röst säger "tjenare!", hahahah så kul det var. Man måste varit där för att det skulle vara roligt, så är det alltid. Vi kunde nästan inte sluta skratta på flera minuter haha. Nä nu måste jag fortsätta med plugget, ciao!

6 months! <3

Gog morgon! Ja det är verkligen en god morgon för jag har sovmorgon idag! Det som gör dagen ännu bättre är att mamman till killen jag är barnvakt åt på onsdagar ringde mig för någon timme sen och sa "han ska åka hem till en kompis så du behöver inte hämta honom idag, vi ses igen veckan efter lovet." Hur skööönt är inte det! I och för sig får jag innga pengar för idag då men det gör inget. En annan sak som förgyller dagen är att jag och Mikael har varit tillsammans exakt 6 månader idag! Men vi har "bara" känt varandra i ett år ungefär. Jag älskar dig Mikael. <3

Så vad händer idag? Först går jag i skolan till halv fyra och åker direkt hem dåra istället för till jobbet. När jag kommer hem tar jag det lugnt en stund i väntan på att Mikael ska komma hem till mig. Måste fixa lite till med presenten jag har köpt/ gjort till honom (säger vad det är och visar bild efter att han har fått den) Jag tror han kommer bli glad i alla fall! (tack för tips till present K!) Sen har vi planerat att sätta på min jacuzzi, har inte badat i den på evigheeeeter så det ska bli riktigt kul, och mysigt! Sen ska jag ge honom min present och sen blir det väl kolla på någon bra film. Sen får vi se vad som händer framåt kvällen:)

Jag hoppas ni alla får en bra och trevlig dag! Nu måste jag fixa i ordning det sista och sen gå till tunnelbanan om ja ginte vill komma försent. Puss och hej!

I want a break from school!

God morgon! Idag började vi tidigt, 08.20, sitter just nu på svenskalektionen. Är färdig med det jag ska skriva så väntar på att resten av gruppen ska bli färdiga... vilket jag hoppas dem är snart. Sen har vi två lektioner till innan lunch, jag kommer döö av hunger typ. Känner redan hur magen börjar kurra och skriker efter mat. Fick bråttom imorse så åt ingen ordentlig frukost heller, usch. Jag ooorkar inte med skolan, jag vill ha lov nuuuu! Känns som jag skulle kunna somna sittandes på denna stol, så fort jag skulle stänga ögonen skulla jag ärligt talat somna på två minuter. Nej nu måste jag fokusera så jag säger hej då så länge. Hörs!

Here we go again

"Johanna blogga mera!", "Johanna kan du inte blogga nu?", "Johanna, hissa och dissa, kom igen!"... Johanna, Johanna, Johanna hit och dit hela tiden haha. K tjatar på som vanligt, men jag gör det ju inte bara därför utan jag bloggar ju för att jag tycker det är kul. Men lite kul är det när hon tjatar ändå. Idag hade jag tänkta Hissa och dissa, det var ett tag sen sist känner jag nu.

HISSA

1. SNART LOV! Guud vad det ska bli skönt att vara ledig och kunna sova länge på mornarna, haha. Nästa vecka är det ju sportloov!

2. SODA STREAM! Jag är inget fan av bubbelvatten egentligen, hatar Loka och alla dem där... men när man sätter till smak som typ mango, jorgubb eller citron är det en helt annan sak. Det smakar ungefär som läsk, fast ändå lite annorlunda. Gott är det i alla fall! Och det bästa med Soda stream är att man använder sig av vanligt vatten i kranen så det går snabbt och enkelt att göra mer!

3. FRUKT! Alltså jag är typ helt galen i vindruvor, bananer, päron, äpplen ja you name it, alla sortens frukter. Det är så gott ju och mycket bättre än godis, yäää!

4. LONDON! Eftersom jag och familjen i sommar ska iväg till London över en weekend har jag och min systeryster börjat kolla på saker man kan göra där (man måste prioritera om man ska hinna göra det man vill hinna) och guuud vad stort det är och vad många saker det finns att göra. En sak är säkert... jag kommer inte ha tråkigt!!

