No more snow, thank you.

Jahapp, nu verkar det som det är vår (även fast det egentligen snarare ser höstigt ut) igen och snön är borta, för typ femtiotolfte gången. Jag är trött på det här nu, orkar inte att vädret går fram och tillbaka. jag orkar inte att det är "aprilväder" redan i mars. Fyfyfy. Och om det snöar en gång till blir jag gaalen. Varför skulle snön komma efter julafton och håla på flera månader, det är sjukt. Jag vill ha sommar och sommarlov nu istället, det skulle gäöra mig på mkt bättre humör vill jag lova! Fast snart är det påsklov iaf så det är skönt. Kan knappt vänta!

Så hur har min dag varit igår? Njae, inte den bästa kanske, men inte superjobbig heller direkt. Helt okej. Fast när jag kom hem fick jag väldigt ont i huvudet, och inga värktabletter har vi hemma heller. Typiskt. Men pappa åkte iväg och handlade det nu så det löste sig sen, tack och lov.







Heey

Heeey!
Min helg har varit mycket trevlig, har typ varit med Mikael största delen, ända från i fredags. Kom hem igen runt tretiden. I fredags satt vi bänkade framför teven och Let's dance finalen, trevligt trevligt. Jag bara älskade Laila och Tobias shownummer, fick gåshud alltså! Efter det vart det nästan direkt i säng, jag och Mikael var helt slut. Vaknade vid åttatiden och låg och myste sisådär en o en halv timme typ. Love it! Sen var det lördag o då tog man det lugnt och förberedde sig inför kvällen då det skulle vara "grabbkväll" med Mikael, han bror, pappan och två av hans bästa kompisar. Jag fick också vara med även fast jag är tjej haha. Det var kulkulkul! Runt tretiden (sommartid) drog sig Mikael o jag till sängen och somnade snabbt. Och imorse var det dega i sängen igen. Snacka om lugn helg, och så sköööön. Fast nu i efterhand känns det lite som man vilat bort hela helgen, det är ju liksom skola imorgon. Blä. Och denna vecka har vi två inlämningar och ett nationellt prov i svenska (i fem timmar!!) så det är bara o plugga på. Sen måste jag hinna träffa Mikael iaf en dag nu i veckan för han ska ju iväg till sitt land nu på fredag eftermiddag. Då kommer jag inte träffa honom på nästan tio dagar, riktigt jobbigt! Men då får vi ju sakna varandra iaf och på ett sätt så är det bra ändå. Det kommer bli ännu jobbigare sen i sommar när han ska vara där typ sex veckor (fast jag ska också åka med och vara där en vecka) Ser inte fram emot de, det är fööör lång tid!








Wednesday!

Heello! Idag var det studiedag dåra så inte så ansträngande, det var precis vad jag behövde. Och imorgon har man bara en lektion och slutar före lunch, mohahaha, nä nu ska jag inte skryta. Men det ska iaf blir super! Men tyvärr måste jag plugga lite också, har en helvetesvecka nästa vecka med hur många saker som helst, inget o se fram emot direkt!! Kom ganska nyligen hem från jobbet idag, hade faktiskt väldigt roligt. Inte för att jag brukar ha det tråkigt eller så men idag var lite extra kul. Alltså det var egentligen inget speciellt som hände, bara att killen jag är barnvakt åt var på väldigt bra humör och gjorde allting roligare. Så nu har han gjort mig glad, thank you very much:) Sitter för tillfället och kollar upp sevärdigheter i London, dit vi ska åka i sommar, för att kolla vad jag helst vill göra, man måste prioritera när man är i en sån stad vetni.

Jaha, snart är det påsklov dåra, bara en o en halv vecka kvar, wiiie! Men samtidigt kommer det bli lite tråkigt för Mikael ska åka till sitt landställe och vara där hela lovet så jag kommer inte kunna träffa honom någonting. Blää. Men jag får hitta på andra roliga saker att göra istället, tillexempel träffa Kay och annat roligt folk. Det kommer säkert bli bra!!

Och för att avsluta inlägget lite snyggt lägger jag in en lista...

