Bad day

Ojojoj vad uppdateringen tagit lång tid igen då, antar att jag haft så mkt att göra... not haha, bra försök. Hade lite tråkigt nu här hemma så kände bara för att skriva av mig lite. Helgen gick snabbt som alltid, de känns alltid som det knappt hinner gå en enda dag innan skolan börjar igen, sjuuukt! Och nu är skolveckan på g igen. Idag var de faktiskt en ganska jobbig dag i skolan, kände mig lite halvkass efter lunch när jag fick ont i huvud o hals, hoppas bara inte de är halsflussen som kommer tillbaka, det skulle suuga! Känner mig fortfarande hängig o funtar på att bara äta middag o nästan direkt hoppa i säng o få ljuv sömn, åh bara tanken på det får mig att bli trött.

Orkar faktiskt inte skriva ngt mer just nu, är för seg, orkar ingenting. Jag skriver mer igen när jag kan, bye so long!

Have to study.

Nä nu måste jag sätta igång o plugga på riktigt, har sutit o latat mig ända sen jag kom hem typ. Det är vädrets fel, för varje gång jag tittar ut genom fönstet o ser den underbara solen vill jag inget annat än att springa ut... men istället måste jag sitta instängd i mitt rum o plugga skitsaker. Eeeller så skulle jag kunna gå ner med datan framför teven o plugga där, även fast det inte är lika effektivt så känns det bättre då, plus att det är i källaren så då syns inte solen lika bra. Perfekt, precis vad jag ska göra. kan samtidigt passa på o göra lite egen cola med sodastream o äta allt påskgodis som blev över, mums filibabba. De gör de hela lite roligare iaf. Jaja hörs laater, ciao!

My first

Jahapp då var den första teorilektionen på körskolan avklarad då. Två timmar med information om olika regler, skyltar o saker man ska tänka på i trafiken... intressant med lååångt. Nu är det bara skicka in ansökan, ta synundersökning, fyra teorilektioner, plugga teori hemma, teoriprov, handledarkurs, körlektioner, köra hemma med mamma o pappa, gå riskkursen, köra upp (troligtivs inte för många gånger, hehe) o sen får jag körkort. Det låter väl inte så farligt? Eeh inte farligt, men jobbigt! Men man ska se det positivt, nu har jag iaf börjat! Mitt mål är att ha körkort innan året är slut, får se hur de går med det.
Haha btw så har vi en skitrolig lärare på teorin, han är både duktig o rolig, så man fick skratta lite också på kursen, det behövs för att jag ska orka hehe.

Läraren: Vid vilka övergångställen har fotgängarna alltid förtur?
Någon kille: Där det inte finns några trafikljus
Läraren: Ja precis, helt rätt det är...
En vuxen kvinna: ...och när det är grönt!

Läraren: Det finns ett sorts övergångställe som är lite farligare än alla andra... ja det finns ett här utanför som är ett sådant, det är nästan livsfarligt. Har ni gått över där nångång?
Alla: Nej...
Läraren: Då får ni ta och göra det

Haha, kanske inte är lite kul att läsa, man måste varit där för att tycka det är riktigt roligt, men jag garvar iaf! Nu ska jag sätta mig o plugga, det behövs i mängder just nu. Suck. But that is life.

The days around Easter

Nämen god afton, eller snarare god kväll!
Lördagen blev lyckad med trevligt folk och god middag, mådde lite dåligt ett ta o gick o la mig i deras soffa ett tag men sen vart det bättre. Vi skrattade o pratade mkt, trevligt trevligt! Sen när man kom hem bar det direkt iväg till parken för att träffa kay för att spela pingis o sen hem o sova.
Gårdagen  var också väldigt lyckad med picknick och kubb, det var fint väder hela dagen, och mitt lag utklassade i kubb... eller I wish, vi vann bara en av tre gånger, attans att mamma o moster ska vara så bra då. Jag får öva mig nu i sommar så jag kan vinna senare hehe. När vi kom hem åkte jag till parken igen o träffade Kay, S och J för att kolla på dem nyfödda lammen i hagen, naw dem var skitsöta o supersmå! Väl hemma igen umgicks jag med kusinen som hade förljt med hem o spelat spel med min syster. Han o jag pratade, satt vid datan och bara va tills vi somnade i min säng båda två med kläderna på, vi var döda. Vaknade runt tolv idag, gjorde iordning oss, jag plockade undan i rummet, mormor och moster kom över o hjälpte med maten o till sist kom morbror och hans fru så det blev ännu en påskmiddag, fast denna gång hemma hos oss dåra. Och idag hände något som jag skulle kunna kalla "månadens höjdpunkt" (förutom dem gångerna jag träffat Kay, you always make my day!)... Mikael kom hem från landet!!! Hallelujah gott folk! Så jag träffade honom ikväll också, för första gången på tolv dagar, det kändes underbart! Fast nu har han åkt hem igen så nu känns det dåligt igen, eller inte dåligt men sämre iaf. O strax ska jag hoppa i säng och få sova lite innan skolan börjar igen IMORGON! Nej fyfan säger jag bara, hatahatahata! Jahapp, det var de lovet liksom. Ni får alla sova gött, pusselipuss.