5. FYLLA ARTON! Det ska bli så häärligt att fylla arton i år, att fylla myndig! Yeeees! Tänk då är man äntligen friiiii, ja eller i alla fall friare. "Fri som en fågel, fri som en fågel" haha. Me liiike!


DISSA

1. FORTFARANDE SNÖ! Julen är över, december är över och januari är över... snälla kan inte snön försvinna. Den har ju ingen funktion här längre, det är bara halt och kallt... brr! Vill hellre ha vår och sommar så man kan springa barfota med short och t- shirt och bada och sola i massor!

2. ATT BLI SJUK! Just nu har jag ju halsfluss= inte kul! I och för sig mår jag mycket bättre nu än för några dagar sen, men det är ändå skitjobbigt att bli sjuk. För det första kan man typ inte göra något annat än att ligga och tänka på hur dåligt man mår och för det andra missar man massor i skolan när man är bort. Usch!

3. FULL INKORG PÅ SMS! Jag hatar när det står "Smsinkorg full" eller "Sms väntar, inkorg full. Vill du radera meddelanden nu?" Har det hänt er? Åhh jag blir verkligen galen, orka liksom sitta och radera dem man inte vill ha kvar, jag menar det kommer ju ta timmar och dagar. Antar att jag får sitta och rensa någon dag.

4. KEDJEBREV! Orka alla som skickar vidare kedjebrev på mailen och så, det dem skriver är ju bara ren skit! Jag menar, det finns inget som stärker att det kan vara sant så tro inte på dem. Dem tar bara min tid, irriterande.

5. LÄXOR! Jag behöver nog inte säga så mycket här förutom: läxor.

This week

Nämen haaalloj! Den nya veckan har precis startat och är fullproppad med plugg... hehe eller inte. Ja i alla fall inte för min del. Kommer faktiskt hinna göra fler saker än att bara plugga. Sen kan man ta det lugnt i helgen och hela nästan vecka för då är det LOOOOV! Äntligen!! Då ska jag försöka ta mig tiden att ta upp kontakten och träffa några av mina gamla vänner från mellanstadiet och gamla skolan, det ska bli skitkul. Sen ska jag även försöka träffa många vänner jag har bra kontakt med idag, jag har inte träffat dem på jättelänge känns det som. Synd. Så veckans schema:

IDAG
  • Skriva klart (eller snarare börja på haha) Naturkunskapsarbetet som ska vara färdigt imorgon
  • Kolla färdigt på filmen "the perfect man" som jag började på igår (med Heather Locklear i huvudrollen)
  • Kolla på mer film? Får se om jag orkar...
  • Sätta mig ner med min syster och kolla saker man kan göra i London (åker dit i sommar, wiiiee!)
TISDAG
  • Sitta kvar i skolan och skriva på ett historiaarbete med K och K2
  • Träffa Mikael?
  • Ta det lugnt och "fira" att vi har jättelite plugg den här veckan!!
ONSDAG
  • Fira sex månader med Mikael! Vet inte om jag ska köpa något efter ett halvårs kärlek? Borde jag köpa något?
  • Jobba som barnvakt, som vanligt.
  • Men inget plugg idag, scoore!
  • Kolla på 90210!
TORSDAG
  • Slutar tidigt så kanske passa på att göra något kul då? Kanske gör något med K, vem vet...
  • Eller så ska jag väl sitta kvar och göra det sista på historiagrejen som ska redovisas på fredagen (en gruppuppgift)
FREDAG
  • Kolla på Grey's anatomy!!
  • Ladda inför lovet!
  • Träffa Mikael!
  • Bara mysa!
Det ser inte så jobbigt ut va? Haha väldigt chill faktiskt, önskar att alla veckor kunde vara så lugna som dem här veckorna... eller nej jag önskar att alla veckor kunde vara lov, haha. Nu ska jag fortsätta med min film, ciao så länge!

