party.

home sweet home. hade de trevligt o najs igår hos mikael. fick träffa massa släktingar, både som jag träffat förut o några nya så nu har jag garanterat träffat hela bunten. då är de hans tur att träffa mina släktingar sen när jag fyller arton. asså jag längtar såå mkt till att fylla arton, de ska bli så kul att ha släktmiddag o sen fest me kompisar, jag börjar ju redan planera allt nu även fast de e typ tre månader kvar haha. jag själv tog inga bilder igår, de gjorde hans familj o släktingar så bra själva, så några sådana bilder kommer ni inte få se nu, men däremot bilder på min nya kläder o gårdagens outfit kan jag väl klämma in. hade ett av mina två nya klädesplagg på mig. nu ska jag kolla på gamla avsnitt av "livet enligt rosa", blev väärsta sugen nu! ciao.


kvällens putfit
strumpbyxor: Åhléns
Linne: Ellos





bye so long.

så nu har man städat, duschat, gjort i ordning sig, diskat, tvättat, fixat nya kläder o e redo att dra iväg!! woohoo paarty! jag sätter upp bilderna på min outfit o nya kläder när jag kommer hem igen så nu också får se, men nu hinner jag inte för ska gå om fem minutas. hoppas ni får en underbar lördag o njuter av de underbara vädret! puss!

CONGRATULATION!

goood mooorgon! jag kollar ut genom fönstret och ser ett underbart vackert väder och kan inte annat än att bli GLAAAD! idag fyller kussen hela 14 år, GRAAAATTIIIIS! därför kommer detta inlägg bli tillägnat honom hihi. tiden har gått så himla fort, det känns som igår man var en busig liten unge som sprang runt och busade med allihopa. nu är man liksom snart arton o man känner att man inte riktigt har samma... eller who am I kidding! jag är fortfarande lika busig och energiskt, hahaha! det enda som förändrats är att jag blivit liiite längre och snyggare *blink blink*.
så vad ska man göra idag? mina planer är att först ringa och sjunga för min kusselusse, sen tror jag att jag ska försöka få tag på honom och träffa honom en stund också, det måste man ju göra! sen vid fyratiden drar jag över till mikaels hus och är med på deras släktmiddag. det ska bli kul att träffa hela tjocka släkten, har bara träffat några av dem förut. så nu ska man klä upp sig fint, sätta på sig det fina leenden o vara lite social, nemas prolblemas. måste bara tvätta lite kläder nu så jag har något att ha på mig, kan vara en fördel. så see ya laater!



looovely!

det e så härligt när de första man kan göra när man kommer hem e o sätta sig ute på altanen med datorn i skinande soligt o varmt väder. de är precis så det ska vara nu lagom till sommarlovet. fast å andra sidan känner man att man vill plugga ännu mindre nu den sista tiden när de nästan är som viktigast liksom, de e väl kanske en liten nackdel. men inte ska jag klaga på vädret, jag är gladgladglad! de e nu man kanske kan passa på o få lite fin färg till beachsäsongen haha. funtar faktiskt stark på att göra en till kladdkaka idag, bara för att de va så gött igår, man fick som en försmak av sommaren då!





FRIDAY!

god morgon. jag har precis haft matte testprov i skolan o nu e de typ fyrtio minutas kvar till min historialektion o sen slutar jag, o sen e de helg. JAAAA! när jag kommer hem ska jag hjälpa mikael med hans arbete som han ska göra i skola, han vill typ att vi ska ha bilder på mig o på mig o honom tillsammans på en äng typ. hahaha alltså jag vet att jag aldrig blir bra på kort, men han insisterar o då måste jag ju ställa upp liksom. synd för honom att de kommer bli fula bilder bara. men jag ska göra mitt bästa.
btw jag vet nog nu varför jag har känt mig så dålig den senaste tiden, eller egentligen va de kay som kom på de kan man säga, det kan nog vara för att jag inte brukar äta frukost på morgonen eftersom jag ofta sover längre än jag ska o därför får bråttom på morgonen. o utan mat känner man sig trött o orkar inte ju så där har vi svaret. jag måste börja äta frulle helt enkelt!

så va händer i helgen då?
  • träffa mikael 
  • gå på mikael o hans brors släktmiddag
  • träffa kusinen o säga grattis (firar honom nästa helg istället)
  • kanske va ensam hemma för att mamma o låtsaspappa åker till helsingfors, score!
  • va ute, hoppas på fint o soligt väder så man kan få lite färg
  • pluggdag på söndag, aah paanik!
ja typ de. jag e fett stressad för va som ska va klart till nästa vecka... men one thing  is sure, jag kommer INTE plugga idag iaf, nooo way! idag e de härlig fredag o då ska man bara njuta! så hej fredag, here I come!

nothing to write.

