need new bikini.

lite mer än två veckor av sommarlovet har gått, vilket innebär att det är åtta veckor kvar till skolan börjar! jag har inget mer jobb att göra dåra så jag kan bara vara leeedig resten av lovet, UNDERBART! den här veckan kommer bli väldigt lugn, o nästa vecka kommer jag åka ner till mikael landställe i en o en halv vecka, sen kommer jag hem o umgås me kompisar o badar i poolen, sen kanske antingen vi åker iväg igen (antingen utomlands eller till mormor eller liknande) och sen fyller jag arton!!! jag längtar såå mycket, håller redan på att planera liksom haha. snart blir jag myndig lalalala. det kommer bli en härlig sommar!

en sak som jag inte har skaffat ännu men som jag verkligen behöver är en ny bikini, men de är bara för att jag inte har bestämt mig ännu hur jag vill att den ska se ut, de finns så mkt att välja mellan!! helt sjukt. jag vet ungefär men ändå inte. tänkte jag skulle åka in idag eller imorgon och kolla lite i affärer för att få lite hjälp på traven. om ni har försalg på snygga bikinis så skriv gärna, jag behöver all hjälp jag kan få!:)
men nu ska jag ut i det fina vädret och njuuta, see ya!

 
jag funderar på något liknande den här, eller iaf den här "sorten", sen färg eller mönster är jag inte säker på ännu

job, no more.

fick precis reda på att jag inte kommer behövas mer på mitt jobb (där jag egentligen skulle jobba två veckor till), jahapp då va de bara att säga byebye till mer pengar. not funny! men detta innebär att jag istället kan utnyttja min tid på annat sätt... typ vara leeedig, vilket ändå inte är fy skam. då funtar jag på att åka upp tidigare till mikaels landställe så jag är där typ en o en halv vecka istället, låter naajs jue. jag har ju ändå inget bättre för mig liksom. och ikväll ska jag iväg med mamma o syster och kolla på vår efterlängtade bio ("the hangover")... finally ska jag få se den. wiiie. men nu måste vi snart åka om vi ska hinna så nu blir det ett snabbt klädesbyte, packa väskan o åka. ha de najs. ciao!

mondaymonday.

ännu en ny vecka, och fortfarande lika hääärligt väder! YES! de enda som är synd är att kay idag åker till sitt landställe idag, eller hennes mormors landställe rättare sagt, o ska vara där en hel vecka!! eller kul för henne men synd för mig. nu är både kay o mikael bortresta jue. jag får hitta på massa andra roliga saker istället... som att sitta vid datorn. haha. nä men jag ska faktiskt försöka vara ute mycket också. det är ju ett måste i de här vädret liksom. och sen finns det ju något som heter telefon som man kan prata i med dem. så de går bra. nu ska vi tänka positivt: snart får jag träffa dem igen... kay kommer hem om en vecka och när jag jobbat färdigt så åker jag ner till mikaels landställe o umgås med honom, hans familj o vänner. najsnajsnajs. I can barely wait! men just nu får jag nöja mig med min egen familj att umgås med hehe. dem är inte så pjåkiga dem heller.

btw jag typ äälskar zachary levi från chuck, så charmig, så fint leende, så underbart hår, så söt och framför allt så rolig. många kanske tycker han är töntig och nördig, och visst det är han väl också, men han är snygg!! är detta en ny patrick dempsey för mig kanske? haha nej faktiskt inte, men nästan. han är inte långt ifrån alltså. my newest tv crush (av alla jag haft genom tiderna hahaha!)

 
 

just another nice day.

good morning. idag vaknade jag faktiskt tidigt (runt niotiden), så himla skönt! då slipper man sova bort halva dagen och istället gå ut på altanen och sätta sig i den varma morgonsolen och äta frukost. mycket bättre än att vakna vid tolv. men de berodde nog mest på att jag faktiskt la mig i hyfsad tid igår, runt två. jag är faktiskt lite stolt, haha.
så vad ska man hitta på för ngt idag? jag har inga direkta planer vad jag vet, förutom att kanske gå på bio med mamma eller åka jolle med kay. men vi får se om de blir av.  om de blir bio blir de "the hangover". den sägs vara jätterolig så då har jag iaf ngt att se fram emot! annars ska jag väl passa på att va ute så mkt som möjligt o kanske få lite fin solbränna. funtar även på att gå o köpa lite jordgubbar snart, blev så sugen. man måste ju njuta nu den sista dagen innan man ska jobba igen.
ha en bra dag nu, ciao.



saturday.