I am feeling good today!

Hejsansvejsan! Allt bra med er? Med mig är det suveränt, kan knapt vara bättre för tillfället. Mår prima i halsen (pencilinen värkar snabbt och bra, men jag måste ändå fortsätta ta dem tyvärr) är på riktigt bra humör (efter en rolig kväll som jag berättar mer om strax) och är pigg! Yääää!

Lördagen var jättemysig och helt perfekt, önskar att den aldrig skulle tagit slut... men tyvärr går tiden väldigt fort när man har roligt, alldeles för fort också. Usch! Men man är ju van vid det här laget, det kommer ju inte direkt som någon större surprise precis.

Idag var det ganska chill på förmiddagen med att lata sig länge kvar i sängen med pojkvännen och till slut dra sig ner till köket och äta frukost. Sen upp på rummet igen, ännu mer mys tills Mikael åkte hem och då var jag tvungen att göra mig iordning för vi skulle iväg på lunch/ middag hos några vänner/halvsläktingar (mammas bästa kompis men också min låtsaspappas syster fyllde år) Jag kan säga att jag trodde det skulle var mycket mindre folk än var det var, man fick ju nästan en chock när man kom in i hallen, minst 12 par skor omg! Lite folk hade jag träffat tidigare och vissa var nya. "Ja hej, Johanna. Hej Johanna. Hej Johanna. Hej Cecilia, jodå det är bra med mig, själv? Grattis på födelsedagen. Hej Johanna".... och äntligen när man hade hälsat färdigt på alla kunde man gå ut och sätta sig i vardagsrummet och ta det lugnt ett tag. Det fanns även en tjej i min ålder där som var jättetrevlig, och Cecilias dotter Amanda (min halvkusin) och några av hennes kompisar, det var dem jag var med, typ. Det som var lite roligt var att en av Amandas tjejkompisar var med i årets Wild Kids, Sofia från Björnarna. Jag gillar det programmet men hade faktiskt inte sett något i år, hade missat varje avsnitt. Men vi tog ikapp några stycken efter middagen. Sofia berätta lite om hur det hade varit under  inspelningarna och så men hon fick såklart inte berätta vilka som vann eller så, men kul var det. Sen satt vi och pratade och hade kul tills alla var tvugna att åka hem.

Direkt när jag kom hem gick jag in på msn och började prata med K och K2, vi skulle plugga lite historia. Vi började leta fakta och skicka till varandra, men till slut gav vi upp för en stund sen och valde att jobba nu i veckan istället så det blir chill resten av kvällen nu också. Naaajs! Men vi hörs imogron folks! Hare bääst puss!


Strumpbyxor
: några jag hittade i garderoben haha
Linne: H&M
Skjorta: L.O.G.G

Mina fina sovkuddar, passar perfekt till alla hjärtans dag

Min nya fina plånbok jag fick av mamma, tack.


Happy, happy girl.






Jag hade så tråkigt att jag satt kameran på utlösaren och började springa mot den och göra konstiga miner, den första (av dem tre) bilden ser helst sjuk ut hahaha.

Happy Valentine's day!

Glad alla hjärtans dag på er!
Hoppas ni kommer få en underbar dag och spendera den med någon ni älskar! Pojkvän/ flickvän, mamma, pappa, syster, bror, ja kanske gamla kära mormor? Vem vet. Själv ska jag spendera min dag med kära Mikael. Har faktiskt skrivit en låt till honom, gulligt va? Hade först tänkt sjunga den för honom idag, men kanske inte så bra nu med tanke på halsen haha. har även köpt lite god choklad till honom, eller jag hoppas den är god har inte smakat själv.