Du som liten
1. Vad hette din första bästa vän?
Elin och Sofie
2. Vad hette din första kärlek? Gustaf, jag gifte mig med honom på dagis hehe
3. Vilken var din favorit rätt? Spaghetti tror jag, haha
4. Vilken var din favorit färg? Blå helt klart!
5. Vart bodde du? Backlura, Hässelby
6. Vad tyckte du var det bästa som hänt? Att ha roliga och många vänner
7. Vad tyckte du var det värsta som hänt? Att förlora, haha dålig förlorare som jag var
8. Ville du bli när du blev stor? Snickare!
9. Vilket godis tyckte du bäst om? Lakrits, lakrits och lakrits

Nu
1. Vad heter din bästa vän?
Kay (inte hennes riktiga namn, men jag kallar henne så i bloggen)
2. Vad heter/hette din senaste kärlek? Mikael... och innan det Morgan
3. Vilken är din favorit rätt? Oj vad svårt, gillar mammas fiskgryta, familjerecept... men tacos smakar också väldigt gött!
4. Vilken är din favorit färg? Kan inte bara välja en så... grå, brun, vit och svart, lite tråkiga färger kanske, men ändå simpelt och snyggt!
5. Vart bor du nu? Bromma och Spånga
6. Vad tycker du är det bästa som hänt? Att bli tillsammans med Mikael! <3
7. Vad tycker du är det värsta som hänt? Att plugga, fy för det!
8. Vad vill du bli? Vet inte, men tror något med idrott, barn eller musik tror jag
9. Vilket godis tycker du bäst om? Lakrits, lakrits och lakrits haha... fortfarande samma godissmak vettu!

Picture update

God morgon! Ny måndag och ny skoldag på g, tyvärr är helgen slut nu. Men gårdagen var iaf mycket trevlig, jag vann bowlingen och är nöjd. Tog väldigt många bilder från kvällen hemma hos morbror också, där vi dansade för fulla muggar (typ jag, Mikael och kusinen haha) så tänkte sätta upp lite bilder på det nu när jag ändå har sovmorgon och inte kan somna om.

Statiskt hår haha

Det var kul med ballonger

Jag blev inte glad när jag tittade ut genom fönstret och såg att det snöade IGEN,
men det är ju ändå fint när det snöar så jag tog en bild

Sunday

God dag allesammans! Nu är söndagen här och imorgon är det skola igen. Mitt humör är blandat idag, är både glad och ledsen. Ni vet den där negativa och tråkiga känslan man får på söndagar, känslan av att det är sista dagen på helgen. Men jag är också glad för idag ska jag träffa roliga människor och göra roliga saker, verkligen ta vara på tiden alltså. Först ska jag, Mikael och familjen åka och bowla och sen åka hem direkt till min morbror för att fira honom på hans 35 års dag. Det kommer bli väldigt roligt att träffa släktingarna igen för det har jag inte gjort på länge nu!

Gårdagen började med att jag och Mikael låg och degade halva förmiddagen tills vi åkte och kollade i olika sportaffärer efter nya sneakers till honom, och sen åkte han hem till sig. När jag kom hem dröjde det inte länge förrän min kusin (som jag inte träffat på flera månader btw!!) och moster kom på besök, dem skulle kolla på Robinson 2009 med oss. Efter det hoppade alla i den varma och bubblande jacuzzin och hade trevligt, vi satt i ändå tills våra händer och fötter blev russin. Snacka om att det var kallt när man kom upp ur badet igen, brrr!! Till sist gick jag och kusinen upp till mitt rum och kollade på film och degade i sängen. Jag tror vi somnade runt tretiden till slut.

Idag gick jag upp tidigt vid nio och började städa mitt rum som jag nu tre timmar senare äntligen är färdig med, yeees! Mikael kommer över om typ en kvart så jag passade på att skriva ett litet inlägg då. Sen är det bara att duscha och klä på sig och sen är jag färdig.


Jag och kusinen larvar oss i jacuzzin

Nice weather, finally!!

Idag är det fint väder med sol, vad glad jag blir!! Äntligen ett tecken på vår, även fast det inte är mycket är det bättre än ingenting. Hoppas bara att det håller i sig annars blir jag ledsen. Men vi är på rätt väg... wiiiiie!