lördag igen, häärligt! sol- check! värme- check! glatt humör- check! naajs. det enda som saknas nu är solbrännan haha, men den kommer väl så småningom hoppas jag. o en sak till som gör mig lite nere idag är att tredje säsongen av chuck inte kommer sändas i USA förrän i mars 2010, fatta va man måste vänta länge!! usch. jag vill ju se fortsättningen nuuu. jag hatar att vänta.
idag vaknade jag vid ett o gick ut för att spela lite kort med mammy på altanen, samtidigt kunde man sitta o solade i det underbara vädret. gick in till datan nu för att ta en liten paus från allting, det blev nästan lite för varmt där ett tag. funtar på att åka vällingby en snabbis snart o sen träffa kay. vi pratar om att ta ut hennes nya jolle på sjön och ro. eller så kommer vi kanske bara ta en liten promis på kvällskvisten. we'll see, we'll see. men nu ska jag iaf gå ut o äta lite middag, kyckling med potatis jummie! ha en bra lördagskväll! byebye.

awesome night.

heeello. nu ska jag sova äntligen. men innan det ville jag bara lägga in ett snabbt inlägg först. ikväll var riktigt trevligt, jag grillade (igen) med såfia o kay några timmar, de blev marschmallows o korv igen hihi. göött! tog tyvärr inte några bilder alls faktiskt, det blev liksom aldrig av. så ingen bildupdate denna gång, hoppas det är okej. den här gången får texten tala istället för bilderna. en sak till jag vill säga är att jag bara ääälskar tre saker just nu, dem första två sakerna kan jag inte sluta lyssna på o den andra är jag heeelt farligt besatt av! dem första är låten "believe" med the red jumpsuit apparatus o "learning to fly" med Tom Petty, helt klart två awesome låtar! det tredje är teveserien chuck som jag kollat på den senaste veckan som ni vet. jag kan bara INTE sluta kolla, det är så spännande o bra, helt klart det bästa jag sett på länge. okej från början måste jag erkänna att jag inte trodde att serien skulle vara bra eller iaf inte ngt i min smak... men vad jag hade fel! så ge den en chans innan ni säger ngt tycker jag. jaja nu måste jag hoppa i säng innan jag somnar sittandes i soffan, är bara så trött. det kommer sitta finfint med lite sömn. god natt.





the beach.

halloj igen. sorry att jag inte bloggade igår, men idag blir det update  från i onsdags. jag o mina två kompisar felle o kay valde till slut att köra på grillningen på klipporna vid stranden. och det var en riktigt lyckad och mysig kväll! och jag tog faktiskt mitt första dopp i sjön för i år!! helt sjukt... för jag hatar ju att bada i havet. bara tanken på alla alger, allt sjögräs (och saker som finns på botten) och kylan i vattnet får mig inte direkt jättesugen på att bada. men när tillomed kay sa att hon skulle bada (och hon typ hatar att bada i havet ännu mer än mig haha) så var man ju bara tvungen. fast snacka om att jag skrek alltså, fast de gjorde vi alla, stackars dem som var nära oss säger jag bara hahaha. jag sätter upp lite bilder därifrån nu så ni får lite o titta på. ciao.















love the weather.

howdie! jag bara ÄLSKAR det här vädret! det går inte att bli annat än glad när man kollar ut genom fönstret! äntligen sommarväder liksom. men så har de ju varit några dagar nu. woooohooooo! och ikväll ska jag träffa några kära vänner o vi ska antingen grilla på några klippor vid en strand eller gå på bio ikväll. i så fall kommer vi se "baksmällan" ("the hangover") som sägs vara jätterolig! vi kommer göra båda har vi bestämt, men en sak gör vi nu ikväll och en på fredag kväll. får se vilken vi väljer först. i vilket fall som helst kommer de bli supermyyys! jag får inte glömma att ladda kameran bara, man måste ju ta massa foton som jag kan sätta upp här på bloggen sen, hihi. jaja måste dra nu, tjingtjing!

I want to get away from everything.

jag är helt slut. solen gasar på hela dagarna och det är sjukt varmt. fast jag klagar inte. jag bara informerar, haha. idag har jag bland annat kollat lite på olika resemål mot början av augusti, o jag har nappat mest på barcelona, grekland eller kanarieöarna faktiskt. men billigast blir nog barcelona då tror jag. har kollat både på resor o hotell. men en resa under tiotusen kommer nog inte vara omöjligt ändå. hoppashoppashoppas vi gör de! jag ska inte ha för höga förväntingar bara för då kommre jag bara bli besviken liksom. men om det blir av då säger jag bara en sak: yäää baaaaby!
men nu hoppar jag nog i säng faktiskt. sussa sött nu, go natt!



shopping stuff.

kom på att jag glömde lägga upp bilder på exakt vad jag har köpt i london. det är inte jättemkt, men lite iaf o de är bättre än ingenting ju. så here it comes. o sen säger jag god natt. nu ska jag soooova. see ya tomorrow folks!! :)









LONDON.

hej igen bloggen. nu är jag hemma i sverige igen. eller alltå jag var hemma för 24 timmar sen egentligen men jag har bara inte bloggat. men nu kommer en rejal bildupdate från london iaf hihi. jag har haft det uuunderbart roligt o shoppat o sett väääldigt mkt, trots att jag bara var där i två dagar. men gud vad jag o min mammy har fått bra benmuskler nu alltså, vi har bara gått o gått  o gått såååå mkt!! första dagen tror jag att vi gick samanlagt i tio timmar i streck, o andra dagen kanske åtta timmar. heelt sjukt, men som sagt bra träning plus att man verkligen fått se staden ordentligt då jue. så nu ska jag vara tyst och låte bilderna tala för sig själv. sorry om ni tycker dem blev lite tråkiga eftersom nästan alla är svartvita, men jag tyckte dem blev bäst så faktiskt. så enjoy.

turistjohanna:
     

     

 

den fina brittiska miljön:
       

   

   

     

   

 

midsummer.

