Almost 2009

Hallå igen! Long time no see, som man brukar säga. Idag är det den 28 december vilket innebär att det bara är 3 dagar kvar till nyår! Shiit vad tiden år snabbt, det var ju inte länge sen det var nyår förra gången! Då får man vänja sig att säga och skriva 2009 istället. Jag har inte skaffat några nyårslöften i år, brukar inte göra det heller. Senaste gången jag gjorde det var nog när jag gick i typ femman, och då var det löften som typ "sluta reta min storasyster så mycket" och "spara veckopengen" hahaha.

Jag gillar nyårsafton väldigt mycket, tycker det är fint och mysigt med fyrverkerier. I min familj brukar vi inte skjuta upp raketer själva, men så mycket som alla grannar och annat folk skjuter upp behövs det inte heller. Man slösar bara bort sina pengar tycker jag. I år är det en lite speciell nyårsafton i min familj, eftersom jag inte firat jul hos pappa ännu kommer vi både fira jul och nyår på samma gång. Så då får man både paket och fyrverkerier, yay!

Igår träffade jag och Mikael några kompisar på kvällen som vi umgicks, spelade Wii och singstar med och det var skitkul! Dels för att man fick träffa nya människor och dels för att jag älskar tv- spel och att sjunga. Så två flugor i en smäll alltså, hehe. Och sen hade jag inte träffat K på mer än en vecka, eftersom jag har varit i Värmland, så det var ett kärt återseende. Annars dem senaste dagarna så har jag inte gjort något speciellt eller kul, mest tagit det lugnt och njutit av jullovet. Man måste passa på att vila upp sig innan den nya skolterminen. Nu är det ju bara ett och ett halvt år kvar av gymnasiet!! Sen är det studenten som gäller, yäää!!

Nu ska jag gå ner och spela kort med syster och mamma, och självklart kommer jag vinna, haha. Puss o hej!

Day after Christmas

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag inte bloggade igår kväll och satte upp bilder och så, men jag var så himla trött. Och jag har inte heller bloggat något idag, fy på mig! Men nu kommer det bilder och ett inlägg i alla fall.

Julaftonen igår var jättetrevlig, jag förutom att det inte var någon snö vilket gjorde att jag typ hade noll julkänsla. När man tittade ut genom fönstret kändes det som en fin höstdag med lite frost. Och det kändes inte bättre av att K, som var hemm ai Stockholm, skickade ett sms där det stod "det snöar!" på.  Nää usch vad hemskt det kändes.
Det blev ändring på när vi skulle äta, vi åt istället före Kalle anka vilket gjorde att vi var proppmätta när vi satte oss ner framför teven, och jag mådde även lite illa. När Kalle anka hade hållt på i tjugo minuter tröttnade jag totalt och gick ut från tvrummet och började hålla på med mobilen (mobilfreak som jag är, haha) Jag hade verkligen inte lust att göra något juligt den här stunden, var på lite dåligt humör till och med. Men mot kvällen när det blev mörkare och ljuset från julgranen lyste upp vardagsrummet blev det lite mysigare och då kändes det i alla fall mer som jul. Det blev även lite marshmallowsgrillning i mormors eldstad, jättegott och knapprigt! Och sen när julklapparna började delas ut blev jag på mycket bättre humör, att få presenter gör dem flesta på bra humör. Jag fick inte så jättemånga paket men dem räckte, speciellt eftersom jag fick en sak som jag velat ha i flera år! Jag fick i och för sig betala en del av den men det var det värt. Nu blev ni allt nyfikna va? Hehehe. Nä jag ska inte vara taskig utan jag ska berätta vad jag fick nu... en iPod touch!! Yääää!! Fick även filmen Björn Gustavsson ett livsverk, skivan Absolute movies, en bok, ett pennskrin och ett par benvärmare (som är supersköna, har på mig dem just nu!)

Ännu senare på kvällen, efter paketen och spelandet, gick jag och kusinen och började kolla på Björn Gustavssons film. Den var två timmar lång så vi visste att vi inte skulle orka kolla på hela... efter en halvtimme låg vi typ och sov, haha. Men vi vaknade ganska snabbt till och bäddade upp sängarna och gick och lade oss. Och gud vad skönt det var att sova, jag var helt slut! Julafton i år får 3 av 5 stjärnor, hyfsat bra betyg.

Jag saknar fortfarande Mikael som bara den, men jag ska snart få träffa honom igen så det är inte så farligt. Saknar även K väldigt mycket, när vi är tillsammans har vi alltid så himla kul och det saknar jag just nu. Är lite dött hos mormor för stunden; mamma och min syster spelar Bondespelet för fulla muggar, mormor och moster sitter och hejar på, Viktor sitter och myser med mormors katt Pussi, och jag sitter med datorn i knäet och skriver detta. Alltså inga större rörelser. Men snart (när dem har spelat färdigt) ska jag tvinga dem att spela lite kort med mig, är verkligen sugen på det, får se om jag lyckad få med dem.

Ojoj vad mycket jag har skrivit nu, det känns som skitsnack alltihopa men det får va. Sätter upp lite bilder från gårdagen (blev inte så många som jag hade hoppats, glömde bort att ta foto hela tiden, men jag tar det jag har) Vi hörs imorgon igen, puss och god natt!


Vårat fina och fulla julbord.




Kanske inte den snyggaste bilden på mig direkt, haha.


Vi grillade marshmallos, mums!



Fiin julgran!

CHRISTMAS!

GOD JUL!!

Jag gick upp kvart i nio i morse (stolt) och duschade. Och nu sitter jag i mormors fåtölj påklädd, ren, mätt och pigg. Kan det bli bättre så här på julaftons morgon? Nä jag tror inte det. Och jag är på ett riktigt glatt humör men det är ju inte så konstigt, jag tror dem flesta är glada.
Jag ska inte riktigt än berätta vad jag kommer få (som jag redan vet), det får ni reda på när jag har fått alla paket. Det enda jag kan säga är att jag verkligen önskat mig den här saken.

Idag blir det av att laga mat och fixa i ordning på förmiddagen. När vi är färdiga med det kan vi gå över till att spela spel och invänta Kalle Ankas Julafton som man kollar på varje år även fast man redan sett det sjuttiotolv gånger. Det är en tradition som inte får brytas, man blir aldrig för gammal för Kalle Anka säger jag! Efter Kalle blir det julmiddag och till sist julklappsutdelning. Det låter som ett bra schema för dagen tycker jag.

Nä nu ska jag nog lägga mig på soffan och kolla om det är något roligt på TV, något måste ju finnas att kolla på idag. Ha en jättebra julafton så hörs vi mer ikväll då jag även lägger upp bilder från min kväll. Massa julpusar!