Gårdagen var faktiskt ganska bra, hade roligt med vännerna i skolan och var på bättre humör! Och idag firar jag och Mikael 7 MÅNADER tillsammans och då kan ingenting få mig att må dåligt. Jag tänker bara positiva tankar och är glad, glad, glad! Det blev inget besök hos morbror, vi tar det i helgen istället, så jag och Mikael ska träffas ikväll hos mig och fira och bara myyysa! Men en sak som i alla fall är helt säker är att när jag kommer hem ska jag vara ute på eftermiddagen, och helst spela basket!! Jag blev så sugen nu när det är fint väder. Det var evigheter sen!

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra på påsklovet, sitter och funderar på det nu faktiskt. Det blir ingen resa tyvärr, vilket skulle varit superkul, utan jag får vara hemma. Och Mikael är på sitt landställe hela lovet så jag kan inte träffa honom, blä. Jag får träffa Kay och andra vänner i stället och bara njuuuta, man kommer ju ändå vara ledig! Fast det är ju iof tre veckor kvar, men man kan ju få drömma sig bort ibland eller hur? Hehe. Puss.

7 months soon!

Jag och Mikael firar 7 månader tillsammans på onsdag och jag har precis av min mamma fått reda på att min morbror fyller år då och vi ska åka till honom och fira. Great... juuust great. Not. Självklart vill jag fira honom, men inte på onsdag av alla dagar!! No waay! Jag vill inte följa med, jag tänker vara hemma med Mikael... då får vi dessutom huset för oss själva i så fall, and that is great for real! Hoppas, hoppas, hoppas.

Ikväll har jag inte gjort ett skit, inget som är intressant och nyttigt i alla fall. Åt pastagratäng till middag och sen har jag kollat lite på film och bara legat i mjukisbyxor o linne hela kvällen och degat i min säng. jag verkligen älskar min säng, den är så mjuk, varm och mysig. För tillfället kan ingen få mig att flytta mig härifrån. Det skulle i sånna fall vara om det brann eller nåt, hehe. Men det får vi hoppas inte händer. Tänkte jag skulle sova snart, eller snarare somna till ännu en film... velar mellan "Secret window" med Johnny Depp och "He's jut not that into you" med bland annat Jennifer aniston. Jag känner just nu för den andra nämnda filmen men den har ingen bra kvalité så det känns inte som det är någon idé. Haha rimmade lite där kände jag. Det får nog bli secret window dåra. Jaja, go natt. Pusselipuss!

I am saaad

Hej alla läsare! Jag har som vanligt varit skitdålig på uppdatering. Har varken haft inspiration till att skriva och inte haft lust. Idag har det även varit en sån där lite halft deppdag för mig, jag vet inte varför, jag bara känner mig allmänt nere. Jag går runt och funderar på saker som får mig att bli ledsen, jobbigt, jobbigt, jobbigt! Men när jag är med Mikael känns allt bra igen, han behöver inte ens säga någonting, han behöver bara vara i samma rum och det känns redan mycket bättre. Han förstår mig verkligen, och han lyssnar verkligen på mig. Han känner mig! Men tyvärr är han inte här just nu.
Även K, eller  nuförtiden även kallad Kay, förstår mig. Hon och jag har kännt varandra så pass länge att vi kan varandra utan och innan (eller hon kan i alla fall mig, hahah), vi behöver inte ens säga vissa saker ibland, den andra fattar ändå vad den ena menar, så skönt! Det känns så bra att ha så bra kompisar som finns där för en i svåra stunder, tack för det!:) Men för tillfället går det inte så bra att göra mig glad, är bara nere idag, orkar inte göra någonting... bara ligga i sängen med min iPod och lyssna på min musik eller kolla på en film. Faan för sånna dagar! Om ändå Mikael vore här nu, då skulle jag vara glad igen. Skit.

Again

Goood dag! Idag blir det en härlig dag, dels för att det inte var så jobbigt i skolan idag och dels för att det är fredag imorgon! YES! K skickade ännu en lista till mig igår, men min data var så seg att jag valde att göra och lägga upp den idag istället. Det kanske blir lite tjatigt tycker ni, men det får va.