GLAD MIDSOMMAR! och tack gode gud att det är soligt o fint väder!

och nu är der exakt 7 timmar och 20 minuter kvar tills mitt flyg till London avgår. jippie!! jag vet att de kanske inte är världens big deal för alla att åka flyg o vara utomlands några dagar, men det är det för mig. för jag har bara flugit en gång förut o de va till kreta när jag var 14. så för mig ska både själva flygresan och london bli awesome!! jag har packat färdigt allt o har allt jag behöver med godis, tidningar och musik. check! o jag har även gjort lite nytta idag då jag hjälpte kay att baka massa jordgubbstårtor o nonstop cookies till deras café vid ett midsommarfirande i en park i närheten. jättemysigt och kul faktiskt. så nu kom jag precis hem o ska nog bara ta det lugnt en stund framför teven och datorn och kolla igenom min packning en gång till o checka att jag har allting, skulle ju vara jobbigt om man glömde ngt liksom.





the night before tomorrow.

nu sitter jag här hemma sista kvällen innan jag åker. lite pirrig i magen är jag men det är inte så farligt ännu, det kommer garanterat vara värre imorgon kan jag lova!! håller på o ladda på filmer o ny musik till ipoden, kollar på tv-serien "chuck" (som jag fick låna av en kompis idag) o myser i min soffa med lite apelsinjuice o smågodis. mys o mums på samma gång hihi. jag har packat färdigt det mesta och känner mig faktiskt så gott som klar, känns bra att göra allting i god tid, för jag åker ju liksom inte förrän på kvällen imorgon så jag har ju dagen på mig att fixa allt innan jag åker. o supersnälla kay ska övningskörningsskjutsa mig till arlanda så jag slipper ta mig dit med tåg eller buss (som bara kostar massa pengar), thank you for that darling! så allt komer gå smidigt och snabbt känns det som. goooood. men nu, åter till "chuck" där huvudrollen spelas av söta Zachary Levi. fast han är inte jättesöt i serien, mest i verkligheten. skriver igen imorgon på dagen ngn gång innan jag åker till arlanda.ha en bra kväll and wish me luck! ciaaaao!


I just had to say goodbye. <3

var bara tvungen att skriva ett till inlägg för att säga att jag kommer sakna min mikael enormt mycket!! han åker till sitt landställe idag och kommer vara borta i lite mer än tre veckor, sjukt mkt... ja eller iaf för oss, det är det längsta vi varit ifrån varandra sen vi blev tillsammans. älskling, jag hoppas du får det så kul nu och njuter ordentligt! jag kommer tänka på dig varje dag! och en sak till jag inte skrivit ännu: idag firar vi 10 månader tillsammans, det har varit en underbar tid med dig älskling, och jag ser verkligen fram emot tiden vi har framför oss i framtiden! jag älskar dig. <3

tomorrow is the shit.

herregud vad tiden går fort när man har roligt. dem senaste dagarna har gått väldigt fort, känns som den bara svischat förbi o jag har inte alls hunnit göra så mkt som jag velat. asså IMORGON åker jag ju liksom till london!!! alldeles ensam. både awesome o läskigt. men mest awesome såklart. ser verkligen fram emot o se den otroligt berömda o vackra staden hihi. jag ska ta mångamångamånga foton o sätta upp på bloggen sen o självklart ska jag se till att shoppa också! oxford street, here johanna comes! fast inte förrän imorgon dåra. så idag ska man tvätta, diska, städa rummet färdigt, packa färdigt, se till att man har allting och vet var allt finns, köpa lite godis till flygresan *blink blink*. och jag känner nu att jag börjar bli nervös inför flygresan, aah! andas, andas. alltså jag är inte speciellt flygrädd direkt, det är bara det att jag inte gjort det så ofta förut, plus att jag är lite rädd att jag inte ska hitta rätt när jag väl kommit fram till Heathrow, jag menar det är ju enormt stort där!! jaja, det löser sig nog. nu ska jag gå ner och hänga upp min tredje tvätt. hörs later bye.