Almost Christmas

God "uppesittarkväll", nu är det jättelite tid kvar till självaste julafton, 58 minuter kvar för att vara exakt. Snart ska jag och kusinen lägga oss i våra mjuka sängar och sova, det ska bli riktigt skönt! Behöver vila ut oss inför morgondagen då det kommer vara full rulle i Värmland, haha.

Dagen har, förutom shopping, bestått av spel och kort, skitkul som vanligt! Och såklart vinner jag (ibland i alla fall) Och så har jag om min familj, godismonster som vi är, ätit massa gottesaker för att fira julen lite i förväg (skyller vi på i alla fall haha) Sätter upp lite bilder från dagen, det blev inte så många idag tyvärr men några kan ajg nog "skrapa" fram. Vi hörs imorgon, sov gott och få en bra kväll innan jul! Puss!!


På morgonen såg himlen helt rosa ut, urhäftigt!

 Mycket paketinslagning har det varit kan jag lova!


Den fina julgranen med lite paket under, en vacker syn.

Back already

Julshoppingen gick mycket snabbare än vi trodde, vi kom hem redan vid två. Och nu har vi suttit och slagit in alla paket och lagt under julgranen. Jag vet redan vad det är i ett av mina paket då jag fick vara med och välja, men jag tänker inte säga vad det är förrän imorgon. Ni får ha tålamod, haha. Men det är något jag är väldigt glad över att få, det kan jag säga. Hell yää!!

Snart ska vi äta lite god middag med kyckling och potatis á la mormor. Jummie!! Passade på att slinka in ett inlägg nu när jag ändå inte hade något bättre för mig. Eller jo jag skulle säkert kunna hjälpa till att duka fram och sånt, men det klarar mamma och moster redan bra som det är verkar det som (hehehe)

Efter middagen blir det sällskapsspel som står högst upp på "ska göra"- listan, vi har nämligen köpt ett nytt spel idag mitt storshoppingen. Eller det var snarare mamma som köpte och visade oss i efterhand och sa: "kolla Bondspelet, visst verkar det kul!" och jag och min syster bara: "mm.. visst...jättekul." Haha vad taskiga vi är mot kära mamma. Nä men det ska faktiskt bli ganska kul ändå, ärligt talat. Min släkt har nämligen en tendens att göra tråkiga saker roliga, vi har så kul tillsammans, haha.

Vi hörs senare, puss o hej!

Good morning!

God morgon gott folk! Jag och min familj är uppe tidigt, för att vara oss, eftersom vi ska åka och shoppa. Det är nu alla julklappar ska köpas in, jippie! Och IMORGON är det julafton!! Fast det känns ändå inte som det tyvärr. Men det är ju kul med jul i vilket fall som helst ändå.

Igår efter att vi hade kollat klart på filmen, bäddade jag oich kusinen upp våra sängar för att sova, men såg plötsligt att det var en sjärnhimmel utomhus och gick ut för att titta. Men vi var inte beredda på att den skulle vara så stor och cool som den var! Alltså jag har aldrig sett något liknande förut, det var helt otroligt!! Det är lite synd att man inte kunde fota, stjärnorna syns ju inte när man tar kort. Jag kan inte beskriva hur det såg ut riktigt, det enda jag kan beskriva är känslan; WOW! Och inte nog med att himlen var cool igår... imorse när vi kom in i köket för att äta frukost var himlen helt rosaröd vid hosisonten, verkligen jättefint! Det kunde vi däremot ta foto på men det kommer jag inte sätta upp på bloggen förrän senare.

Nu börjar min familj också bli färdigpåklädda och redo att åka iväg (jag blev först färdig, haha) så jag måste runda upp mitt inlägg. Vi hörs senare ikväll. Ciao och puss!

Familynight

Efter en riktig familjekväll har jag nu satt mig och börjat kolla på Mumien 3 med min syster och kusin. Men det är den andra filmen för ikväll, utan den andra. Den första blev varken Mumien eller Titanic som jag skrec tidigare, det vart nån dramafilm som hette typ Paranoid Park. Den var hyfsat bra till en början men efter ett tag vart den seg och det kändes som man skulle somna när som helst. Det var inte förrän efter filmen som det roliga började, haha. Det var då familjekvällen började på riktigt. Först körde vi nåt spel där man på lappar ska skriva olika kända namn och så ska personen, genom att fråga dem andra, lista ut vem man är. Okej jag vet att det där lät kompicerat, men jag är dålig på att förklara. Sen körde vi lite charader och fick oss många goda skratt när vi försökte immitera olika personer. Till sist vart det lite sånglekar och så men det var inte lika kul. Jaja nog om min kväll i detalj, det kanske inte intresserar så många direkt, haha.

Efter att ha kollat klart på Mumien blir det sovdags direkt, vi ska upp tidigt imorgon. Typ åtta. Usch vad jobbigt, men det känns ändå skönt på något sätt för då slipper man känna att man har sovit bort halva dagen. Jag ser verkligen fram emot att komma ut från mormors hus och bara få se lite civilisation igen. Inte för att Arvika är den största staden precis, men det duger för mig. Hemma hos mormor är det ju typ femhundra meter till närmsta granne och då känns ju Arvika som värsta storstaden jämfört. Haha.

En sak som desvärre är lite jobbig, redan, är att jag saknar Mikael. I och för sig kommer jag träffa honom om några dagar, men ändå. Det är klart man saknar dem man älskar. Och självklart saknar jag min bästa vän K också! Har inte pratat med henne i telefon på ett tag, men jag ska ringa henne imorgon och höra hur hon mår.

Och innan jag fortsätter fokusera på filmen nu ska jag sätta upp bilder från dagen (som utlovat).

  
Vår fina gran hos mormor.                             Jag är lika fäst vid mössan som vanligt

 
Knäck är så gott! Jummie!


Mormors söta katt Pussi, naw

Cozy day

Jag får passa på att sätta mig vid datan och skriva när alla andra sitter i vardagsrummet och kollar på TV. Mohaha. Men snart ska jag också sätta mig där och vara lite social, ska bara sitta här en liten stund till. Jag och mormor har precis kokat lite knäck och gud vad gott det är! Sitter faktiskt och äter en nu, mums! Det är faktiskt första gången jag gör det, fast jag har ju såklart ätit det förut.

Ikväll nlir det antingen Titanic eller Mumien 3 som kommer sättas på TV:n. Titanic har man ju sett typ 500 gånger, men man kan ändå inte tröttna på den helt. Och låten som Celine Dion sjunger i filmen är ju bara helt underbar! Mumien är i och för sig en ny film som man aldrig har sett förut, men jag känner inte riktigt för att se en action film ikväll. Så min röst går nog till Titanic ändå.