Dagens humör: jätteglad men trött som tusan Dagens klädsel: till mesta del marinblåa mjukisbyxor och vitt linne, supermysigt! Dagens frisyr: hög toffs i skolan och utsläppt hemma Dagens längtan: SOMMARLOVET! Dagens fundering: varför har vi människor så mkt fördomar hela tiden? Dagens händelse: haha jadu, att jag duschade för första gången på tre dagar, haha äckligt men sant Dagens vill ha: pengar och solsken! Dagens drog: kladdkaka hihi Dagens tråkigaste: när jag märkte att jag åkt till skolan heeelt i onödan Dagens roligaste: umgås med kay o mikael! <3 Dagens borde: att plugga haha Dagens mat: resten från igår, alltså pasta med köttfärssås... o sen nybakt kladdkaka till efterrätt muuums!

kände bara för att lägga upp en sån här, hade inget bättre o skriva typ. när har jag någonsin ngt roligt o skriva haha. men nu ligger min pojkvän i min säng o sjunger "kom o ta mig" så jag känner mig för att springa dit o pussa honom o mysa lite me honom, så jag skriver imorgon igen. go natt o sov gött folks puss!

15 days

nämen oj kom på att jag inte bloggade igår, verkligen inte meningen men jag var bara så trött. är iof minst lika trött o seg idag, haha. jag vet inte riktigt vad de är med mig, men dem senaste typ två veckorna har jag känt mig jätteseg och helt slut i kropp o muskler, som jag sagt tidigare, men de konstiga är att jag känner mig så varje dag. jag mår lite illa, de känns som jag ska svimma, jag känner mig yr, Ibenen vill inte samarbeta, armarna orkar knappt hålla sig upp. okej fine alla känner sig såklart trötta, speciellt dem sista veckorna innan sommarn, men de e ovanligt för mig att vara såhär trött i kroppen (brukar oftast bara vara trött i skallen hehe) usch de är inte kul. så därför funtar jag på att lägga mig i sängen o kolla på film ett tag nu så jag fåt vila ut ordentligt.
ska bara kort berätta om min dag först hihi. igår hade vi två lektioner o sen satta sig kay och jag o kollade på eva & adam i skolan innan vi till slut åkte hem. väl hemma sitter jag vid datan ett tag tills jag går ut o spelar basket o pingis med lite vänner, o kommer hem igen efter några timmar. sitter vid datan igen, pluggar en liten stund o sover. mkt intressant eller hur? haha. idag hade vi bara en lektion, men egentligen skulle jag nog inte ha behövt gå på den eftersom de va eget arbete, men de gjorde jag iaf till slut. känns jättejobbigt att jag gick på den för jag fick verkligen skynda på morgonen för att hinna me t-banan, var tvungen att ta på mig mjukisbyxor, någon gammal t-shirt o en mössa (hade skithårdag), sååå inte värt de! aja sen åkte jag me kay för hon skulle kolla present till en vän som fyller 18 today (grattis såfia!!) o nu är jag hemma... innan 13.00, lovely! sen vid sex så kommer mikael över en stund o vi ska äta middag o kolla moovie, de va några dagar sen vi sågs nu. ska bli naajs! men nu e de film o sängen som gäller dåra. ha de bäst idag ciao!

btw idag är det exakt 15 dagar kvar tills sommarlov, woohooo!


not as expected.