It just hit me.

jag satt här vid datan o helt plötsligt slog mig tanken att mikael åker till sitt landställa på onsdag! alltså om bara tre dagar. och han ska vara där i fyra veckor!! snacka om att saknade kommer bli stor, jag HATAR att vara ifrån honom så länge!! fast jag ska iof komma ner till hans land efter tre veckor ungefär, så då kommer jag inte vara ifrån honom fyra hela veckor så det är bra iaf! men ändå, usch vad jag inte längtar tills han åker. och eftersom jag kommer jobba på dagarna nu innan han åker så kommer vi liksom inte hinna träffa så länge på kvällarna, och ikväll kunde han inte, så imorgon o på onsdag några timmar alltså... ja typ nio timmar sammanlagt kanske. nu blev jag lite nere. så jag måste kolla på en bra komedifilm nu känner jag för att få upp humöret ikväll! vilken ska jag ta? hm.. får fundera lite. så länge sätter jag upp en ny lista, som jag älskar hehe.

1. Hur gammal är du om fem år? 22
2. Vem var den sista du träffade? Dem på jobbet
3. Hur lång är du? 168 cm
4. Vilken var den senaste film du sett? chasing liberty
5. Vem ringde du senast? kay
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? "Ja de gick bra, jag trivs jättebra där o dem är hur trevliga som helst. så de kommer bli toppen! hur gick det för dig idag då? <3"
7. Vad är dagens planer? sätta på mig myskläderna, kura ner mig i min varma säng, kolla på ngn bra film o gå och lägga mig i tid så jag orkar upp imorgon.
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Generellt så hatar jag att prata i telefon, jag har lite halft fobi för de faktiskt. men de finns vissa personer, typ mamma, kay o mikael som jag kan prata med i telefon ofta o där jag fortfarande känner mig bekväm me de!
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Skilda sen jag var elva
10. När såg du senast din mamma? igår tidigt på morgonen innan hon åkte till London. saknar henne faktiskt lite redan
11. Vilken ögonfärg har du? bruna me lite grönt i
12. När vaknade du idag? runt halv åtta
13. Har du någon gång hittat en katt? ja ngn gång när jag var lite tror jag
14. Vilken är din favoritplats? för mig är det inte platserna som är viktigast eller spelar så stor roll, det är personerna jag är med som påverkar mig mest o som gör de bra
15. Vilken plats föredrar du minst? Jag gillar inte kyrkogårdar eller andra mörka platser, o sen är jag inte ett stort fan av skog o träsk heller direkt. blä.
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? ja inte i skolan iaf, jag kommer jobba o troligtvis ha en fin o glad familj me både man o barn. jag hoppas de iaf!
17. Vad skrämde dig som barn? mörker och hajar
18. Vem fick dig att skratta senast? mikael hihi
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? nej de tycker jag inte, de är ju coolt o ha kvar sånt ju
20. Har du stationär eller bärbar dator? en egen bärbar, min älskade röda delldator!
21. Sover du med eller utan kläder på dig? det beror på om jag sover ensam eller inte haha
22. Hur många kuddar har du i sängen? två- tre
23. Hur många landskap har du bott i? ett tror jag
24. Har du någon gång spytt på fyllan? har aldrig varit full
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? alla tre, på sommaren är det underbart att vara barfota, inomhus vill jag helst ha strumpor o utomhus annars är de klart man vill ha skor. fast den bästa känslan är ändå att vara barfota
26. Är du social? Ja jag är social skulle jag säga, fast jag är också lite blyg ibland... de beror på hur många gånger jag har träffat människorna jag är me tidigare
27. Vilken är din favoritglass? ben and jerrys sitter aldrig fel!! jummie.
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? åka utomlands med nära o kära, spara, fixa körkortet, köpa bil, köpa annat nödvändigt o köpa egen lägenhet... det skulle vara underbart! men kommer troligtvis aldrig hända tyvärr.
29. Tycker du om kinamat? njae sådär, de funkar.
30. Tycker du om kaffe? no way!
31. Vad dricker du till frukost? oftast juice eller oboy
32. Sover du på någon särskild sida? både två, men de är bekvämast på vänster sida
33. Kan du spela poker? jaa jag kan, men om jag är bra på de är en annan sak haha
34. Tycker du om att mysa? de är typ de bästa som finns!! <3
35. Är du en beroendemänniska? vet inte riktigt vad som menas me de, men jag skulle påstå att jag ganska lätt kan bli beroende av saker... om de va det som frågades.
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? japp, fast han är ett år yngre
37. Vill du ha barn? ja absolut!!
38. Kan du några andra språk än svenska? ja, de är klart.
39. Har du någonsin åkt ambulans?nej inte va jag kan minnas, har knappt varit på sjukhus så mkt ens
40. Föredrar du havet eller en pool? gillar inte att bada i havet, nej usch, så helt klart pool. har ju en egen pool så man kan bada när som helst så de är naajs!
41. Vad spenderar du helst pengar på? kläder, godis o accessoarer
42. Äger du dyra smycken? nej inte speciellt, brukar inte handla för dyra saker
43. Har du någon gång testat narkotika? nej o kommer ALDRIG göra de
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? tuggummi
45. Vem är den roligaste människan du känner? haha jadu, kay o mikael har en delad förstaplats, dem får mig att skratta latt!
46. Välj ett ärr på din kropp? det stora ärret på höger ben som jag fick när jag ramlade på grus förra sommaren, de är både på knäet o smalbenet, typ 5x3 cm, fast de syns inte så mkt längre tack o lov.
47. Vad har du för ringsignal? någon typisk sony ericsson signal
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? eh nope
49. Flirtar du mycket? nope behövs inte, jag har ju redan den bästa pojkvännen! <3
50. Vart togs din profilbild för din blogg? på en kryssning
51. Kan du byta olja på bilen? eh?
52. Har du fått fortkörningsböter? har inte ens körkort, är inte ens arton ännu (men väldigt snart, lääängtar!! sätt 20:e augusti på minnet hihi)
53. Vilken var den senaste bok du läste? hmm, jag läser inte så ofta direkt... måste va i taket lyser stjärnorna för några veckor sen typ
54. Läser du dagstidningen? gratistidningar- ibland på t-banan, betaltidningar- typ aldrig!
55. Prenumererar du på någon veckotidning?nej inte längre, gjorde förr i tiden
56. Dansar du i bilen? oo ja, o sjunger för full hals, oftast me mamma haha!
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? lyssnar inte ofta på radio, men tror de va rix fm, eller the voice
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? ett telefonnummer
59. När var du i kyrkan senast? när vi va tvugna att besöka tre olika kyrkor på en fältstudie inom relgionkunskapen i tvåan för ett tag sen... de va tråååkigt
60. Vilka personer utmanar du? alla som har lust! go for it folks!