Annars idag har vi mest tagit det lugnt och spelat kort (jag vann såklart, haha). Och som sagt imorgon blir det julshopping i Arvika och Charlottenberg (som öppnat ett köpcenter nyligen) hela dagen. Vi kommer åkarunt nio imorgon och komma hem lagom till middag, Och efter middagen blir det av att slå in alla paketen.

Denna första dag i Värmland har jag i alla fall haft det jättebra, det är supermysigt här ute på landet. Åh nu kommer mormors katt Pussi och vill kela lite, så jag tror jag gör det en stund innan jag går och är lite social bland folket.
Vi hörs, puss!

  
Här sitter jag med datorn och knäcken. (Ni kanske undrar om jag någonsin kommer ta av mig den där vita mössan som är med på alla foton, och svaret är ja. Jag lovar att jag ska ha foton på mig utan mössan också)

Here we are grandma

Nu har vi kommit till Värmland efter en minst sagt lång resa, en bilresa på nästan fyra timmar. Vi hann precis lagom till middagen som mormor hade lagat. Efter middagen satte sig allihopa och spelade lite kort och jag vann, haha. Sen har vi packat upp, bäddat sängarna och nu satt oss till ro runt datorerna i matrummet och jag tog datorn med internet, mohahaha! Och snart ska jag och kusinen lägga oss framför teven och kolla på en film att somna till. Mys!

Imorgon blir det mer sällskapsspel och ta det lugnt som gäller. Vi måste vila upp oss ordentligt inför julklappsshoppingen i Arvika på tisdag, det kommer bli en häktig dag kan jag lova.

Eftersom man inte har lika mycket tid framför datan när man är här blir det färre inlägg om dagen, så jag säger god natt redan nu så jag inte glömmer. God natt och puss!

Sätter upp bilder från kvällen (kommer uppdatera bloggen med bilder varje dag när jag är i Värmland, så ni vet vad jag har för mig)

 
Vi är alltid så glada jag och min kusin, haha.


Mamma och jag

 
Mormors nya, fina eldstad.                      Ett färdigdukat middagsbord när vi kom fram.


3 DAGAR KVAR TILL JUL!! :)

First day

Det har inte ens gått ett dygn på jullovet ännu, det känns helt underbart! Mikael kom precis hit och nu ska vi ha vår filmkväll som inte blev så lyckad igår då jag somnade efter typ fem minuter, haha. Men ikäll ska jag försöka hålla mig vaken, annars får väl Mikael hälla en hink vatten på mig eller nåt.

Idag klädde jag och min syster granen, dels för att vi åker till Värmland imorgon och inte kommer hinna pynta en gran hemma innan vi åker och dels för att få en bättre julkänsla. Men det hjälpte inte så mycket, har fortfarande inte den rätta julkänslan, så nu sitter jag och lyssnar på julmusik för fullt och gör ett nytt försök. Men om jag ska vara ärlig tror jag inte det kommer gå så bra, men det är ju värt ett försök, eller hur? Puss!

Sätter upp lite fina jubilder från dagen.

  


Christmas break!!

JULLOV, ÄNTLIGEN! :)

Är hemma för andra gången nu. Först åkte jag hem efter avslutningen vid tolv för att hämta passpapper. Åkte sedan in till stan för att ta passfoto, som blev lika dåliga och fula som vanligt, men men... Och nu är jag hemma igen. Solosången idag gick galant och det var verkligen jättekul att stå där uppe på scen och sjunga. Det måste jag göra igen!!
Sitter just nu i min säng och väntar på att Mikael ska komma hit för att vi sedan ska åka och bowla. Jag känner på mig att ddet kommer gå fett bra för mig, är riktigt taggad! Jag kommer vinna, mohahaha! Haha, vi får se om jag har rätt.

Kanske skriver igen senare, ciao och puss!

A new

Och bara för att jag har lite tråkigt lägger jag upp en lista. Det blir det sista för ikväll, god natt!

VINTERNS PLAGG

Jeans/byxor: Crocker och Diesel
Klänningar: JC och H&M
Kjolar: Använder inte
Jackor: Dunjacka från Everest
Skor: Fake- uggs och stövletter

Koftor/tröjor: Tjocktröjor
Väskor: Second hand

Blusar & Toppar: Enkla linnen och T-shirts
Huvudbonad: Mössa
Övrigt: Tights såklart!

ÖVRIGA FRÅGOR

Mellannamn: Felicia

Säg en hemlighet ingen vet: Jag tycker inte om att prata i telefon

Om du hade fått välja när du föddes om du skulle bli en kvinna eller man, vad skulle du valt? För några år sen skulle jag valt man, men idag säger jag kvinna

Snyggaste killen: Patrick Dempsey! (och Mikael)

Snyggaste tjejen: Oj haha, den var svår.

Kan du röra på din lilltå, enbart lilltån: Nej, det var svårt, Miranda Kerr är snygg.

Har du någon specialförmåga? Haha, inte direkt specialförmåga, bara förmågor

Bästa ljudet (ej musik): Öppnandet av godispåse, haha

Bästa smaken: Jordgubbe, lakrits, vanilj… jag kan fortsätta i evigheter

Bästa minnet: När jag blev tillsammans med Mikael. Har massa andra bra minnen också

Bästa tröjan: Stor T-shirt med Peace- märket på

Säg ännu en hemlighet ingen vet: Jag handlar oftast innan jag tänker

Vad står det på den 6:e inkomna smset? ”Ja, det kommer bli fett roligt imorn, men vi hörs imorn! <3”

Vad står det på det 14 inkomna smset? ”Vi kan ju mötas i aulan. Frågan är var vi ska få tag på mick, de låg inte i musiksalen”

Om du fick välja bort en person från världen, vem? Haha ja du… Göran Persson kanske


Chocolate

Gud vad gott det är med choklad! Man blir typ fett mycket gladare av att bara se förpackningen där det står "Choklad med 70% kakao". Yey, precis vad jag behöver innan filmen! Mums mums. Behöver också ett par mysiga raggsockor och en mjuk kudde, sen är kvällen komplett! Puss!

  
Haha, jag älskar mössan så mycket att jag aldrig tar av mig den.

It does not feel like Christmas... yet

Ikväll blir det filmen "The Christmas Shoes" som gäller, hoppas man kan få lite mer julstämning efter att ha sett den, har ju inte fått någon stämning alls än så länge. Om bara snön skulle komma tillbaka skulle den göra stor skillnad, tro mig! Så... snälla tomten, det enda jag önskar mig är snö! ... och kanske några saker till, haha.