Brukar du komma i tid: Haha… oftast
Vad hade du i din mun senast: En banan

När mår du bra: När jag umgås med dem jag älskar

När blev du fotad senast: Det var ett tag sen nu, skulle gissa på två- tre veckor
Hur känner du dig nu: Trött, glad och sprallig!
Kan du laga mat: Haha sådär, det går väl an liksom men det kanske inte alltid blir supergott.
Vad pluggar du: På gymnasiet, inriktning Samhällskunskap
Vad tycker du om fötter: Ehh… ja dem är nödvändiga
Är du smart: Ja när jag väl är engagerad kan jag vara riktigt smart… men jag vet inte om det händer så ofta haha.
Vad har du på dig: Ljusgråa mjukisbyxor och vitt linne

Är du aktiv i skolan: Ja det skulle jag väl säga, fast ibland är jag liiite lat kanske haha
Vad saknar du: Min pojkvän!
När och varför grät du senast: När: några dagar sen Varför: jag kollade på en sorlig film
Var det pinsamt att svara på det: Nej inte speciellt
Hade du en bra kväll igår: Ja jag ska inte klaga, gjorde i och för sig inget särskilt

Din favoritdryck på morgonen: O’boy eller juice
Vad ska du göra i sommar: Åka till London, vara med vänner, vara med pojkvännen, åka till mormor i Värmland, bada, sola, äta glass, sporta ja osv.
Är du nöjd med ditt liv: Jao
Vad vill du jobba som: Antingen med barn, sport eller något annat som jag tycker är roligt
Har du tråkigt just nu: Nej jag sitter snarare och garvar över en sak jag sa i skolan idag, haha
Vad gör livet värt att leva: Kärlek, vänskap, familj, pengar och New York
Vad i livet ångrar du: Många saker, men det är inget jag vill dela med mig av just nu
Är du musikalisk: Gud ja, jag älskar allt som har med musik att göra, brukar sjunga hemma hela tiden
Vad lyssnar du på för musik: Allt möjligt, men mest pop, rock, pop- rock och ballader
Kategoriserar du dig själv i någon stil: Haha nörd kanske… nä bara skoja, jag vet inte
Är du bortskämd: Nej det skulle jag inte säga
Är du trött: Ja för tillfället
Vad gör du imorgon: Träffar Mikael, någon/några andra vänner och har trevligt!

Din första
Operation: Har aldrig haft en, tack för det!
Första piercingen: I öronen dagen jag fyllde 7 år
Första bästa vän: En tjej som hette Elin som jag gick på dagis med
Första priset: I basket, bronsmedalj på vår första basketturnering när jag var i 10- års åldern
Första sporten du började på: Fotboll, när jag var 6- 7 år, men slutade efter några enstaka träningar hehe
Första husdjuret: En katt, men den hade min mamma och pappa köpt innan jag föddes.
Första semestern: Oj vad svårt, den första semestern som jag kommer ihåg var en kryssningsweekend till Polen och Gotland när jag var ungefär 9- 10 år.
Första konserten: Har faktiskt inte varit på en riktig koncert förut, har bara kollat på band som sjunger i Kungsan och liknande. Skäms lite över det.
Första kärleken: Första riktiga kärleken var när jag gick i ettan, även fast jag var så ung. Min andra är min nuvarande pojkvän Mikael!

Favoriter:
Filmer: Skrev detta i förra listan men kan skriva igen… "The Notebook"
Tvprogram: Grey’s anatomy, ingen tvekan!
Musik: Pop-rock
Drink: Brukar inte dricka alkohol så jag har ingen favorit, men om jag ska säga någon dricka så blir det nog Coca cola… jummie!
Kroppsdel (på kille): Ansikten och ögonen helt klart. Tycker även om magen och rumpan haha.
Sport: Älskar dem mesta bollsporterna, men favoriten är basket.
Plagg: Strumpbyxor och fin klänning eller tröja till

Skola: Den bästa skolan jag gått i var nog Backlura skolan (årskurs 1-6) för jag har såå många glada och roliga minnen därifrån! Plus att när man gick i låg och mellanstadiet hade man inte så mycket plugg.
Bok: Brukar inte läsa ofta, men när jag väl gör det gillar jag deckare väldigt mycket. Har ingen direkt favorit.