Bakningen blev en succé, alla älskade min kladdkaka, inklusive jag såklart! Jag måste ändå säga att jag lever upp till mitt namn ganska bra, ja utan att skryta eller nåt, hehe. Idag har jag faktiskt mått mycket bättre än dem senaste dagarna, jag hade ingen feber (eller andra jobbiga saker som huvudvärk eller yr), halsen var mycket bättre och jag var väldigt pigg! Superbra jue! Så nu hoppas jag bara att jag kommer fortsätta må såhär bra genom hela min pencilinkur på 10 dagar.

Idag var jag, K och vår andra kompis på Nationalmuseet och sen satte vi oss på MAX i T- centralen och pluggade.... eller i alla fall letade lite fakta... eller i alla fall försökte leta fakta.... efter att ha ätit och spelat kort i typ tre kvart, haha. Så till slut bestämde vi oss för att skriva ihop någonting tillsammans på söndag, via msn eller nåt. Vi får se hur vi gör. Så  istället för att sitta kvar och fortsätta "plugga" åkte vi alla hem till oss själva och för att bara njuta. Ja eller i alla fall njuta för jag fick ju inte direkt vara för mig själv, Mikael kom hem till mig typ en halvtimme efter att jag kommit hem. Men det var såklart kul ändå! Sen vart det chill ett tag innan mamma kom hem.

På kvällen sen gick jag, Mikael och familjen käkade pizza (jag orkade typ bara äta en fjärdedel, meeees haha! jag skyller på att jag inte var hungrig) men jag sparar resten tills imorgon, lunch kanske? Sen kollade mamma och syster på let's dance men jag och Mikael kände inte riktigt för det så inte mycket av det för vår del. Vi var istället uppe på mitt, umgicks, pratade, spelade kort, skrattade... och någon puss kanske lite då och då, typ. Men vi blev ganska snabbt trötta och började istället kolla på film, mmm.... myyyys! Det blev filmen "Juno", har hört massa bra kommentarer om den och velat se den länge med det har aldrig blivit av, så ikväll var jag ju bara tvungen att göra det. Men innan vi hann kolla klart somnade Mikael (som vanligt, han somnar alltid innan mig och det är alltid han som tjatar under halva filmer och säger "Johanna, du somnar väl inte nu?") så vi har faktiskt inte kollat klart på hela ännu, funderar på att kolla klart ensam och så får han kolla någon annan gång, mohaha. För tillfället pratar han lite i sömnen också, naw gulligt... eller nja sådär det beror på vad han säger hehe. Men ibland så. Jag ska också snarrt sova, börjar faktiskt också känna mig trött nu, det har varit en lång dag. Men vi hörs imorgon folks, dröm sött! Puss!

Baker is baking

Nu har jag fått min "diagnos" på vad som är fel med mig, jag har halsfluss. Perfect, just perfect. Jag och K åkte till Cityakuten nu på eftermiddagen. Jag fick det sådär lagom innan alla hjärtans dag också, skit. Jaja jag får ta min pencilin och hoppas att smärtan går över ganska snart.

En sak som är definitivt roligare är att jag just nu håller på att baka kladdkaka! Och man hör ju på mitt efternamn (Baker) att jag är bäääst på att baka, haha. I och för sig kommer jag inte kunna äta den eftersom jag bakar åt några personer till mammas jobb, dem ska bjuda på fika imorgon typ. Men jag får smaka på smeten istället, den är också god! Men nu måste jag fortsätta så jag inte halkar efter, bye!

I can not sleep!

Jag sitter i min säng och kan inte sova, jag har för ont i halsen och huvudet. Jag sitter faktiskt och gråter av smärta, och jag gråter inte ofta! Hata, hata, hata, hata, hata, hata, hata, hata, hata, hata att vara sjuk. Det är det värsta som hänt mig på länge. Fy!

Jag ska försöka prata om något roligare en stund, jag måste tänka positivt. En sak som är bra är att vi är lediga på fredag, yäää! Fast jag, K och en annan kompis måste ändå jobba, vi ska bland annat gå på ett museum och jobba på en historiaredovisning som vi ska hålla nästa vecka. Även om jag mår skit då (vilket jag verkligen verkligen verkligen inte hoppas!!) så måste jag göra det, det är viktiga saker. Men när man är färdig med det kan jag vara ledig hela eftermiddagen så det är sköööönt!