det finns nästan inget bättre just nu än att komma hem, byta om till mjukisbyxor o t-shirt, sätta sig i soffan och linda in mig i en filt framför datorn. och inte nog med det... jag har jättegod Lindt choklad bredvid mig som jag sitter och smaskar på hihi. det här förtjänar jag efter min långa eftermiddag och dag. ja, jag ska berätta om den nu.
vädret när jag åkte hemifrån vid fyratiden var soligt, lite molnigt men fortfarande varmt. good. vädret när jag var framme vid mammas jobb var mulet, grått, blåsigt och kyligt. not good. min klädsel var strumpbyxor, vit t-shirt med tryck, tjocktröja och jeansjacka. snyggt men tyvärr inte riiiktigt rätt kläder för detta väder. skit, jag kommer frysa ihjäl va min första tanke då. jaja, väl framme träffar jag på mamma o henne arbetskamrat o vi åker tillsammans till ängen vid frescati o möter upp några andra arbetskamrater som också ska springa. vädret är det samma och jag har redan börjat frysa. blä. efter ett tag försvinner alla iväg för att börja springa och jag sitter ensam kvar med allas packning, på en filt, med min ipod och lite tidningar o har lite halvtråkigt... men de gick väl an iaf. lyssnar  på lite glada sommarlåtar för att bli lite gladare, lyckas väl sådär, lite svårt när det inte är fint väder ändå. efter ett tag kommer två tjejer från mammas sällskap tillbaka, varma o svettiga, och jag går iväg för att möta mamma vid målet o heja på. efter en halvtimmes väntande där så ger jag upp o går tillbaka till vår picknick och ser att mamma redan sitter där o får reda på att hon varit där i tjugo minuter. jahapp så jag har alltså missat när hon gått imål, o stått o väntat i onödan... skiiitkul not! men sen vart de iaf en god picknick med trevligt sällskap o mkt skratt så de va faktiskt kul! sen fick jag o mamma ta hem all choklad (som jag sitter o äter på nu hihi) så de kompenserar för dagen lite iaf. o sen gjorde jag en liten fuling där jag tog en nummerlapp, gick med i loppet bland dem som "lunkade" och gick den sista sträckan på hundra meter o fick medalj o en påse med lite smått o gott, även fast jag egentligen inte förtjänade de, haha tyckte de va lite kul. men snacka om att vi va där länge ändå, o nu är jag heelt slut i kroppen o axlarna svider fortfarande som tusan. uschuschusch. så nu ska jag sitta i värmen o vila och kolla på gamla eva & adam avsnitt samt the hills. underbaaart! så, de va allt för idag puss.


jag hade packat ner många tidningar för säkerthets skull


skulle inte klarat mig utan min älskade ipod


mm muuusic


sen började deet regna lite så var tvungen att sätta på luvan


i påsen man fick när man gått i mål låg dessa härligheter haha

picknick.

lugn dag. skön dag. och framför allt kort dag. de var eget arbete och film som gällde sen byebye have a najs day. sköönt! men imorgon har jag opposition på en uppsats vilket unnebär att jag måste plugga ikväll, galet tråkigt o jobbigt! men först ska jag hänga me mamma o hennes avdelning på jobbet till vårruset där dem ska springa fem kilometer i parken utanför frescatihallen. vi ska ha picknick o annat mys. jag håller på o försöka få me kay, det går väl sådär, hon ska fundera på de. hoppas hon följer me annars kommer jag bärgis få de jättetråkigt medan jag väntar på att mamma and the crew ska springa färdigt liksom. jag e så inriktad på att vinna en ciderflaska i år igen, gör de varje år hihi, det e ngn sån här tävlingsgrej man kan göra där så man kan vinna. jag blir nästan som barn på nytt när jag kommer dit haha.
brännan svider fortfarande ubermkt, men det kommer nog bli bättre snart tror jag, eller hoppas jag iaf. men nu måste jag göra lite nytta om jag ska hinna allt jag vill innan vi drar. bilder från dagen kommer ikväll eller imorgon, bye for now!

summersummersummer.

gud va jag älskar kvällarna på sommaren. jag älskar att de inte finns några moln på himlen, att himlen har så fin färg o att det inte mörknar förrän typ nu! jag älskar att de äntligen är sommar o att det snart är sommarlov! och när vi ändå pratar om sommar o härligheter måste jag visa en låt som jag också älskar o som får mig att tänka på sommaren, för den är så himla glad o underbar! den åker lugnt in på ipoden, ingen tvekan. tror jag ska rensa musiken på min ipod ikväll, känner att jag behöver lite nya låtar. några tips på artister eller bra låtar? allt uppskattas, men glada sommarlåtar uppskattas liite mer hihi. ciao o puss!


hard work work!

hemma igen efter en låång och jobbig idrottsdag!! det började me att jag kom dit o jag och klassen märker att det bara är hälften som valt att komma dit. då blir vi tvungna att sätta ihop dem två lagen (alla klasser delade upp sig på två lag för att alla skulle få spela längre) för att han tillräckligt med tjejer, jaa vi är en klass med 29 tjejer och 1 kille så vi är i underläge redan där (no offense girls, vi är grymma vi me!!), för att kunna spela alla sporter. okej det funkar, bra. meeen då innebär det att vi måste spela dubbelt så många matcher än alla andra klasser eftersom vi spelar för två lag och då får vi bara fem minuters vila mellan varje gren, istället för 35 minuter, och vi får spela åtta matcher (istället för fyra som alla andra dåra) jaaahapp... great, noot. men det var bara att köra o kämpa på i fem timmar. och inte nog me de så gassade solen på hela dagen o de fanns ingen skugga där, jo najs för visso men inte lika skönt när man kör massa sporter i flera timmar utan paus. men jag kan ju ändå inte säga att de va tråkigt, de va faktiskt skitkul till största del! och jag gjorde faktiskt flera mål o poäng i varje sport hihi.
haha en annan sak som jag fick efter denna dag var en ordentlig solbränna... och lite vita ränder på köpet, hahaha ser heelt sjukt ut! jag smörjde mig me solskyddsfaktor tre- fyra gånger under dagen men det hjälpte inte tillräckligt, jag blev skiiitröd i nacken o på axlarna. och ont gör de också! men lite kul e de ändå. o egentligen kan jag inte klaga på vädret, bara solskyddsfaktorn. och dessutom så kommer de röda bli brunt o det är ju inte helt fy skam! så nu e sommaren häääär, wiiiiiiiie!
nu ska jag sitta i min nya mysiga soffa med en burk coca cola o lite m&m och bara njuuta av att va hemma och vila!