Just nu:
Äter du: Lite lakritsgodis som mamma köpte på flyget hem från Turkiet förra veckan… mums filibabba!
Dricker du: Ett glas mjölk
Ska du: Kolla på ”Real world” på MTV och sen plugga lite
Lyssnar du på: The Fray
Väntar du på: Att bli färdig med listan
Tittar du på: Mitt stökiga rum

Vad du föredrar (motsatta könet):
Läppar eller ögon: Ögon!
Kramar eller kyssar: Kyssar!
Kortare eller längre: Längre!
Snygg mage eller snygga armar: Snygg mage!
Busig eller lydig: Busig!


Going to bed

Och härmed säger jag hej då och god natt, nu ska jag hoppas i säng och soova länge. Har sovmorgon imorgon så det är underbart! Kvällen med Mikael blev föresten jättemysig, saknar honom redan. Men jag träffar honom på fredag igen så det blir bra. Har även snackat med K i telefon för en liten stund sen och hon är sjuk... igen, men vi får hoppas hon är frisk imorgon annars kommer det lugnt bli tråkigt i skolan utan henne, eller i alla fall tråkigare. Krya på dig min vän!
Imorgon blir en lång dag, ska jobba som vanligt efter skolan, jag kommer vara död när jag kommer hem sen på kvällen. Men men, sov gött, nu allihopa puss!

I am so happy right now!

Jahapp och så var det kväller och mörkt igen då. och så var det fullt med snö ute igen då. Blä. Men jag kan ändå inte låta bli att vara glad för Mikael ska komma över till mig en stund ikväll och vi ska bara mysa och ha det bra! Och då skiter jag i att jag har prov på fredag, och att jag egentligen borde läsa min svenskabok som är till nästa vecka, och att snön har kommit tillbaka, och att det aldrig blir vår typ och att det är mörkt och trist ute nu. Jag skiter i allt det för att jag är så glad för att mina kära pojkvän ska komma på besök idag. Jippiiiiie!

Så vad har jag gjort sen jag kom hem för ungefär sex timmar sen. Jo jag har städat mitt rum lite halvt, diskat, suttit vid datorn, kollat på teve, pratat med K och bakat chokladmuffins, muuums!! Dem ska jag bjuda Mikael, och kanske familjen, på ikväll. Hoppas dem är goda bara, hehe.

Nä nu måste jag ner och göra lite mat, håller på att dö av hunger. Bye!

Wiiie

Jag har tråkigt, så jag skriver en list och lägger in, wiiie!

Jag skulle egentligen vilja heta: Felicia, Molly är också fint

Födelseort: Sånga

Bostadsort: Bromma

Har du varit i några andra värlsdelar: Haha nej jag har bara hållit mig till Europa än så länge, men självklart ska jag resa till andra världsdelar när jag blir äldre… USA HERE I COME!!
Har du varit med om en bilkrasch: Nej aldrig
2 eller 4 dörrar (på bilen): 4 dörrar

Snuttefilt eller kramdjur: Jag har nog faktiskt aldrig haft snuttefilt så det får bli kramdjur
Salladsdressing: Rhode Island all the way!
Färg på strumporna: Idag är dem ljusgråa, simpla men skitsnygga;)
Lyckotal: Jadu, svårt… men jag vann en stor chokladask på Gröna lund med nummer 1 så jag väljer väl det, haha
Favoritfilm: Jag bara äälskar ”The Notebook”!! Men det finns massa andra skitbra filmer, jag skulle kunna nämna hur många som helst typ!

Favoritrestaurang: Gud jag vet inte, finns många…
Favoritblommor: Jag gillar rosor
Tycker inte om: Falska människor

Är du dömd för något brott? Nejdå
Om du fick ett enda kreditkort, vilken affär skulle du välja: Får man bara välja en!? OMG, omöjligt ju! Men om jag nu måste välja tar jag nog Topshop

Vad gör du när du är uttråkad: Håller på med min mobil

Fras/ord du använder (för) ofta: Typ, alltså

Vad var det senaste du åt: Frukter; banan och klementin
Vad var det senaste du köpte: Halstabletter
Vad är det för färg på din ytterdörr: Fin och vit

Vad gör dig glad just nu: Sitter på lektion
Vad ska du göra härnäst: Åka hem (slutar om en halvtimme, mohahaha!)