my new and short hair.

I'm starting to like it more

god eftermiddag! i morse var jag verkligen nära på att missa bussen alltså, jag gick upp en kvart innan jag skulle gå. inte bra inte bra. men jag hann, pjuu! och min första dag på jobbet har varit superbra, jag har fått ett eget stort skrivbord, en egen data, en egen e-mail adress dit o ett passerkort o en nyckel så jag har tillgång till hela konferenshuset o aulan! det känns riktigt coolt faktiskt, lite mäktigt liksom hihi. I've got the power baby! men jag gjorde inte så jättesvårt jobb första dagen, utan jag fick mest bekanta mig med datorn o lite program o fixa några småsaker med vissa exelfiler osv. men inget större. sen om ett tag ska jag hjälpa till med att svara på frågor från personer som ska vara med på konferenser, via min mail, och lite sånt. även fast de kanske är lätt att de blir lite tråkigt att sitta vid ett skrivbord hela dagarna så hoppas jag att jag kommer hinna ha lite skoj iaf.
jag kom precis hem nu o tänkte faktiskt spendera min kväll med att ta det lugnt o vila kroppen. kanske kolla på ngn film o bara njuta av kvällen! det är ju ändå så dåligt väder så man vill o kan ju ändå inte göra ngt utomhus. usch.

när de gäller min nya frisyr så är jag fortfarande inte jätteförtjust men det är ju bara för att jag fortfarande inte är van. men jag börjar sakta men säkert vänja mig mer o mer... men de kommer nog ta ett tag innan jag blir nöjd, men jag kommer nog bli nöjd ändå tror jag. hoppas jag. 

WOOHOO!

hello everyone. jag ska börja med ett ord... SOMMARLOOOOV!!!
sorry för dålig update, men har inte känt att jag haft ngt att blogga om sista tiden. tycker de börjar bli lite utjatat att hela tiden skriva om va man gjort under dagen o så, men egentligen... va har man en blogg till annars liksom?? ja de är ju här man har chansen att skriva om sig själv o va man gör osv. så jag antar att jag egentligen har så mkt annat jag kan skriva, då måste problemet alltså vara att jag har ett tråkigt o ointressant liv kanske, haha. nä jag är faktiskt nöjd me mitt liv, gillar de precis som det är hihi.

så varför inte göra som ajg alltid gör... jag skriver om vad jag gjort dem senaste dagarna!! alla jublar. i fredags så träffade jag två vänner o vi satt uppe halva natten o kollade på film, bla dansfilmer o en klassiskt komedi som heter "chasing liberty" som jag ääälskar, killen i den filmen e hur söt som helst, speciellt hans ögon. iaf, sen igår så träffade jag mikael o två andra vänner o vi åt middag, spelade singstar, guitar hero o umgicks o hade skoj. sen va jag o mikael så himla pigga så vi satt typ uppe resten av natten o bara pratade om allt möjligt mellan himmel o jord, så de va mysigt hihi. tror vi gick o la oss halv sju typ. hoppsan hehe. o nu kommer de sjuukaste idag... när jag o mikael vaknade igen va klockan inte mindre än FEM PÅ EFTERMIDDAGEN! jag har aaaldrig gått upp så sent förut, o jag vill aldrig göra de heller. alltså shit vi sov ju fan bort nästan HELA dagen, usch usch. men som tur är så är der sommarlov nu o då kan man sova bort dagar utan att de gör så mkt. men jag blev ändå lite nere eftersom jag ska jobba imorgon o därför inte kunna sova så mkt inatt (som ni kanske märker) eftersom jag sovit så länge idag o för att då är jag inte ledig så mkt nu så då känns de som man ska ta vara på helgerna ordentligt, typ som om de vore skola liksom. men men, sånt händer... antar jag. o sen idag när jag kom hem från mikael så kom kay över o skulle klippa mitt hår o jag säger såhär: snäll tanke, omtänksamt, snygg frisyr i allmänt... meeeen inte totalt jättenöjd ändå måste jag erkänna. alltså jag kommer väl vänja mig antar jag, men just nu gillar jag de inte! alldeles för kort för min smak måste jag säga, jag som älskade att mitt hår hade växt ut så mkt. jaja, de växer väl snabbt nu hoppas jag. de är ju inte världens undergång dirkekt.