ajajaj


underbart gött!

byebye.

och nu går jag och lägger mig för att orka morgondagen. hoppas alla har haft en bäst helg med mycket gott o äta och roligt o göra hihi! och nu äntligen får jag vila, jippiiieee!! nu gäller det bara att tagga till imorgon och bara tuta och köra!
byebye äppelpaj!


exhausted

jag säger bara fyra ord. jag är helt slut. stor del av långhelgen har jag spelat basket, fotboll och pingis. och inte nog med det så har jag träffat mikael och annat folk och även varit uppe långt in på natten varje dag så jag knappt fått ngn sömn! och nu känner jag verkligen av hur trött jag är, musklerna säger ifrån ordentligt genom att typ strejka, har ingen ork kvar alls. mina ögon vill bara stänga sig och min kropp vill bara gå och lägga mig och sova. aah jag orkar inte! och jag som ska vara pigg och fräsch imorgon på idrottsdagen... in my dreams. antar att jag får göra mitt bästa o va nöjd med de, kommer inte klara att köra 100% känner jag.

ikväll blir det totalt chill med kära mami, lite varma mackor framför datan och teven. bara umgås o prata, hon o jag. det är så himla härligt att göra det ibland. att skita i allt annat o bara va med mami! inte för att jag tycker de är skönt att inte träffa mikael eller mina andra nära o kära, men ibland vill man bara vara för sig själv eller med sin familj. aja see ya bye!

new sofa

oj kom på nu att jag inte visat bilder min nya soffa i mitt rum som jag fixade för typ två veckor sen, hoppsan hejsan! det måste ni ju få se, älskar den! here it comes... finally.




isn't it lovely?

yesterday

ånej nu är det söndag igen, så nu är långhelgen slut. aaaah va tråkigt! men imorgon har jag idrottsdag in school så de ser jag ändå fram emot a lot, sportig som jag är hehe. vi ska spela basket, vollyboll, fotboll, brännboll o lite till tror jag, de ska bli skitkul! jag som e en gammal basketveteran ska visa va jag går för, wiie.

igår va underbart kul, vi vart fem pers till slut för de var en som inte kunde. vi hann egentligen inte kolla på så många movies, två stycken på typ sju timmar haha. men vi spelade kort, åt godis o pratade istället så de va najs! till slut va de bara jag, mikael o hans bror kvar. filmerna vi hann se va lejonkungen och herkules hihi. riktigt länge sen jag såg båda två, o en av mina kompisar hade inte sett hela lejonkungen förut, helt sjukt jag vet, så nu fick hon de äntligen. jag måste säga att jag fortfarande blir lite rörd när mofasa dör i lejonkungen, de e skitsorligt jue. o snacka om att man mådde dåligt på slutet efter allt godis o all läsk, jag bara vräkte i mig haha typiskt mig!


mmm gooodis.


härligt gött med gamla filmer.

one more

btw så har jag fått mitt körkortstillstånd nu så alla vet! nu får ni se upp på gatorna för här kommer johanna baker i högsta fart! hihi. nu jävlar e det dags me körtkort! tänkte bara säga de innan jag städar nu, ciao!

birthday pics

och nu har jag äntligen tid att sitta vid datan ordentligt o skriva. men jag får inte vila länge för om lite mer än två timmar kommer lite roligt folk hem till mig o vi ska sitta uppe hela natten och kolla på massa gamla goa disneyfilmer o umgås. de ska bli underbart! måste själv börja gräva in mig i garderoben o leta efter lite såna filmer, va så länge sen jag såg dem nu att jag måste leta långt in, men det ska nog gå o hitta till slut hihi. alla kommer typ ha med sig massa godis också så de kommer bli loveeely (jag som e en sån godisgris haha) men innan alla kommer så måste jag plocka undan o städa i mitt rum, ligger ganska mkt saker på golvet o skräpar o de är ju inte så fräscht när man får gäster. så nu måste jag tyvärr gå bort från datan igen. skriver väl igen ngn gång när jag har lust.
juste får inte glömma o sätta upp bilder nu från mikaels födelsedag. varseegoda!