I helgen blir det julklappsinköp för fulla muggar, ja i alla fall så gott det går. Man ska ju försöka att inte dö av stress på kuppen, kanske inte det roligaste såhär i juletider. Har i alla fall bestämt vad jag ska köpa till dem flesta, så det är en lättnad. Nu gäller det bara att hitta grejorna. Men sånt är jag duktig på! Eller jag tror det i alla fall, hehe. Får hoppas.

Tänkte göra om bakgrunden på bloggen så den blir lite mer julig, då kanske man också får mer julkänsla! Uppe i värmland, som jag ska över jul, där är det typ snö, så DÅ kommer det kännas som jul. Fast ska inte dit förrän på måndag, men den som väntar på något gott väntar alltid för länge. Eller hur? Hej så länge! Puss!

Less than 24 hours left

Idag var det en skön dag, bara en lektion så vi slutade vid lunch. Yeah! Letade runt bland ytterkläderna hemma och hittade mammas vita, nya, fina mössa och testade den. Och jag gillar den, den är både skön och snygg!

  

Nervositeten för imorgon går i vågor, men just nu är jag faktiskt ganska lugn. Men när det bara är fem minuter kvar tills jag ska upp på scen och jag står där med mikrofonen i handen kan jag garantera er att lugnet inte kommer finnas kvar! Jag kommer dööö! Eller typ i alla fall.

Sitter just nu och gör ingenting, ja förutom att sitta vid datan såklart. Ska snart göra lite viktigare saker... fast det kommer nog dröja, hehe. Det får ta den tid det tar. Hörs sen, puss!


BARA 6 DAGAR KVAR TILL JUL!! :)

Last one for tonight

Sorry för att det dröjde så länge, mne här kommer i alla fall veckans dissa. Enjloy och ha en trevlig kväll. Nu ska jag sova, orkar inte kolla film. Men jag har i alla fall sovmorgon imorn, hallelujah! Puss och go natt!

DISSA:

1. SISTA SKOLDAGARNA! Det är nu lärarna typ pressar ihop alla inlämningar till absolut sista stund. Nu vill man bara luta sig tillbaka och ta det lugnt dagarna före jul, men neeej lärarna vill tortera lika mycket som vanligt!

2. LÄCKANDE SKOR! När man tar ett steg ut från ytterdörren och direkt känner hur fötterna blir blöta och väldigt kalla är inte kul så här års. Man blir frusen i hela kroppen snabbt med kalla fötter. Brr!

3. MÖRKA EFTERMIDDAGAR! Alltså det vörjar ju för tusan redan mörkna vid fyra. Man blir så trött och hängig av mörker. Det skulle kunna mörkna lite senare i alla fall, tack.

4. JOBBET! Har verkligen inge lust att jobba imorgon, känner att jag bara vill hem direkt efter skolan. Nää usch nu blev jag redan trött när jag tänkte på morgondagen.

5. TUNGA VÄSKOR! Jag som alltid har så tunga väskor på axlarna hela tiden kommer snart inte ha någon nacke kvar. Jag får verkligen skitont och blir jättestel, hur jobbigt som helst! Det spelar ingen roll ifall man masserar, det hjälper ändå inte. Ajajaj!

Much to write

Bara tre dagar kvar till avslutningen, jippiiee! Fast också nervöst som bara den! Funderar å att hoppa av min solosång, det kommer fan ta kål på mig och mina nerver alltså! Får se hur jag gör, bestämmer mig imorgon...

Sen jag kom hem från skolan har jag tagit det lugnt, kollat lite på tv, spelat kort och suttit vid datan. Skönt, skönt och skönt. Funderar på om jag ska kolla på film eller inte. Såg färdigt "Freedom writers" för några timmar sen, som var en otroligt bra film, men jag känner för att kolla på en till. Kanske en julfilm för att få den rätta stämningen. Kanske, kanske.

På torsdag kanske man är helt ledig då man typ inte har några lektioner, är det bäst, bäst eller bäst? Det är bäst! Då är man liksom ledig och har bara avslutningscermonin dagen efter (med solosång, aahh!!). Sen ska jag, Mikael, hans syster (och hennes kille?) iväg och bowla. Och efter det ska vi äta middag hos systern och ha det trevligt. Har bara träffat henne en gång tidigare, men hon är jättetrevlig och rolig så det kommer gå utmärkt!

Annars i helgen ska jag mest packa och förbereda mig inför resan till Värmland över jul. Ska nämligen fira jul med släkten hos mormor i år. Första gången faktiskt. Måste ju hinna handla julklappar innan det, så börjar känna mig stressad för det också nu. Nu får jag ta mig ett djupt andetag och tänka på annat en stund känner jag, annars kommer jag stressa ihjäl mig själv. Vi hörs senare, puss o hej!

Another one

Och så kör vi en hissa innan jag går, hinner bara med den ena. Tar en dissa när jag kommer hem igen. Puss!

HISSA:

1. MÖNSTRADE STRUMPBYXOR! Snyggt, skön och enkelt att sätta på. Bäst.



2. HALSDUKAR! Även fast det är kallt, blåsigt och tråkigt väder känns allt bra om man har en halsduk att värma halsen med. Det medför en sån mysighetskänsla på nåt sätt.



3. MELLANDAGSREA! Nu har reorna (säger man så?) börjat komma igång, passa på att handla så länge det varar!



4. LEVANDE LJUS! Det finns nästan inget bättre än att tända några stearinljus när det hemska vintermörkret kommer. Det är såå mysigt!



5. JULLOV! Bara fem dagar kvar, vad kan man säga mer än "YEEES!!"

Good morning

God morgon! Bara fem dagar kvar till jullov! Gud vad man längtar! Det ska bli underbart. Gick upp sex i morse för att åka till mamma, och nu sitter jag här i sängen med datan i knäet. Tänkte snart gå och ta en dusch för att fräscha upp mig innan jag åker till skolan som börjar 10.35. Älskar sovmorgon.

Kom på att jag inte har visat mina nya kläder jag köpte i lördags, hoppsan. Här fårr ni en liten förtitt. Hörs!


Coloured eyes, cool!

Kolla vad jag hittade här, färgade månadslinser helt gratis för bloggar som funnits mer än två månader, coolt eller vad! Jag ska helt klart beställa blåa linser, har alltid velat se hur jag ser ut i blåa ögon (har bruna nu). Nu får jag äntligen veta, haha! Jag kanske passar fett bra;)

Tänkte gå och lägga mig snart, är fett trött nu *gääsp*. Imorgon blir det tidigt uppgång då jag ska hem till mamma igen. Puss och god natt!

Five dags left!

