Freefashion


bli medlemmar vettja, de verkar bra :)

my new dress.

jahapp då har de gått ytterligare några veckor och jag skriver inte. jag skäms, på riktigt. men bloggen är något jag inte riktigt har haft lust med så mkt senaste tiden, de har inte kännts som ngt jag vill göra för att de e så kul. tyvärr. kanske kommer jag igång snart igen, man kan ju alltid hoppas!

snabb sammanfattning och vad som hänt innan jag kommer till the real stuff: jag har varit ute och dansat på klubb för första gången sen jag blev arton, jag har träffat massa vänner, min bästisfestis har fyllt arton (igår faktiskt, GRATTIS IGEN!), jag har fått lön och köpt lite nya grejer bl a kläder o extern hårddisk!! jag har varit o bowlat me familjen, jag har spelat fotboll, jag har ätit väldigt mkt ben and jerrys senaste tiden och jag har blivit expert på att tvätta haha (med tanke på hur ofta jag gör de nuförtiden, fast de e mest mina egna kläder hihi), yes de va det.

nu kommer det viktiga. min kära vän ville att jag skulle sätta upp en bild på den nya klänningen jag köpte i fredags, och självklart ställer jag upp för henne. de va halva priset på TOPSHOP så jag betalade 350 kronor för den istället för 700 (vilket mattesnille jag är hahaha), så jag är nööjd! här kommer the picture.


RSS 2.0