hembakat frukttårta, mumsmums


presenter o tåårta


tröjan han fick av mig satte han på sig direkt

resultatet: en nöjd, glad och solbränd mikael!

sorry.

förlåt för dålig uppdatering, men har haft mkt o göra senaste dagarna. igår fyllde mikael o hans tvillingbror år o då vart de massa firande både hos mig o sen middag hos honom. han fick två par björnborg kalsonger o en fin t-shirt från mig, kanske inte världens mest kreativa present, men de va jättesvårt o hitta något bra! jag överraskade älsklingen på morgonen med min fina tårta jag hade gjort, o jag blev den absolut första som grattade honom eftersom han sov hos mig hihi. så nu är min pojkvän en stor kille!

jag ska sätta upp lite bilder från den dagen, men har inte tid just nu, så jag gör de lite senare. nu ska jag kolla på the hills som jag lovat my buddy att göra. bye folks!

awesome!

SKÖNT! svenskatalet är över och betyget på det blev MVG, yäää baby! om jag ska vara ärlig så trodde jag absolut inte de, men tydligen är jag en naturbegåvning på mina muntliga delar hehe. nä men man kan ju säga att jag har talets förmåga ändå haha, de vet alla som känner mig. jag skrev en text om min idol (som jag skrev är min mamma), ja visst är jag gullig  *blink blink*. sitter nu i skolan med några kompisar som pluggar, eller alla utom jag dåra för jag ska strax åka hem o träffa mikael.
kollade upp vädret i helgen o såg att de skulle vara mulet o regn, fan asså. nu när de e långhelg o allt så kommer vädret vara skitdåligt, varför just nu liksom? jag ville ju va ute o sola i helgen, visst det får man väl tydligen ta en annan dag istället. nu tar mitt batteri slut på datorn snart så måste sluta nu, ska ändå hinna me bussen. uppdaterar med lite bilder o smått o gott senare. ciao!

morning

jag brukar inte vara pigg på mornar, speciellt inte när de är skoldag, men idag är jag pigg. jag e typ färdig me allt o ska inte gå förrän om en halvtimme! helt otroligt. ikväll kommer jag träffa mikael igen för första gången på en vecka, o vi ska äta middag, mysa o fira att vi varit tillsammans i hela nio månader. det har varit nio underbara månader med dig älskling! sen blir det väl film på kvällen som vanligt.
btw, den där filmen som jag o mamma hyrde i förrgår var verkligen skitdålig, jag rekommenderar den inte alls! ville bara varna allihopa. den hette "burn after reading". man fattade typ nada igenom hela filmen o allt var bara krångligt o slutet sög. det är min recencion av den filmen. nä nu ska jag öva på mitt svenskatal en gång till, ska säga de inför hela klassen om typ en o en halv timme, aaah! andas, andas.
byebye.

shoppingday

nu är jag tillbaka hemma efter den långa dagen som bestått av en lektion i skolan, sen direkt till mammas jobb, fika med mamma, åka hem med mamma o lämna tillbaka vår hyrda film (som jag klantigt nog glömde lämna i morse), åka o shoppa med mamma o kusinen, planerar att gå på bio med mamma o kusinen, märker att bion e från 15 år vilket innebär att kusinen inte får se den = bion inställd, äter middag med mamma o kusin, går hem till kusin o spelar sällskapsspel med mamma, kusin och moster. resultat = kul! speciellt det där med shoppingen, var typ evigheter sen känns de som jag shoppade på riktigt så de här va kul hihi. köpta både presenter till mikael o lite till mig själv. tänker som sagt inte säga vad jag köpte i present, men kläderna till mig själv kan jag väl visa bilder på o berätta om. jag köpte egentligen inte så mkt, bara två plagg, men bättre de än inget eller hur? de blev till slut en snygg t-shirt från gina tricot o en vit klänning (till bl a avslutningen) från indiska.btw, fick reda på nyss att jag inte behöver jobba imorgon för pappan till pojken har halvdag på jobbet, score! då kan jag träffa älsklingen direkt efter skolan istället!! jaja här kommer bilderna, watch and enjoy!