Söndag igen, blä hatar den dagen. Fast det känns ändå ganska bra just denna helg för då betyder det att det bara är fem dagar kvar till jullov. Längtar som sjutton nu!! LOOOOOV!! Fast jag är även lite nervös, ska nämligen sjunga solo inför hela skolan, eller det är nästan helt bestämt i alla fall. I så fall blir det "have yourself a merry little Christmas". Detta blir det första steget i min sångkarriär, haha. Det ska bli kul. Och nästa år funderar jag ju att gå med i Idol, eller det har jag typ också bestämt. Får se om jag verkligen vågar nu alltså eller om jag fegar ur. Så, ni kanske kommer få se mig på TV om lite mindre än ett år.

Idag har jag och min syster varit iväg och bowlat, det var skitkul och gick hyfsat bra. Fick 148 på en serie som bäst och kom 6 på 10 High score listan, *känner mig stolt*. Har annars bara städat rummet och tagit det lugnt. Skön dag alltså. Vad har ni gjort? Puss!


10 DAGAR KVAR TILL JUL!! :)

Mamma Mia!

God kväll! Nu sitter jag hemma i soffan och ska precis börja kolla på film, Mamma mia! Den är riktigt, riktigt bra måste jag säga! Rekommenderas stort! Gårdagen sov jag hos Mikael och vi kollade på Idol och myste hela kvällen, det som jag gillar mest av allt. Det är dessa stunder man längtar efter varje vecka, att få umgås med pojkvännen!

Denna lördag har också spenderats med Mikael till stor del, då vi och några ur hans släkt åkte till en utförsäljning på JC där allt var 70% REA. Så jag köpte ett par ljusblåa jeans och fyra T-shirts. Ni får se bilder senare. Dem är fina!:)


Want that Christmasfeeling

God eftermiddag gott folk! Nu sitter jag här och väntar i aulan på att Mikael ska träna färdigt så vi kan mötas upp, fick sluta tidigare på bilden. Känner verkligen hur hungrig jag är så jag tog några äpplen som blev över från öppet hus igår. Mohaha. Och det är så gott! Speciellt eftersom jag inte ätit det på väldigt länge.
Det ska bli väldigt kul att träffa min kära pojkvän igen, har saknat honom varje dag!  Och nu äntligen får vi tid att umgås. YES!!

Jag kan verkligen inte fatta att det snart är jul, har inte riktigt fått den rätta julkänslan än. Men den kommer nog snart tror jag, eller jag hoppas i alla fall. Men för att få lite hjälp på traven tänkte jag sätta upp lite juliga bilder (som jag själv har ritat på paint, haha) Kanske inte dem snyggaste man sett, men dem blir ändå bra eftersom dem är så personliga. Puss!


Want them

Har precis ätit middag och gud vad mätt jag är, och jag åt ändå bara lite nudlar. Haha, mes. Kände att det var länge sen jag lade upp saker jag vill ha just nu, så det får bli en sådan i detta inlägg. Idag är det kläder som gäller! Ciao!
 

    

All I want for Christmas is snow

Idag hade vi magdans på gympan, riktigt kul! Kan inte direkt påsta att jag var skitbra men jag bjöd på mig själv i alla fall. Haha, vi fick oss ett gott skratt i klassen när jag gjorde bort mig. Vi skrattade så tårarna rann, ja i alla fall jag. Har precis kommit hem och tänkte plugga matte, har prov imorgon. När jag var yngre gillade jag matte, var en av dem bästa i klassen, men sen jag började högstadiet har jag gillat det mindre och mindre. Nu gillar jag det inte alls, typ. Usch! Men jag får kämpa på, allt kan ju inte vara roligt här i livet...

Imorgon ska jag hem till Mikael och sova över och det ska bli supermysigt, saknar honom fett mycket! Vi har inte setts på flera dagar nu. Och om nästan en vecka är det julavslutning, helt overkligt. Och om mindre än två veckor är det julafton, ännu mer overkligt!! Tiden går fort i december alltså! Måste köpa julklappar, aaaahh! Paanik! Nää, nu ska jag inte vara stressad, det kommer gå bra. Eller?

Vill att snön ska komma tillbaka, hatar det vädret som är nu. Det är bara kallt och blött överallt och ingen snö. Jobbigt och tråkigt! Den har exakt 13 dagar på sig att komma tillbaka, annars blir jag sur! Sätter upp några bilder från när snön faktiskt var här. Puss.

 




Shit

Shit, har inte skrivit på länge ser jag, måste komma igång igen och börja skriva. Jag skyller på tiden, hehe. Men självklart är det bara jag som är lat också, som vanligt. Vaknade precis upp, känner mig trött och stel i hela kroppen. men jag får ta mig i kragen och släpa mig ur sängen, för här kan jag inte ligga hela dagen ju. Börjar 10.20, yeey! Älskar sovmorgon!

Igår var det luciatåg, skola och jobb. Fick värsta julkänslan på jobbet där vi satt och ritade julteckningar med tända ljus. Mysigt! Kom hem och gick och lade mig nästan direkt, hur skönt som helst. Så nu är jag utvilad ordentligt.

Och nu är det dags för frukost, vi hörs puss och ciao!


13 DAGAR KVAR TILL JUL!! :)

A list

Det blev en till lista trots allt, haha.


Bästa dryck? O’boy, vatten och mjölk

Bästa maträtt? Oj svårt, tacos kanske

Hat dryck och maträtt? Gillar inte wok eller kolsyrat vatten

Bästa alkoholdryck? Cider
Använder du smör på smörgås? Jadå, annars blir det torrt!
Smågodis eller färdiga påsar godis? Smågodis
Favoritglass? Vanilj

Shoppingvanor: Har inga speciella
Hur mycket shoppar du för varje månad?
Det beror på
Har du mer skor än kläder? Nej absolut inte
Favoritplagg? Tights och T- shirt eller jeans och t-shirt
Hatplagg? Breda färgade byxor och blusar
Arbete, utbildning: Går samhällsinriktad linje på gymnasiet
Jobbar eller pluggar du?
Pluggar

Din lön: Ungefär 600/ månad (jobbar extra som barnvakt)
Vad vill du bli? Sångerska
Trivs du med ditt jobb/din utbildning?
Än så länge är det helt okej
Är lönen viktigast?
Inte viktigast, men viktig!