Har du några allergier? Nej inga jag vet om

Vad är din högsta dröm? Att flytta till USA och få ett framgångsrikt jobb och en stor fin lägenhet!! :D


Antingen eller:

Nyponsoppa eller blåbärssoppa

Röd eller grön

Lov eller helg

Bada eller sola

Kyssar eller kramar

Choklad eller sex

Polis eller brandman

Morgon eller kväll

Under vattnet eller över vattnet


Howdie

Howdie dowdie! Sitter på svenskalektionen och flummar runt lite med K och K2, vi har nämligen ingen lärare för tillfället eftersom hon är ute och lyssnar på bokredovisningar. Mohahaha, då kan man ta de lugnt ett tag. Igår kom jag hem fett sent, lång skoldag, så jag var supertrött! Läste lite ur min svenskabok, satt vid datan, åt fiskgryta o sen sova. Tidig uppgång i morse, låg och drog mig lite längre än vanligt men han ändå i god tid! Haha det var typ bara sju personer här när lektionen började, på grund av "snöstormen", såg väldigt roligt ut faktiskt. Men det bästa med dagen är nog ändå att jag slutar tio i elva! Två lektioner är inställda, yäää!

My weekend

Nu känner jag att det är brist på blogginlägg igen. Och imorse så sa tillochmed min pojkvän "du har inte bloggat så mycket på senaste tiden", och han brukar nästan aldrig säga något om min blogg, han kommer ju knappt ihåg att kolla på den haha. Så då kände jag verkligen att det var dags att skriva lite uppdateringar. Jag kan ju berätta lite om min helg först och sen avsluta med några snygga kläningar från Topshop som jag hittade när jag gick runt och kollade affärer med K och F igår. Jag ska spara pengar och jag ska köpa dem flesta till sommaren, jag måste ha deeem!

I fredags åkte jag direkt efter skolan till Mikael. Så fort jag kom dit nästan så gick vi över till deras grannhus (deras grannar är i Thailand två veckor så Mikael och hans bror bor hemma hos dem och tar hand om deras katt och så) och hade lite "alonetime" tillsammans. Det var jättemysigt! Vi spenderade faktiskt största delen av eftermiddagen och kvällen där haha. Sen gick vi upp och kollade på film, "Mr and Mrs Smith" (Brad Pitt och Angelina Jolie i huvudroll), men såklart somnade Mikael före mig, inte ovanligt direkt hahaha. När jag sedan försökte väcka honom (han är väääldigt svår att väcka) så råkade han armbåga mig rakt i bröstet. Det gjorde ont kan jag lova, men han gjorde det ju inte med flit. Efter en stund gav jag mig på ett andra försök att väcka men då råkade han vända på sig så drastiskt att han slog till mig på kinden (som en "bitch-slap") så då gav jag upp! Jag satt istället och läste min tidning jag hade köpt i veckan och åt min "Lindt" choklad jag hade kvar lite av. Var faktiskt vaken två och en halv timme efter att Mikael hade somnat, sen gick jag också och lade mig under det varma täcket och somnade snabbt.

På lördagen gick vi upp vid tiotiden och åt frukost framför teven och myste lite mer. Sen degade vi framför teven tills jag var tvungen att åka iväg för jag skulle möta K och F och över en lunch. Vi hade jättetrevligt, spelade kort, pratade gamla minnen, skrattade, pratade om F:s USA resa i sommar (blev sååå avundsjuk alltså!!) och lite annat smått och gott. Sen gick vi och kollade lite i affärer och jag blev kär i lite kläder, det var verkligen kärlek vid första ögonkastet här! Sen åkte jag hem och hjälpte till lite hemma. På kvällen åkte jag över till Mikael igen och sov över. Men vi var så trötta att vi nästan somnade direkt, vi hann inte göra många saker den kvällen!

Och nu i morse vaknade vi runt nio men låg och drog oss i typ en och en halv timme. Det är så skön att ligga kvar i sängen och bara va, speciellt när en pojkvän ligger tätt intill och värmer en med sina kramar. Vi tvingade till slut upp oss själva och gjorde lite frukost, som vi sedan åt framför teven och när vi spelade kort. Efter det vart det att hoppa in i duschen och sen åka hem igen. Storstädning av rum och toalett stod näst på schemat och sen fick jag äntligen vila. Fick även reda på att min svenskauppgift (som jag trodde var till nu på tisdag) nte behöver lämnas in förrän en vecka senare så jag behöver inte plugga något ikväll som jag först trodde. Hallelujah! Då behöver jag heller inte känna dåligt samvete ju!