 

  

thuesday

tisdag. börjar 13.20 o slutar 14.45. sköööönt! sen ska jag iväg o köpa present till mikael hela eftermiddagen. och på kvällen måste jag plugga o skriva svenskatal. däremot imorgon kommer bli en skitdag fråb halv elva till halv åtta, för då har jag massa saker i skolan plus jobb efteråt. men kvällen kompenserar skoldagen sen:)

nu måste jag skynda om jag ska hinna göra iordning mig ordentligt innan school, höres sen! jag kommer inte säga vad jag köpt i present idag, för det finns en chans att pojkvänne går in o tjuvkikar på min blogg när han kommer hem, o jag vill ju att de ska bli en överrasking. bye now!

as promised

nu när jag ändå är igång med bloggandet så kör vi ett inlägg till idag! jag lovade ju faktiskt att sätta upp lite bilder på saker jag vill ha just nu, när det snart e sommar o allt, och saker jag skulle köpa om jag hade tillräckligt med pengar hehe. here you go, enjoy!
   



     

och nu  ska jag hoppa i säng o kolla på gamla eva och adam avsnitt, fick lite nostalgi för det också nu. hihi sov gött!

can't get it off of my head

efter eurovision har jag typ lyssnat på norges låt femtio gånger, jag gillar det sketamkt! har typ haft den på hjärnan hela dagen också haha. btw jag fick reda på att jag har tre lektioner inställda imorgon så jag börjar tjugo över ett o sluta kvart i tre, tjooho vad skönt! två dagar har jag börjat sent o bara haft en lektiion, o sen på onsdag har jag tre lektioner o sen e de långhelg, kan de bli bättre? nooope! funtar på att fixa ngt kul till på onsdag när jag o mikael ska fira lite, vet bara inte vad jag ska hitta på för kul. några förslag kanske? först tänkte jag picknick eller mysig middag framför brasa, men vet inte ritkigt. jaja det kommer bli perfa i vilket fall som helst.

ska försöka övertala mamma o hyra film me mig ikväll o ha myskväll, de va ett tag sen nu bara jag och mamma umgicks på riktigt bara hon o jag. hoppashoppashoppas. nu ska jag fortsätta med mina nördspel, e just nu på "eva och adam" spelen hihihi!


short day

jaha då var man hemma igen då, tydligen så hade vi ingen spanska heller, yes! så nu ska jag sitta vid datan o spela dem gamla spelen jag hittade i morse, det är ju ändå så dåligt väder ute så då får man passa på ordentligt hihi. det blir så mysigt att sitta inne med myskläder i den varma sängen medan det regnar, jag älskar det! ska även göra lite goda varma mackor och lite oboy så det blir ännu mysigare. senare tänkte jag lägga upp lite bilder på saker jag vill ha och tycker är hett just nu, so I'll be back folks. bye.


gametime

måndag igen, usch. men det är bara tre skoldagar denna vecka så det är intes så farligt det känns ändå underbaart! fick även reda på att vi inte hade ngn engelska idag så börjar halv två, inte så pjåkigt de heller! och i morse när jag skulle leta efter en sak i min garderob så hittade jag massa gamla dataspel som jag brukade spela när jag var typ åtta, och jag älskade dem spelen. så nu fick jag värsta NOSTALGIN att spela dem, kommer typ sitta hela kvällen med dem nu hahah. kan bara inte fatta att dem legat i min garderob i fem år utan att jag märkt ngt, haha kan bero på att de e stökigt där iof.

och idag som sagt firar jag o mikael nio månader, lite jobbigt när han är i spanien, men det får vi fira när han kommer hem istället, då blir det två flugor i en smäll med hans födelsedag också, hihi party X 2:) nä nu måste jag fixa i ordning det sista och gå till bussen om jag inte vill komma försent. ciao!

i love you.

nu när jag kollar på klockan ser jag att den är över tolv vilket betyder att jag och min kära mikael har varit tillsammans exakt NIO MÅNADER! jag älskar dig. <3


flightplan

jag vet att jag egentligen borde sova nu men jag e inte ett dugg trött nu! jag är piggpiggpigg, o plus att jag har en härlig sovmorgon så jag kan faktiskt vara uppe en stund till iaf. men snart ska jag hoppa i säng. idag väcktes jag o kusinen av att mamma halft stormade in i mitt rum och sa "om ni vill följa med o flyga så gå upp NU" och vi va typ helt döda. vi skulle nämligen ut o flyga i ett fyra- mans plan med en nära vän som är pilot. vi blev helt lyriska o hypade och när man satt där i planet var det bara så awesome!! den mest underbara känslan på länge faktiskt! sätter upp lite pics längre ner så ni kan dela känslan med mig lite iaf även fast de inte alls e samma sak såklart.
annars har jag fixat min soffa som va lite sönder o umgåtts o spelat fotboll med lite friends, har haft en riktigt good day faktiskt! det har jag haft hela veckan hihi! och nu på onsdag kommer mikael hem igen så det kan inte bli bättre nästan!