Lägenhet eller hus? Just nu bor jag i hus, men om jag bodde själv skulle jag nog föredra lägenhet (skulle inte ha råd med hus, haha)
Framtidsplaner med boende? NEW YORK BABY!
Litet eller jätte stort? Vet inte, svårt!
Drömboende? En snygg lägenhet i Manhattan
Landet eller mitt i stan? Jag gillar både staden och landet
Mysigt eller sterilt? Mysigt!!
Har du barn?
Nej det har jag inte
Är otrohet okej? Nej absolut inte
Älskar du någon? Ja, min pojkvän!! <3
Betyder familjen mycket för dig? Ja väldigt mycket!
Är du lojal? Enligt mig i alla fall, haha
Tycker du om att dricka dig full? Nej, inget jag föredrar
Hemmafest eller gå ut på krogen fest??
Hemmafest är mysigast

Senaste smset du fick stod det: ”Pumpkin, call me”

Senaste personen som ringde dej: Min vän K

Senaste gången du åt något åt du: Hamburgare med pommes frites (skolan)

Senaste gången du kramade någon: Idag

Senaste gången du sa ”jag älskar dej” till någon: Några dagar sen

Senaste gången du kysste någon: I söndags

Senaste gången du hade sex: Har inte haft

Senaste gången du saknade någon: Idag

Senaste gången du var full: Har aldrig varit, gillar inte att dricka

Äger du en ipod? Nope

Tror du folk pratar bakom ryggen på dej? Nej det hoppas jag inte i alla fall

Hur många syskon har du? Två stycken, en lillebror och en storasyster

Vilken film kan du alla repliker till? Haha, faktiskt inte någon, men däremot kan jag många repliker från TV- serier

Har du gråtit offentligt? Ja det har hänt

Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Nej inte just nu, men man vet aldrig om framtiden

Kan du kasta macka? Ja hyfsat, ibland haha

Har du dejtat någon av någon annan religion? Nej inte vad jag vet i alla fall

Gillar du din boende situation? Jadå, den är mysig

Hur många timmar måste du sova för att fungera? Minst sex timmar (borde sova minst åtta), men jag har blivit bättre på att gå och lägga mig den senaste tiden, har oftast gjort det innan tio

Gillar du senap? Nej usch!

Hur valde dina föräldrar ditt namn? Eh, jag vet inte faktiskt, har inte frågat

Tycker du om att krama folk? Ja det är jättemysigt ju!

Äger du en digitalkamera? Ja

Skulle du säga att du är trendig? Njae, inte speciellt egentligen

Skulle du säga att du är snygg? Helt okej utseende

Om du fick förändra något på din kropp, vad skulle det vara? Oj svårt, har egentligen inte så många nojjor, men mina lår i så fall

Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Hahaha, Susanna Kallur faktiskt

Någon sjukdom som du har? Nej inte vad jag vet om

Får du dåligt samvete då du ätit kött? Nej aldrig

Vad anser du om vegetarianer? Inget fel med dem, man får ju ha egna åsikter om mat

Äger du några band t-shirts? Tyvärr inte, men det skulle vara coolt

Skriv ditt namn med ditt öra: uh9j6tlki

Skriv ditt namn med din haka: mjlnhzza<

Skriv ditt namn med din häl: johanna

Skriv ditt namn med dina tår: johannbma


Today

Jag känner mig väldigt dålig på att uppdatera, men det är bara för att jag inte har någon inspiration på vad jag ska skriva om. Förslag? Tycker själv att det är jättekul att svara på listor och publicera, men det bli ju väldigt uttjatat i längden för er ju. Så vi får se hur jag gör.

Idag har det i alla fall varit en bra dag i skolan, gick lika bra som vanligt. Nu har jag kommit hem och ätit och ska precis plugga lite matte inför matteprovet på fredag. Inte kul men ett måste. Hoppas det kommer gå bra. En sak som är bra i alla fall är att det bara är 16 dagar kvar till jul! Jag räknar ner varje dag, haha. Och det gör mig på bättre humör eftersom jag verkligen älskar julen! Typ favorittraditionen! Hoppas hoppas hoppas snön kommer tillbaka tills dess så det slipper bli som dem senaste åren utan. Det vore riktigt tråkigt!




Tired!

Ojoj, jag slummrade till ett tag, gud vad trött jag är! Ska nog sova innan tio idag alltså, behöver det verkligen! Har även lite ont i huvudet, tror jag har druckit för lite idag. Jag får helt enkelt äta ordentligt till middag och vila upp mig inför morgondagen då den näst sista skolveckan börjar innan jullovet! JIPPIE! Kan knappt vänta. Puss!


This weekend

Hej och förlåt för dålig uppdatering, har bara inte haft tid känner jag. Gårdagen spenderades med Mikael då vi bland annat kollade på hockey (första gången för mig) vilket var riktigt kul. Kom hem igen runt tolv och sen dess har jag hunnit städa och plugga lite matte (eller försökt i alla fall) Annars har det varit ganska lugnt. Jag hoppas ni alla har haft en trevlig helg trots min dåliga update, hehe;)

Ikväll blir det sova tidigt som gäller för att orka upp imorgon (även fast jag har sovmorgon till 10.35) Men innan det tänkte jag kolla på något avsnitt av One Tree Hill. Ciao och puss!


17 DAGAR KVAR TILL JUL!! :)

This or that

Hittade en "varken eller lista" som jag valde att göra, det var lite svårt faktiskt.


simma - löpa
ful & lycklig -
snygg & olycklig
plugga - jobba
bada - duscha
jordgubbar -
banan
lakrits -
vanilj
gina tricot -
h&m
sola - bada
pool -
havet
skidsemester - solsemester
singel - förhållande
planering -
spontanitet
glass - godis
stökigt - organiserat
bio
- teater
svensk sommar - charter
julafton
- midsommarafton
inga barn -
12 barn
skånska - göteborgska
silikonbröst - fettsugning
landet - storstan
make up store -
maybelline
desperate housewives -
sex & the city
romantiskt -
dirty
marabou
- lindt
gorby's piroger resten av livet - big mac & pommes resten av livet
banta - träna
the body shop
- dove
farlig kille - snäll kille
shoppa på nätet - shoppa i butik
lyx - budget
fota - bli fotad
förfest - efterfest
tidning
- bok
ge -

string - hotpants
förrätt - efterrätt
falafel - kycklingsallad
pizza
- kebabtallrik
kyckling
- fisk
blind -
stum
kramas - pussas
hemmafest
- utgång
skräckfilm - romantisk komedi
mcdonalds
- max
pommes
- potatisgratäng
popcorn
- grönsaksdipp
grabbkväll - tjejkväll
frukt
- grönsaker
hund - katt
brunutansol - solarium
zara - topshop
kjol - shorts
familj - vänner


What I think

Tänkte lägga upp veckans hissa och dissa, har varit slarvig dem senaste veckorna.

HISSA:

1. JULAFTON! Julafton är helt klart det man tänker på mest just nu, man bara väntar och väntar! Men nu är det inte långt kvar! :) ( BARA NITTON DAGAR!!)