Funny

Haha bara en rolig jag vill hinna skriva innan jag drar iväg på middag, en sak jag sa när vi skulle beställa en ny kryssning till Finland i onsdags efter att ha missat den andra. Haha bara så typiskt mig alltså!

Mamma: Men då ingår inte maten i det här priset
Jag (efter att ha funderat en lite stund): Men ska vi svälta!?

HAPPY EASTER!

God morgon och GLAD PÅSK!
Planerna för dagen är att åka iväg på påskmiddag hos familj och släktingar, det kommer nog bli ganska mycket folk men det kommer bli trevligt hoppas jag. Här ska det ätas god mat och godis i massor, det kan jag loova, muuums! Kommer ta med mig kameran, som vanligt, och försöka fota så mkt som möjligt så det blir kanske ännu en bildupdate sen:) O vädret fortsätter att hålla i sig och värmen blir bara bättre och bättre, innan vi vet ordet av det är det sommar o sommarloooov! Så himla härligt, eller hur?
Och bara för att jag hade lite tråkigt så skriver jag ihop en liten lista på tio saker du inte visste om mig. Jag...
  1. har svårt att bli stressad
  2. är ganska bra på att säga pinsamma saker i fel situationer!
  3. älskar att prata om mig själv och mitt liv
  4. är usel på att laga mat
  5. gråter ofta till sorliga filmer
  6. kan äta en hel kladdkaka, med grädde, på mindre än en halvtimme
  7. är dålig på det mesta som innefattar mode
  8. tänker och analyserar för mycket
  9. är svag för killar med brunt, rufsigt hår
  10. sminkar mig väldigt, väldigt sällan! Var ungefär fyra månader sen sist
Nu måste jag fortsätta göra iordning mig och bestämma mig vad jag ska ha på mig, tjohej!

It's a looong friday

Jahapp, då vart det kväller igen då! Fast längfredagen är långt från över ju, det hör man ju på namnet hehe. Inte för att jag egentligen ska göra något speciellt eller så, bara vara hemma och äta godis o kolla på film, men det ska bli mys. Kom ganska nyligen hem från en promenad/ flummstund med Kay i parken nära oss. Vi spelade bland annat pingis, hoppade studsmatta, gick catwalk, fotade och framför allt skrattade. Alltid lika kul med dig darling;)
Annars idag vart det inte av att hälsa på kusinen och mormor som först planerat, vi var för lata antar jag för ingen i familjen orkade åka. Jag har faktiskt inte gjort mycket nytta alls sen jag skrev sist, verkligen en slappdag in i det sista! Men sånt behövs.



Jag drog upp tightsen till midjan och Kay satte upp en hög toffs, haha

I miss my boyfriend

Jag känner verkligen nu hur mycket jag saknar Mikael alltså, man tänker inte på det när man är upptagen med annat som jag varit dem senaste dagarna, men när man verkligen sätter sig ner, tar det lugnt och börja tänka efter märker man att saknaden är större än man tror. Vi har "bara" varit ifrån varandra en vecka idag, men ändå, det är jobbigt. Men det är bara att bita ihop, vi kommer ses igen på tisdag och det kommer ju som sagt bli ett kärt återseende!
Idag har jag mestadels vilat ut mig och bara tagit det lugnt, legat i sängen med datorn bredvid occh halvsovit ett tag nu, har egentligen "slösat" bort hela dan på ingenting, men det gör mig inget för jag känner verkligen att jag behövde det här liksom. Tänkte att jag skulle passa på o lägga upp lite bilder från min kryssning nu när jag är pigg, innan jag somnar om igen hehe.