Questions

Och här kommer dem efterlängtade frågorna.

Är du kär?
Yesyesyes Har du snusat? No way Har du fimpat en cigg på nån annan? Nope Har du legat i sängen brevid en kille? Jadå! Har du blivit dumpad? Ja några gånger Har du blivit slagen allvarligt? Nej faktiskt aldrig Tar du droger? NEJ Har du pussat en tjej? Ja faktiskt, en tjejkompis en gång Hatar du någon? Hata är ett starkt ord, men ja kanske Har några av dina vänner svikit dig? Ja det har hänt tyvärr Har du djur? Ja två katter Har du legat brevid en tjej i sängen? Haha ja det också Hatar du dig själv? Nejdå absolut inte, men ibland gilla jag mig själv mindre Gillar du orange? Ja det är en fin och fräsch färg Har du haft/har oskyddat sex? Jag vill helst inte prata om mitt sexliv i bloggen, det är för privat Har du nån sjukdom? Inte vad jag vet, i sånna fall en sjukdom som har symptomen dålig humor Har du skämt ut dej för den du gillar? Hahaha många, många gånger, men jag har ändå svårt att skämmas Har du en gris? Nej men när jag var liten ville jag ha en minigris ett tag Har du en plattång? Nope det sliter på håret Har du en bror? Jao en lille bror på femton år Har du sjukt bra humor? Hahaha det får man nog ta och fråga mina kompisar, och jag tror svaret skulle bli: sjuk humor! Är du brunett? Brunett nummer ett! Brukar du stå i duschen i flera timmar? Timmar är väl att ta i, men 40 minuter har väl hänt hihi Tycker du om hästar? Är faktiskt lite rädd för hästar och andra djur som finns på bondgårdar, har något dåligt minne från barndomen när jag blev avkastad från en häst Har du skilda föräldrar? Ja tyvärr, dem skildes när jag var elva Har du gått på simskola? En gång vid när jag var typ sju, är sjukt bra på att simma alltså! Hehe Har du sagt bög till en kille? Nej aldrig! Har du fuskat? En gång på ett spanskaprov jag inte hade pluggat till, skrev lite glosor på handen Har du en teve på ditt rum? Nej men jag vill ha, ska tjata lite på mamma sen hehe Har du lunar? Nej och har aldrig haft! Har du MSN? Jadå, vem har inte det? Har du en syster? En storasyster som fyller 20 i år Har du bruna ögon? Jadå, det är ju finast Gillar du att fota? Absolut det är underbart kul! Problemet är då bara att man aldrig själv fastnar på foto när man är ute med kompisar haha Har du sett dig själv brinna? Nej och det vill jag inte heller! Hjälper du dina vänner? När dem behöver hjälp försöker jag ställa upp så gott jag kan Gillar du tacos? Säger bara en sak: love. Tycker du att du är söt? Ja det skulle jag nog säga Har du dansat? Haha självklart jag älskar att dansa och röra på mig till musik, fast det ser inte alltid så snyggt ut men kul är det iaf haha Har du spelat fotboll? En gång när jag var sex år, gick på typ fem träningar i HSK Tror du på äkta kärlek vid första ögonkastet? Nej kanske inte äkta kärlek, men däremot att man kan bli attraherad av någon vid första ögonkastet (så var det faktiskt med mig och min pojkvän när jag såg honom första- andra gången) Kan du stå framför spegeln i timmar om du bara får? Nej jag tar inte lång tid på mig att göra mig i ordning tack och lov, kan bero på att jag inte sminkar mig Har du ätit sniglar? Nej usch kommer aldrig göra det Äger du en locktång? Nope Gillar du att tugga tuggummi? Haha ja det är underbart gött! Borstar du tänderna varje morgon och kväll? Jag gör så gott jag kan, men ibland glömmer man väl, eller kanske inte orkar Hatar du falska vänner? Ja grovt mycket, klarar inte av falska människor! Gillar du räkna matte? Nej inte mitt favoritämne direkt Älskar du någon nu? JA! Har du gråtit inför en vän? Jadå, flera gånger Kan du sjunga? Ja det tycker jag absolut, har sjungit solo för skolan och allt ju! Har du sett nån dö? Nej och vill aldrig göra det! Är du lång? Lite mitt emellan skulle jag nog säga, sisådär 168 cm Vad är ditt namn? Johanna Felicia Baker Kan du tala spanska? Haha jag har gått på spanska några år nu men jag kan inte påstå att jag kan prata det Är du kortare än 1.60? Nej som tidigare skrivet Älskar du sommaren? BÄSTA TIDEN! Älskar du vintern? Helt okej, det är kul att bygga snögubbe och ha snöbollskrig hihi! Har du mer än 6 par skor? Nej faktiskt inte, är inte en skoholic Brukar du sjunga i duschen? Alltid! Har du hoppat ut ifrån ett fönster? Inte vad jag kan minnas Har du mer än 3 par mjukisbyxor? Ja gud ja, jag älskar mjukisbyxor som man kan mysa i hemma. Gillar du att städa? Njae inte direkt, men jag gör det såklart ändå Gillar du att sova länge? Gillar det gör jag, men jag vaknar oftast ganska tidigt när jag är ledigt ändå Har du vart med om en olycka? Det beror på vad man menar med det, men tror inte de Är du förvirrad? Förvirrad är mitt andra mellannamn Har du mer än 6 par byxor? Hm tveksamt Har du förlorat en vän? Nej tack och lov Gillar du att shoppa? Om jag har pengar ja, men är inte beroende av det Har du varit i Paris? Nope Gillar du ormar? Har faktiskt inga större problem med dem Klarar du dej själv? Jadå nemas problemas! Har du lagat mat? Självklart, men jag är inte bra på det alls haha, det blir liksom köttbullar och makaroner för det mesta då Är du klantig? Skoja inte, jag är klantigast av alla! Har du foppatoffler? Nej Har du mer än 20 låtar på din data? Eh JA, jag älskar musik!! Sminkar du dej innan skolan? Nej som sagt, det tar bara tid och jag tycker jag är snyggare naturlig Har du träffat en kändis? Hm vad menas med kändis? Har du mer än 7 par nagelack? Nejnejnej Har du busringt? Någon gång när jag var liten kanske, har ett svagt minne av det Har du en vän som skiter i dig? Nej Har du velat göra saker men vågar inte? Ja all the time! Sover du med nått gosedjur? Har faktiskt aldrig sovit med gosedjur, har inte riktigt förstått vitsen med det, men visst har jag lite gosedjur kvar från barndomen Har du åkt nånstans utan att du får? Tror inte de Vill du bara bort ibland? JAA! Har du tältat? Absolut, gick på scouterna i typ fem år Har du brännt dig? Jadå, klantig som jag är Har du lekt med levande ljus? Någon gång Har du lekt anden i glaset? Hm vet inte faktiskt, men tror det Gillar du hip hop/rap musik? Nja det är inte min favoritmusik direkt, föredrar rock och rockpop Har du åkt flygplan nån gång? Hela två gånger! Har du kul just nu? Nej är rastlös och uttråkad Är du blyg? När jag träffar folk första gången kan jag vara det, men det släpper ganska snabbt och sen kör jag på!