btw, bara fyra dagar kvar tills jag åker till London, yeees! I am so excited!


matthwe goode från "chasing liberty"

WONDERFUL!

tisdag avklarad, så vad är kvar nu? imorgon - ledig, på torsdag- ledig, på fredag- skolavslutning. ja det känns ju helt okej ändå.... eller snarare de känns UUUUNNDEEEEERBAAAAART!! wooohoo äntligen sommarlov liksom! även fast jag kommer jobba dem första veckorna så är jag superdupermongogladgladglad! livet leker just nu o kan faktiskt nog inte bli så mkt bättre för tillfället. och idag fick jag också reda på att jag kommer få MVG i idrott, yeees! lalala va allt är bäst hihi. men nu måste jag städa så inte mammy blir galen när hon kommer hem haha. byebye.

LONDON BABY!

så nu har mammy o jag suttit o kollat hotell, busskort, flyg, gator o sevärdigheter i London i typ två och en halv timme, najs men segt. så nu är allt bokat o klart!! mamma åker nu på söndag till london på engelska intensiv kurs o jag åker upp på fredag eftermiddag (den 19e) o så åker vi tillsammans tillbaka till sverige på söndagskvällen. najsnajs! nu blir det primark, oxford street, bakerstreet (like my name hihi), madame tussauds, london eye, london bridge, big ben ja o massor av andra roliga saker som gäller! looondooon baabbyyy! jag är bara så taggad o så glad just nu att det inte går att beskriva. det är bara elva dagar kvar tills jag åker, can't wait! o en till bra sak med att mamma åker några dagar innan mig är att då får ju jag nästan hela huset för mig själv typ en hel vecka, då kan jag o mikael passa på att träffas ordentligt o uttnyttja tiden tillsammans innan han åker till sitt landställe dagen innan jag åker. perfekt timing, de kan inte bli bättre!


and monday again.

god morgon! jag gick o la mig igår direkt som lovat o jag vaknade för typ en timme sen, hur skönt är inte de!! eftersom jag börjar tre idag o bara har en lektion så är det perfekt tid att vakna. kände att jag helt plötsligt blev jättesugen att spela sims, så nu måste jag bara göra de! jag har gott om tid på mig hihi. jag kom ihåg när man var yngre o satt och spelade det där i flera timmar, man kunde inte slita sig ifrån de... det va tider de! men idag ska jag som sagt återfinna dem minnena hoppas jag och äta lite tigerkaka som vart över från mitt bakande för några dagar sen. mums! så hörs väl ngn gång när jag inte spelar haha. ciaaao!


sunday.

denna helg har känts, lång (men samtidigt kort), seg, rolig, glad, jobbig, stressande, underbar, livlig, lat. ja verkligen blandade känslor där. för det mesta har allt känts roligt och bra i helgen, jag har varit på bra humör, mått bra, träffat roliga o snälla personer, ätit gött, kollat på bra filmer, träffat min pojkvän. men sen har allt samtidigt känts väldigt segt, nästan som att man antingen bara halvsover bort hela dagen eller verkligen inte gör ngn som helst nytta o de gillar jag inte! och för tillfället så mår jag lite illa nu så just nu känns allt bara piss. men jag tror och hoppas att det går över imorgon. ska alldeles strax hoppa i säng o få min välförtjänta sömn. mmm.... sooova.

igår var mkt trevligt då jag o några vänner körde bowling o sen gick hem till mig o gjorde hemlagad pizza o kollade på matchen mellan danmark- sverige (som btw var en tråkig, dålig och pinsam match där vi spelade dåligt... som vanligt då alltså), spelade kort o bara pratade och umgicks. hihi. sen idag var jag med mikael på förmiddagen o bara tog det lugnt o sen åkte jag o familjen över till min kusn och firade att han fyllde år förra helgen. det blev god tårta på menyn o han fick ett nintendo ds spel av oss, lite nördig som han är haha. nä jag ska nog inte säga ngt egentligen*blink blink*. sen när jag kom hem gick jag iväg o spela pingis me mikael, hans bror o en annan vän, de va ganska kul, men mikael mådde dåligt och åkte hem o resten av kvällen var jag så pass trött att jag blev såå himla flummig o sen kändes det som jag skulle somna stående. haha. hoppas ni alla andra också haft en bra helg och njuuutit ordenltigt. hörs igen senare, byye.















mikael.