Sen kan jag inte låta bli att le lite när jag tänker på att det är alla hjärtans dag på lördag, även om jag fortfarande skulle va sjuk så finns det så mycket fint man relaterar till den dagen att man måste vara lite glad i alla fall. Det är ju bra. Nu ska jag väl försöka somna om igen, vilket kommer typ vara omöjligt, har redan vaknat tre gånger i natt och klockan är ju bara två! Jag får gör mitt bästa, go natt och puss!

I am sick

Usch vad det är jobbigt att vara sjuk, man kan ju inte göra någonting förutom ligga i sängen och vila. Jag har faktiskt, hör och häpna, börjat läsa lite ur en bok eftersom jag inte hade något att göra, i och för sig en bok som jag läst förut men det var väldigt länge sen. Den heter I taket lyser stjärnorna och var min favoritbok när jag gick i mellanstadiet. Den går ju även på bio, men många som jag känner som har sett den säger att den inte är jättebra bara "helt okej". Men självklart ska jag ändå gå och se den någon dag, jag menar man måste ju ge den en chans.

Jag hade en väldigt konstig dröm när jag sov för en stund sen, jag brukar ganska ofta ha det haha. I min dröm så typ hoppade jag mellan olika teveprogram (som jag ääälskar!) och träffade många kändisar. Jag började i Deserate Housewives där jag spelade Susans dotter och fick vara med och spela in, sen gick det över till 91210  där jag faktiskt bara var mig själv och fick spela en scen på stranden mot Naomi och Audriana, sen vart det Grey's anatomy där jag var en sjuk patient som behövde operera bort halsmandlarna (men ändå fick träffa alla från serien, även fast det var ett så litet ingrepp haha) och sen vaknade jag av att jag fick ett sms. Jag önskar att det inte bara hade varit en dröm.
När jag somnade om igen drömde jag en mycket hemskare dröm däremot, nämligen att jag och Mikael var ute och padlade kanot i en stor ström och jag välte och hamnade under vatten, och sen dog jag. Nej gud vad hemskt! Usch! Men nu ska vi inte prata mer om det.

Jag hoppas verkligen inte att jag är sjuk imorgon, jag vill bara att smärtan ska gå över! Och jag får absolut inte vara sjuk på lördag då det är alla hjärtans dag, då dööör jag. Men det kommer nog inte hända. Om ni undrar vad jag är för sjuk så har jag feber, ont i huvudet, ont i halsen, är snurrig i huvudet och det känns som det ska sprängas när som helst. Haha nu vet ni det, intressant... eller inte.
En sak som är väldigt konstig är hur man kan bli sjuk så fort, bara över en natt liksom. Igår var jag liksom helt frisk och umgicks med Mikael hemma hos mig och hade mysigt. Sen när jag skulle sova började jag få lite ont i huvudet, men det var inte så mycket så jag tänkte ju inte mer på  det. Sen typ två timmar senare vaknade jag av att jag var tvungen att kräkas (gjorde det som tur var bara en gång, mår inte illa nu i alla fall och det är skönt) Sen kände jag hur "tungt" mitt huvud kändes och att jag knappt kunde gå på grund av att jag var så yr, och en ännu värre huvudsmärta och även halssmärta kände jag också. På morgonen märkte mamma även att jag hade feber. Jag kan ärligt talat säga att jag inte varit sjuk på väldigt, väldigt, väldigt, väldigt länge, jag tycker ändå att jag har haft ett bra immunförsvar, men nån gång måste det ju hända igen.
Haha gud vad jag gör detta till en stor grej egentligen, jag menar vem har inte varit sjuk förut liksom.

Jaja, men nu ska jag väl gosa in mig i sängen och kolla på en film, vi hörs! Puss!