2. MUSIK! Jag älskar all sortens musik, och jag lyssnar på det flera gånger varje dag. Jag kanske är lite dramatisk nu, men jag skulle inte kunna leva utan musik. Jag skulle i alla fall inte vara lycklig.



3. MOBILTELEFONER! Tänk för bara några år sen när mobiltelefoner inte ens fanns, hur kunde man kommunicera? Nej, mobilen är ett måste, och jag är så glad att den finns! (själv vill jag helst ha en iPhone)



4. GOSSIP GIRL! Visst, jag har ju många serier jag är besatt vid, men jag måste ändå säga att det är Gossip girl som är hetast just nu. Det är den serien som har dem mest spännande avsnitt, man kan bara inte sluta kolla! Eloge till dem som har skrivit serien!



5. UTOMLANDSRESA! Alltså fatta vad härligt att göra en impulsresa till Thailand eller något annat varmt ställe! Så härligt! Fast inte över jul såklart, för då ska man vara hemma med stora tjocka släkten och julgran!




DISSA:

1. JULKALENDERN! Alltså driver SVT med oss här hemma, kan dem inte komma med något bättre än tre konstiga personer och ett äggfolk? Varför kan dem inte bara göra en mysig julkalender (som förr i tiden) som man verkligen kan relatera till julen? Typ som Mysteriet på Greveholm (den bästa julkalendern någonsin!)



2. INGEN SNÖ! Vart tog snön vägen? Den kom i slutet av november och stannade några dagar, sen försvann den igen. Men så är det ju tyvärr varje år, och sen brukar den komma tillbaka lagom till nyår. Hoppas den kommer lagom till jul detta år!



3. SKOLAN! Säger bara tre saker: skoltrött, skoltrött och skoltrött!



4. FÖR LITE TID! Jag hatar att man har för lite tid till allt, det är (som jag nämnt flera gånger tidigare) många saker man ska hinna göra och skitlite tid! Ångest eller vad!



5. JULPAUS I SERIERNA! Varför ska alla TV- serier ha en paus vid jul. Okej jag fattar att många åker bort och så, men jag orkar inte vänta så länge tills dem kommer tillbaka (och då ska vi inte ens nämna sommarlovet!!)

It's a beautiful day!

Man vaknar upp på morgonen och ser att klockan är sju, men orkar inte gå upp. Man tänker att det är fredag och hittar en till orsak till att inte vilja gå upp och inte vilja gå till skolan. Man tänker att det går att ladda ner Grey's anatomy nu och hittar ännu en orsak till att inte vilja gå upp. Men till sist kommer man på att man har studiedag och inte behöver gå till skolan...Förstår ni känslan! Fredag men ingen skola. Jag har kommit till himlen!

Fast det kommer inte bli sova hela dagen på schemat, måste åka på ett museibesök också (skoluppgift, blä!). Men när jag kommer hem igen är det bara att ta det lite lugnt. Kanske kolla på någon film. Kanske kolla på TV. Kanske vara inne på datorn. Kanske köpa lite Maltesers. Kanske köpa en tidning. Eller kanske bara sova. Yey! Ni kanske märker att jag är på bra humör idag va!:)

Och imorgon blir det heldag med pojkvännen och massa roliga aktiviteter. Denna helg, gott folk, kommer bli en rolig helg, det vet jag! Jag kommer älska varje minut av den. Och när jag skriver detta kan jag bara inte låta bli att le, eller skratta för den delen. Ibland är livet bara underbart! Puss på er!

Sorry, bad update

Oj vad dålig uppdatering det har varit, i alla fall igår! Inte bra. Men nu kommer därför ett längre inlägg om vad som har hänt *och alla tänker: "YES!"* hehe;)

Jag kan börja med att säga att jag har STUDIEDAG imorgon! Hur skönt som helst, och ännu bättre eftersom det är fredag! Så då ska jag sova ut ordentligt och ta det lugnt, har inget speciellt planerat faktiskt. Ska inte ens träffa Micke, utan det kommer jag göra på lördag istället. Han och jag kommer börja lördagen med bowling, sen åker vi iväg på hockey och på kvällen ska jag sova över hos honom. Myspys!

Idag har dagen varit kort och skön, hade bara två lektioner och slutade vid tolv. Skönt, skönt! Och ikväll ska jag kolla på massa avsnitt från One Tree Hill, ligger seriöst typ tjugo avsnitt efter. Men då blir det bara mer att se och det är ju bara kul! Så det blir som ett litet marathon hela kvällen, och då blir det inget sova tidigt inte. och imorgon ska man ju ladda ner Grey's anatomy och kolla på det sista avsnittet år 2008.  Yay! Ojojoj, det finns så mycket man ska hinna se och så lite tid!

En till sak man ska hinna göra dem här dagarna innan julafton är att handla julklappar!! Har inte köpt en enda än så jag börjar få lite ångest nu! Aaaah hjälp! Fast jag vet redan vad jag ska köpa till vissa så jag är inte helt borta. Sen funkar det ju alltid med "strumppaketen" (paket med strumpor i) om man måste köpa något i sista hand, det har alltid varit uppskattat i min familj. Haha. Nä, men det kommer nog bli bra till slut, det är jag säker på (eller ganska i alla fall)

Jag kan redan nu känna hur skoltrött jag är, orkar inte fokusera till 100 %, även fast jag såklart gör mina uppgifter. Men jag känner att jag kan göra bättre. Och när jag går igenom kurserna för i år känns det inte direkt som jag kommer få MVG i allt. Det känns som jag skulle vilja ta en paus från skolan och få stinget tillbaka, jag skulle vilja ha jullov nu, nu och nu! Men det är inte långt kvar så jag får inte ge upp, måste härda ut!


20 DAGAR KVAR TILL JUL!! :)

What I want for Christmas

Känner att jag har haft en dålig uppdatering idag, har ju bara skrivit en gång. Har bara inte haft något att säga antar jag. Ikväll planerar jag också att gå och lägga mig före elva, även fast jag har lång sovmorgon imorn, bara för att få många timmars sömn. Och då ska jag ha hunnit kolla lite på One Tree Hill som jag har börjat kolla på igen efter flera månaders "paus", vet inte riktigt vad som hände där, men nu är jag tillbaka. Yay!

Eftersom det snart är jul (bara 22 dagar kvar ju!) sätter jag upp min önskelista här, i alla fall dem tio sakerna jag vill ha mest (ej rangorndat):
  • Minidator
  • Pengar
  • "Vänner" säsong 2 & 3
  • Ipod Touch, Ipod nano eller Creative MP4- spelare
  • Presentkort (H&M, JC, MQ, Åhléns, Topshop, Wedins och Indiska tillexempel)
  • Extern hårddisk
  • Guitar hero
  • Större säng
  • LCD- TV till rummet
  • En resa
Vore det inte härligt med allt detta? JOO!