Inuti själva båten och dylikt


       

   

Och lite bilder på mig o min knäppa familj

     

   

My latest hours

Jaha då var man hemma igen då... en dag för tidigt. Nu undrar ni säkert varför, jag menar det är ju inte direkt så att man kan hoppa av en båt, simma ilaind och komma hem igen för tidigt. Men jag ska förklara varför, från början till slut.
Det började med att min familj satte sig i bilen tjugo minuter senare än planerat igår, på grund av att vi spelade kort lite för länge, men vi tänkte att vi hade gott om tid på oss ändå. Efter ungefär halva vägen möts vi av världens bilkö som går riiiktigt långsamt, bara så irriterande alltså, men till slut lyckas vi komma därifrån och kollar på klockan och ser att vi kommer hinna precis. Väl framme i stan halvspringer vi mot busshållsplatsen, helt fokuserade på vilken busslinje vi ska åka.... men inte åt vilket håll, så självklart tar vi fel buss. Vi sitter och väntar och väntar och väntar på att busshögtalaren ska ropa ut "värtahamnen" men det kommer aldrig och innan vi vet ordet av det är det slutstation och avstigning för samtliga passagerare. Jahapp. Både jag och mamma frågade faktiskt busschaffören när vi gick på om bussen gick dit vi skulle och båda gångerna svarade ha ja, men tydligen inte. Vafan ska vi göra nu då!? Vi kollade på klockan och såg att incheckningen till båten tog slut om fem minuter och vi stog ute mitt i ingenstans med en halvtimme bussresa till Värtahamnen, faaan. Snabbt som attan ringde mamma taxi som kom på någon minut och sen bar det iväg och fort vill jag lova. Taxichaffisen gasade på som bara den, det kändes nästan som på film när man åker mot flygplatsen i taxin för att hinna med att stoppa sitt livs kärlek, eller nåt i den stilen. Och jag kan säga att mitt hjärta har aldrig slagit så fort i hela mitt liv, jag höll på att dö där ett tag i baksätet! När vi väl är framme kollar vi åter igen på klockan... tre minuter kvar till avgång, jadu vi kommer ju knappast hinna. Men vi springer ändå i full fart upp för rulltrappan och raka vägen till incheckningen, men tyvärr kommer vi omöjligt hinna med vår båt till Tallinn. Och mycket riktigt ser vi vår båt precis åka iväg utanför fönstret och vi står kvar där som fån inuti båtterminalen, svettiga som tusen och tjocka som packåsnor. Kuuuul, not! Men vi höll ändå humöret uppe och skrattade på, till slut bestämde vi oss för att ta en annan kryssningsresa till Finland på 23 timmar som skulle avgå en och en halv timme senare. Denna båt var lite nyare och finare än den andra och hytten var en 8- manna istället för 4- manna så lite positivt var det ändå. Och jag måste säga att vi hade det riktigt kul på denna kryssning, även fast det självklart kändes lite surt att missa Tallinnresan som skulle vara ungefär två dagar längre. Men när man tänker på det i efterhand kan man inte göra annat än skratta, det är ju faktiskt liiiite ironiskt. Och fan helt sjukt, hur lyckas man liksom? Jadu, om man är en "Baker" är det nog inte så svårt, vi är ofta ute i sista minut haha.

Så, för att komma till det roliga, vad gjorde vi på båten? Vi dansade, spelade kort, åt god matt, spelade i casino, tog massor och massor av kort, shoppade på tax- free, flummade runt, sjöng, drack läskdrinkar och partade ändå till fyra på morgonen. Full fart hela tiden och massa skoj. Dagen efter (alltså idag) vart det lite lugnare med ett lägre tempo, det behövdes nog efter den långa natten. När vi kom hem igen bar det nästan direkt iväg hem till kusinen (där vi väntade på att mormor skulle komma till Stockholm med tåget coh sedan komma till oss) och när hon väl kom hit så spelade vi kort och sällskapsspel några timmar tills jag, mamma och syster åkte hem till oss. Och här sitter jag nu vid datan, både trött och lite hungrig, och berättar om mina senaste timmar. Och alldelels strax ska jag sova. Lägger upp lite bilder från resan imrgon, orkar inte ikväll. Go natt på er!

Today is the day folks

När jag vaknade i morse och kollade ut genom fönstret så var det faktiskt inte soligt som tidigare dagar, utan det var mulet vilket gjorde mig på lite sämre humör. Men eftersom jag ska ut o resa idag så är jag ändå superduperglad idag! Nu har jag packat färdigt, laddat kamerabatterierna, duschat, gjort i ordning mig, ja jag är helt klar o vi ska inte åka förrän om typ fyra timmar så snacka om att vara ute i god tid. Det betyder ju att jag har flera timmar på mig att göra vad jag vill, behöver inte känna mig pressad av klockan. Så jag har bestämt mig för att träffa Kay på en frukost/ fika och spela lite kort.

Jag hoppas ni alla kommer få en underbar påskhelg och att ni får många påskägg och äter mycket godis (men inte så mkt att ni får onti magen, hehe) Jag uppdaterar kanske en gång till innan jag åker sen, vi får se. Annars, ha det bäst!

Finally some changes around here!