Här kommer klänningarna jag pratade om i början av inlägget, fast jag hittade inte alla klänningar på deras hemsida som jag såg igår, men här är några av dem i alla fall och några till. Yää!

  

 


Long sleep!

Åh sovmorgon i morse, skööönt! Gick och lade mig vid tiotiden igår och kunde sova ut ordentligt på morgonen, långa, underbara sömn! Så idag är jag pigg, pigg, superpigg! Och glad! Sitter för tillfället på lektionen men jag kände att jag kunde ta en liten paus och uppdatera min blogg lite också, hehe. Tyvärr så är det lite tråkigt idag för att K ligger hemma och är sjuk, miss my göörl!  Hon var även sjuk igår. Se till att bli frisk nu!

Igår spenderades kvällen med Mikael och vi tog det lugnt, kollade på teve, pratade och bara myste och njöt av varandras sällskap. Det bästa med att vara med honom är att man bara kan vara, man behöver verkligen inte göra sig till utan kan vara sig själv till 100 %. Sen har vi så otroligt kul ihop också, även fast vår humor ibland kan vara lite konstig haha, but I liiike it!

My break

Nä vad skitdåligt jag har uppdaterat nu IGEN då! Jag blir så irriterad på mig själv ibland alltså. Och inte kan jag skylla på tiden för den har funnits där, jag har ju haft lov och allt. Men nu gör jag en uppdatering i alla fall... och en lång sådan! Wohoo!

Jag börjar med att berätta om sportlovet. För det första har jag inte träffat några gamla vänner från förra skolan. Varför? Jo för att jag är för feg för att ringa och för att en del av mig har kännt att det kommer bli konstig stämning eftersom jag inte träffat dem på flera år (fem för att vara mer exakt), medan den andra delen av mig har kännt att det kommer gå bra, och efter mycket velande bestämde jag mig för att inte träffa dem. Synd. Får se om jag vågar träffa dem någon annan gång snart, man kan ju alltid hoppas.
Så vad har jag gjort då? Jo jag har träffat kära Mikael några av dagarna, sovit ut på mornarna ordentligt, träffat K lite (men tyvärr inte så mycket som jag velat), kollat på filmer, tagit det lugnt... ja helt enkelt vilat ut ordentligt inför skolan (som börjar imorgon, buhu) En sak som däremot är skönt är att jag inte har så mycket plugg denna vecka, hallelujah, har bara lite läxor och en mattediagnos på fredag. Men nästa vecka och veckan efter det är lite jobbigare.

Idag har jag städat ut hela mitt badrum och mitt rum ordentligt (stolt!), det tog "bara" två och en halv timme. Men då vet man att jag gjorde det ordentligt i alla fall så det är ju bra. Sen åt jag och familjen lite goda semlor (åt en i tisdags också då det var fettisdag eller "semlornas dag" på ritkigt) och efter det åkte jag och mötte upp K för att göra en läxa, som var jättepinsam! Man skulle bryta mot normerna, alltså dem "oskrivna reglerna" som finns när man sitter på tunnelbanan. Man går ju tillexempel inte fram till en främmande person och börjar snacka eller frågar "ursäkta, skulle jag kunna få sitta där du sitter?" när hela tunnelbanevagnen är tom... fast det var just det jag gjorde, haha snacka om att knappt kunna hålla sig för skratt!

Och så sätter jag in veckans "vill ha" bara för att det var evigheter sen!
   




     







Nya sportskor från Nike                  Wayfares till sommaren från Saltopeppar


En ny sportbag från Nike

 
Lite snygga t- shirts från Forever21

...och även en ny bikini inför sommarn och stranden, men eftersom jag inte exakt vet hur jag vill att den ska se ut så sätter jag inte upp någon bild. Om ni har förslag på vad ni tycker är snyggt som bikini får ni gärna komma med dem! Puss!

RSS 2.0