Hade inget bättre att skriva så kände för att uppdatera er lite fakta om min fina mikael, fast kom ihåg att de är jag som svarat på frågorna så allt kanske inte stämmer haha, men bättre än inget iaf.

Hur länge har vi varit tillsammans?
fina 9 månader och 19 dagar!

Har han fått några smeknamn av dig?
Haha jadå självklart, ex sockerbulle, kalle, älskling, saffranspotatis, sötnos ja and so on

Hur gammal är han?
Han fyllde myndig den 21 maj, jag e fortfarande en liten sjuttonåring

Skulle ni kunna bo ihop?
Ja de tror jag verkligen, vi bor ju hos varandra varje helg ändå så de skulle egentligen inte vara så stor skillnad hehe

Vad gör han när han inte är med mig?
Kör innebandy, pluggar, träffar vänner och saknar mig såklart! ;)

Gillar han att retas? I så fall, vad säger/ gör han?
Hahaha jaaa de måste jag säga att han gillar... tex "du har något där på tröjan" *jag kollar neråt och han tar upp fingret på min näsa*, han tröttnar aldrig på den. sen lite småretandes om hur jag säger och gör saker såklart haha

Vad tycker han bäst om... tv-spel, att kyssas eller pengar?
det är en bra fråga som jag egentligen inte vet säkert, men jag kan ju alltid hoppas att det är att kyssas... men pengar sitter ju aldrig fel heller liksom.

Kan han sjunga?
Ja jag anser att alla kan sjunga, sen om man sjunger fint eller inte det är en anna sak haha, o han sjunger väl sådär (förlåt älskling)

Vad har han för klädsmak?
ganska simpel men snyggt; jeans o t- shirt

Gillar han godis?
Hahahah skoja inte!! han är gaaalen i godis!

Hur spenderar han helst sina fredagskvällar?
Jag tror och hoppas med mig, kanske att vi kollar på film eller bara ligger och myser bara han och jag:)

Har vi lika intressen och åsikter?
Vi har väldigt lika intressen, men däremot åsikter kan vi ha väääldigt olika ganska ofta, men vi passar bra ihop ändå right älskling?

Ser du en framtid med det här förhållandet?
Absolut ingen tvekan! Även fast jag självklart har mål och drömmar om att bo i USA så han helt klart med i min framtid! <3

Är han städsam av sig?
Eh JA, fett duktigt... mkt bättre än mig iaf, det är bra för då hjälper han mig att städa mitt rum hehe;)

Brukar han ofta säga att han älskar dig?
Japp, oftast varje gång vi ses! <3 man kan aldrig säga det eller höra det för mkt!

Är han vältränad?
Jadå min mikael är vältränad och snygg hihi!

Vilken är hans ögonfärg?
Blåa ögon, UNDERBARA!

Är han sportig?
Ja både han och jag är riktiga sportfreaks må jag säga, iaf bollsporter. looove it!

Vad är han för musiksmak?
han är inte så mkt för ballader eller låtar där man sjunger till gitarr... så pop, rock o fartig musik skulle jag säga!

Älskar du honom?
JA ALL THE TIME BABY! <3

plans for tomorrow.

nu har jag o mikael pratat lite mer om vad vi ska göra exakt imorgon och så här ser schemat ut: först träffas vi tidigt på dagen o bakar massa gött och köper frukt och jordgubbar som vi fryser in. sen åker vi iväg till mikaels föräldrars kompisar o kollar på deras gulliga söta nya kattungar och sen åker vi hem till mig igen o fixar chokladfundue (där vi kan doppa jordgubbarna och frukten, jummie!) sen går upp till mitt rum där vi kollar på en bra film. mysmysmys! det är det här jag verkligen älskar med helger och med att ha pojkvän! underbart.

annars ikväll, vad har hänt? har jag pluggat - nej. har jag städat mitt rum - nej. har jag ätit någon riktigt middag - nej. har jag egentligen gjort någon nytta över huvud taget - nej. bra där johanna!... noooot. och nu e klockan halv elva liksom, inte så lyckat kanske. men just nu orkar jag inte vara negativ o känna att jag slösat bort min lediga dag, jag är bara så trött i slutet innan sommarlovet så jag vill bara njuta av att ta det lugnt nu. snälla kan inte skolan va slut nu tack!? bara 8 dagar kvar nu... håll ut!

jag har iaf underbara vänner och en fantastiskt pojkvän som hjälper mig genom dagen. eloge till er. tacktacktack.


johanna, a star?