O nu har jag äntligen ändrat min header, har faktiskt gjort flera stycken så jag har några att välja bland, fast dem andra blev inge bra ändå tycker jag. Jag kände att jag behövde ändra lite saker i bloggen o få en ny "look". Har fortfarande inte packat som jag skulle, men ska göra det alldeles strax och sen hoppa i säng.. mm sööömn, vad skönt! Måste orka upp i lagom tid imorgon och tagga till, måste ju parta hela natten på båten sen, hehe *blink blink*. Och foton kommer jag ta i massor, ingen tvekan, så ni kommer verkligen få en bildupdate när jag kommer tillbaka på fredag. Nä nu måste jag sluta skriva o göra nytta istället. Vi hörs imorgon innan jag drar iväg till stan, bye folks!

Picture this.

O nu är jag här igen, åt inte så mkt till middag va inte så hungig idag. En sak som jag däremot är väldigt mkt är trött i benen, e helt slut. Men som tur är ska jag sitta på altanen med mamma och syster och vila o spela kort så det ska bli skönt. Tänkte bara att ajg skulle sätta upp bilderna först innan jag drar iväg igen.

Låga Converse från Stadium, äntligen!

Snygg randig t- shirt från Gina Tricot, I liiike!


Isn't it looovely!

Och vädret fortsätter vara underbart, wooohooooooooo! Det finns ingen eller inget som kan göra mig på dagar som dessa, jag har ett leende på läpparna hela tiden. Självklart passar jag på o vara ute ordentligt, har spelat massa pingis och basket med vänner dem två senaste dagarna och det är såå kul, man får värsta adrenalinkicken asså! Men nu måste jag snart börja packa, jag, mamma, syster och kusin har beställt kryssning till Tallin onsdag- fredag nu o det ska bli så härligt! Jag ska sjunga karaoke, dansa, njuta av vädret, äta god mat och umgås med familjen ordentligt. Och när vi kommer hem igen kommer mormor vara hemma hos oss och åka hem igen till Värmland på måndag, så då får man träffa henne över påsk också.

Självklart saknar jag min underbara pojkvän också, speciellt på kvällarna när man inte är lika upptagen och inte göra något speciellt, när man har tid att tänka ordentligt. Men man ska vara positiv, bara en vecka kvar tills vi ses igen! Yees! Längtar otroligt mkt kan jag lova!

Jag vet att jag sa att jag skulle lägga upp bilder på mina nya saker i detta inlägg, men det får bli i nästa istället för jag har inte ens tagit foton ännu o nu ska jag gå ut o äta på altanen i det härliga vädret. Men skriver om en stund, tjing så länge!

Easter break!!

Och så vart det påsklooov! Har iof varit det sen i fredags, men jag har ju varit crappy på att uppdatera så. Jag är på så bra humör idag! Dels för att jag precis fick reda på att mamma, jag, min syster och min kusin ska ivägpå kryssning från onsdag- fredag till Tallin, och jag som älskar kryssningar! Det är lite av en "tradition" i vår familj, vi brukar ogta åka på sådant, fast då har det oftast burit av till typ Gotland eller Åland eller nåt sånt och bara vara typ en dag, möjligtvis två, men nu är det lite längre. Jippie. Och imorgon planerar jag att dra iväg och shoppa lite nya kläder och nya vårskor (låga Converse som jag trånat efter ett tag nu!) för att fräscha upp sig nu när våren är här! Vi får verkligen hoppas att den stannar och att inte snön återvänder, men det tror jag faktiskt inte kommer hända... så hallelujah för det! Ska även klippa mig nu i veckan och fixa till frisyren så jag känner mig fräsch och ny, det behövs ibland.

Vad har hänt annars? Jo Mikael har åkt till sitt landställe i fredags så har varit utan älsklingen hela helgen nu, men det känns ändå bra hittills, saknar honom inte för mkt ännu (även fast jag självklart saknar honom!!) Jag har pratat i telefon med honom och han verkar ha det jättekul med alla vänner så jag är jätteglad för hans skull. Jag har därför passat på att åka över till min kära kusin (igår) och sovit över och haft det mysigt som gamla goa tider. Det var härligt kan jag lova. Och ikväll ska jag ta det lugnt, gå och lägga mig i tid o gå upp i tid imorgon för att åka hemm till mammi igen.

Har hållt på att fixa lite på en ny header och lite annan ny design i min blogg för att få ett nytt "lyft", är inte helt färdig ännu men hoppas att jag blir det nu i veckan. Men jag uppdaterar åter imorgon med bilder på dem nya kläderna och skorna. Kanske har hunnit klippa mig då också så blir kanske lite foton på de också. Ja vi får se. Hej så länge!

RSS 2.0