Gossip girl

Jag gick och lade mig tidigt som jag sa, duktig som jag är. Det är fösta gången på länge kan jag erkänna. När jag sen vaknade vid sextiden på morgonen var jag pigg och det var så skönt. Jag ska börja sova runt halv elva varje dag! Vi får se hur det går, hahaha...

Har precis kollat färdigt på denna veckas Gossip girl, och jag kan bara säga en sak: Jag älskar den serien!!! Vill bara se nästa avsnitt direkt! Jag hatar att jag måste vänta en hel vecka till. Sen finns det såklart många andra serier man kollar på, så nördig som man är. Men man kan inte sluta när man väl börjat ju. Nu börjar naturkunskapen, måste fokusera. Hörs, pusspuss!



22 DAGAR KVAR TILL JUL!! :)

Good night, sleep tight!

Har jag bestämt mig för att vara duktig. Jag ska plugga i cirka 45 minuter och sen, tro det eller ej, gå och lägga mig. Jag behöver verkligen få min sömn efter gårdagens tre timmar vilket är alldeles för lite. Så nu blir det tidiga puckar som gäller! Skönt!

Ett par snygga jeans från forever21, behöver verkligen fler av dem i min garderob! Nu måste jag vara effektiv med pluggande. Det blir till och med god natt redan nu, kommer inte orka skriva när jag har pluggat färdigt. Så god natt och puss!


Easy day

Dagen har varit skön faktiskt, började 10.35 och slutade 15.45. Hade dessutom två timmars lunch då ena lektionen var inställd och då passade jag, K och K2 på att köpa (eller snarare av en som jobbar i en kiosk utanför vårat matsälle) en korlek så vi kunde spela lite på lunchen. Det var fett kul! Sen har jag inte gjort något mer idag, har inte hunnit. Och inte kommer jag hinna göra något roligt ikväll heller.
Nu när jag kommit hem ska jag fixa ihop nån enkel middag och sen plugga (eftersom det inte blev så mycket i helgen som jag hade tänkt). Jag börjar få panik nu alltså!! Hoppas det löser sig. Vi hörs efter maten för nu är jag hungrig. Ciao!

T- shirts

Kunde inte låta bli att visa lite snygga T- shirts från forever21. Jag verkligen älskar tröjor med coola tryck på, måste köpa flera, eller önska mig! Jag blev inspirerad av K som visade några hon gillade. Puss!

 

 

 

 

  

  

New week, new monday

God morgon! Jag fick några timmars sömn till slut, men det tog lång tid. Tror jag inte somnade förrän runt fyra (vilket innebar cirka tre timmars sömn). Men nu är jag hemma hos pappa och faktiskt väkdigt pigg så skoldagen kommer nog flyta på bra. Fast den kommier bli tråkig! Så fort jag kom till pappa drog jag på mig ett par sköna mjukisbyxor och en gammal pikétröja jag hittade i garderoben. Kanske inte det snyggaste man kan ha på sig men väldigt bekvämt. Och nu sitter jag i sängen och myser med en varm filt och massa kuddar. Men ska snart hoppa in i duschen, göra iordning mig och äta frukost.
Ha en bra dag, puss och ciao!





23 DAGAR KVAR TILL JUL!! :)

Hard to sleep!

Känner bara för ett nattsinlägg. Det beror på att jag är så pigg och inte kan sova. Usch vad klockan är mycket! Och jag ska upp tidigt imorgon eftersom jag ska till pappa. Men vad ska jag göra om jag är jättepigg liksom? Jag kommer ändå bara ligga och vända och vrida på mig till ingen nytta, så jag kan lika gärna sitta vid datorn ett tag till. Haha.

Jag hatar verkligen att helger går så fort och att man aldrig har tid att göra allt man vill. Det är så hemskt att jag nästan börjar gråta när jag tänker på det nu. Även fast man kanske hinner göra många saker hinner man inte göra allt man hade tänkt sig. Okej jag erkänner att man kanske "slösar bort" sin tid lite på att slappa, men ändå inte hela dagen. Så mer tid är faktiskt med på årets önskelista för min del, även fast jag vet att det är omöjligt att få... tyvärr! Om jag bara spontant skulle säga tre saker jag skulle vilja ha mer tid till skulle det vara:
  • Umgås med alla kära vänner, och pojkvännen! Jag menar, det känns som jag knappt hinner träffa någon alls, har tappat kontakten med så många just på grund av brist på tid! Och min pojkvän är så underbar att om jag skulle välja skulle jag vilja krama honom i en vecka utan paus.
  • Idrotta! Jag var tvungen att ge upp basketen (som jag saknar mycket!!) för att det tog upp förmycket tid i en värld full av skola, prov och arbeten. Sorligt!
  • Ta hand om mig själv! Om det är något som jag gör alldeles för lite är det att ta hand om mig och min kropp. Massage, fotbad, spa och bubbelbad skulle inte sitta helt fel någon gång, men när ska man någonsin få tid med det?? Typ aldrig.
Och när jag ändå är igång med mina punkter kan jag lika gärna sätta upp en med tre saker jag skulle vilja göra i framtiden om jag skulle ha mod, och framför allt tid!
  • Sjunga! Så mycket som jag sjunger och nynnar hela tiden är det inte så konstigt att jag vill bli sångerska. Ganska logiskt. Det skulle nog vara det häftigaste någonsin! Tänk dig att gå upp på en scen med flera tusen i publiken och få en respons av stående ovasioner. Min stora, stora dröm.
  • Dansa! Även fast jag inte har gått på dans förut eller är superbegåvad tycker jag ändå att jag har taktkänsla. Dans är verkligen något jag skulle kunna tänka mig att hålla på med. Ett väldigt bra sätt att fu ut all sin extra energi (jag har massor!)
  • Spela gitarr! Av alla instrument som finns är gitarrr den jag helst skulle vilja kunna spela. För det första älskar jag aukustiska låtar och covers, alltid vackert! För det andra funkar det till alla låtar, alltså ganska neutral och det är bra! (shit, det är bara estetiska saker jag vill göra i framtiden ju)
Tänkte att jag skulle sätta upp låten jag lyssnar på typ jämt nuförtiden. Imogen Heap med Speeding cars. Skitbra verkligen! Hoppas ni gillar det. Nä nu lovar jag att jag ska försöka sova snart, god natt och puss!


So good!



Nu är det äntligen december by the way, bara 24 dagar kvar till jul! YAAAY! :)

RSS 2.0