Cozy

Halloj igen,
nu sitter jag här hemma i soffan med täcke, kudde och dator, mysigt och bra! Precis som jag vill ha det. Och eftersom jag typ inte har någonting kvar att plugga denna vecka, så kan jag ta det lugnt utan att få dåligt samvete eller behöva stressa senare. Peerfekt! Jag ska förhoppningsvis även träffa Mikael ikväll, men nu vet jag inte om det blir av för han har så mycket plugg i skolan just nu. Det är skitjobbigt att inte kunna träffa honom förrän i helgen (om det inte blir av idag), jag saknar honom supermycket! Annars får jag väl sitta hemma och kolla på en film eller nåt.

Nu ska jag väl fortsätta kolla på TV, håller på att kolla på gamla avsnitt av "Melrose place", brukade älska det programmet men nuförtiden är jag inte riktigt lika besatt. Puss!

Sweet dreams dudes

Ååååh guuud vad det tog lång tid att fixa färdigt filmen till engelskan. Vi hade alla filmklipp färdiga och valt ut dikter, låtar, scener osv. det var bara K:s dator som krånglade ärligt talat varannan minut, det var heeelt sjukt! Men nu är den helt färdig, yeeeees! Så imorgon blir det ingen pinsam, presentation framför klassen då man måste prata "live", utan vi kör filmstund istället, mycket bättre!

Nu ska jag absolut sova, borde varit i säng för länge, länge, länge sen. Jag ska verkligen gå och lägga mig tidigt imorgon och resten av veckan, brukar faktiskt gå och lägga mig runt tio varje kväll nuförtiden, men ikväll var ett undantag på grund av filmen. Jaja god natt nu! Sweet dreams dudes! Bye.

Gone a long time!

Jag har ALDRIG skrivit såhär sällan i min blogg dörut, jag menar TVÅ inlägg på två VECKOR. Oh my God! Men men, skitsamma, nu ska man inte tänka negativt, snarare positivt, vilket är att jag skriver nu. Dem senaste veckorna har jag jobbat på som vanligt i skolan med inlämningar, redovisningar och läxor, inget som direkt är så intressant. Både förra helgen och nu i helgen har jag träffat Mikael och sovit över och vi har haft det bäst! Btw så firar vi sex månader ihop nästa onsdag så det är väldigt kul! Lääängtar! Har även träffat K och lite annat folk.

Har lång sovmorgon idag, men jag fick ändå gå upp tidigare än vanligt då jag och K ska spela in det sista på vår engelskafilm som vi ska visa på lektionen imorgon, det är typ en parodi på en film vi har sett i skolan och jag är med i varenda scen hahaha. Men jag gillar ju att stå framför kameran och bjuda på mig själv så det är ju bara kul! Dessutom får jag klä ut mig i blond peruk och asmycket smink och spela in scener på tunnelbanan och så, haha snacka om att man fick många blickar. Tyvärr så funkade inte vissa av filmerna som vi måste spela om (vi trodde vi var färdiga med inspelandet igår, men icke sa nicke)

När jag kom hem till mamma lite tidigare i morse stod det en flyttlåda i mitt rum, och när jag öppnade den såg jag att den var proppad av fotoalbum. Började kolla i dem översta och såg att det var massa bilder från min och mina syskons barndom och bilder på mina föräldrar när dem flyttade ihop, förlovade sig, gifte sig, fick barn, reste tillsammans, ja praktiskt taget hela deras liv tillsammans. Hittade även min "födelsebok" eller vad man nu ska kalla den, har ALDRIG sett den förut, har inte sett dem andra albumen heller för den delen. Jag undrar var dem har legat i alla dessa år, gömda på vinden kanske? Det var i alla fall riktigt kul att kolla, man fastnar verkligen i att fortsätta kolla men det hinner jag inte nu på morgonen. Får fortsätta någon annan dag.

Nä nu ska jag kolla om min tvätt är färdig och hänga upp den. Vi höres, puss!

RSS 2.0