ledig idag igen, alla lektioner inställda. najs! och imorgn slutar man vid lunch wooohoo! och eftersom mikael är ledig imorgon så kommer han o jag kunna träffas tidigt på dagen o så ska han sova hos mig. vi tänkte typ baka något gött o kolla på någon bra film o bara mysa, va annars ska man göra när det ska regna hela fredagen? idag har jag verkligen segat hela dagen, de började me att jag sov bort hela eftermiddagen genom att vakna vid ett o då gick jag ner med datan framför teven o har suttit här sen dess. gjorde i ordning lite mackor med nutella (som jag btw inte ätit på lääänge, love it!) o lite oboy. jag ska snart börja plugga också, men måste bara få ta de lugnt ett tag till haha.

kay har btw övertalat mig (lättövertalig som jag är haha) att vara me i ngn nickelodeon tävling där man ska spela in när man sjunger en låt (man fick välja mellan cara mia, baby goodbye  och ngn till jag inte minns namnet på) o skicka in till dem så skulle en jury betsämma vilka som skulle få sättas upp på deras hemsida så får man gå in o rösta på vilka som ska gå till semifinal. o när de e semifinal ska man uppträda inför publik på typ nickelodeons sommartuné o om man kommer till final ska man uppträda på Liseberg, och till sist om man vinner hela grejen får man spela in en egen singel (någon ny låt dem skrivit). jag förklarar kanske lite konstigt hehe, men de e ganska simpelt. i juryn sitter Alice från Idol 2009 och Markoolio. detta ska alltså jag göra haha. det kanske blir starten på min sångkarriär som jag drömmer om! även om jag inte vinner så kommer de bli grymt kul iaf! så var beredda på att kanske få höra johanna baker sjunga! men de kommer dröja ett tag, turnen är inte förrän i augusti. men ändå, here I come! :)

alexander.

och nu har jag varit i vällingby o kollat på alexander rybak uppträda i k:fem. de va proppat med folk, mest småbarn och speciellt tjejer dåra, o herregud vilket skrik det var hela tiden. kändes som jag skulle bli döv. han blir nog norges nya måns eller emd haha. tog fram kameran o fotade o fick några okej bilder.

annars har min dag varit skön, hade inga lektioner idag vilket e de samma som ledig. najsnajs. så har kollat på gamla avsnitt av livet enligt rosa (haha lite nördigt men ändp kul!) o sovit ut ordentligt. snart ska jag väl försöka plugga lite också så jag känner att jag gjort någon nytta iaf, men får se hur de går med den biten hehe. men först ska jag äta middag. ciao.







rainrainrain.

jahopp då vart de regn o dax att klaga igen då. hatar regn. eller snarare, jag hatar att vara ute i regn. men jag älskar att sitta inne med en kopp varm choklad, invirad i en mysig filt med myskläder på sig o kolla på film o samtidigt höra regnet falla mot utepanelen. och det är faktiskt precis vad jag ska göra nu hihi! har bara inte bestämt vilken film. känner mig sugen på ngn klassiskt romantiskt komedi, sådana funkar alltid! får ta mig en funderare innan jag bestämmer, jag har ju inte bråttom direkt. så alltså trots skitvädret är jag på glatt humör!

gårdagen på picknicken med kay va btw a looot of fun! asså vi va riktigt flummiga hahaha! men eftersom de blev senare än först planerat så kände vi att de skulle bli roligare att sitta inomhus o äta maten o fikat. så vi satt ute i kanske en halvtimme o sen gick vi in i en liten stuga i närheten o fortsatte där. jag hade gjort iordning lite pastasallad o hade även lite mackor o godis me mig. kay drog till med gurka o dipp, hon skulle egentligen ha vattenmelon me sig också men den glömde hon hemma haha, men vi klarade oss ändå.  efter mycket skratt o några härliga timmat tillsammans så drog vi oss hemmåt för att få sova lite. fick några riktigt coola bilder på hemvägen med alla lampor, jag älskar sånna bilder. ciao.



     

hoooot.

hallå och god dag. kom nyligen hem från en inte minst vaaarm dag. satt ute för en liten stund sen o försökte pumpa däcken på min systers cykel som jag ska använda senare ikväll o de bara rann svett, usch de va äckligt varmt så jag gick in. fast egentligen när är vi svenskar någonsin helt nöjda med vädret? jag menar när det regnar klagar vi på att det är blött, när det är mulet eller moln klagar vi på att det är för kallt o när det äntligen blir sol klagar vi på att de helt plötsligt är för varmt. vi klagar hela tiden egentligen, de är inte ofta man hör "oo den här temperaturen är helt perfekt", de känns inte som de iaf. så nu har jag bestämt mig för att inte klaga ngn gång mer när det är soligt ute, jag ska bara vara glad. de är ju bara o ta me sig vattenflaska o tunna kläder var man än går så blir de inte så farligt liksom. så nu ska jag ut i värmen o spela basket, wiie! och senare ikväll ska jag träffa kay o ha middagspicknick i solnedgången. myspys. hörs senare bye!

RSS 2.0