festival

Hej bloggen. Jag har inte skrivit på veckor nu, freaking sjuuukt. Det beror mest på personliga problem som jag inte vill berätta om här, har haft de jobbigt senaste tiden faktiskt, o så lite på att jag e laat också haha. Fast jag har faktiskt skrivit typ tre utkast men aldrig publicerat dem bara, så helt borta har jag inte varit ändå. De har ändå inte hänt ngt speciellt kul i mitt liv senaste månaden haha bara de samma gamla vanlige. Eller jo en skoj sak hände igår som jag känner att jag vill dela me mig av. Jag o familjen va på rix fm festival i kungsan igår o där fick jag se bandet snow patrol" live, de e absolut ett av mina favoritband så wiiiiie säger jag bara! även fast dem inte sjöng så länge så va de huur awesome som helst! o sen var de ju massa andra artister där också, lite gott o blandat faktiskt.

Ja annars då? Mikael e i Spanien på träningsläger me skolan o jag sitter hemma o saknar honom. fast han kommer hem på tisdag igen så snart träffas vi hihi. i övermorgon firar han o nio månader tillsammans o på torsdag fyller han 18!! så det händer många saker på samma gång nu. och typ ALLA fyller åt i maj, känner åtta stycken som gör de tror jag, o skitkul att man typ e pank o inte kan köpa presenter till dem då. fast självklart ska jag köpa till mikael, jag tror jag vet vad jag ska köpa till honom, men är inte helt säkert ännu. de e ju skitsvårt.

eftersom jag inte skrivit på så läänge så tänkte jag sätta upp en lista med lite frågor som lite kompensation, hoppas ni blir lite gladare på mig då:)


kungsan


snow patrol


måns zelmerlöv


festival!

RSS 2.0